Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за тази конфигурация

Featured Replies

Какво ще кажете? Ще се използва за всичко... игри.. уеб, photoshop.. Видеото ще се справя ли с новите игри? Това е максималния бюджет.

post-47579-1238331158_thumb.gif

Редактирано от Delirium (преглед на промените)

Какво ще кажете? Ще се използва за всичко... игри.. уеб, photoshop.. Видеото ще се справя ли с новите игри? Това е максималния бюджет.

post-47579-1238331158_thumb.gif

За 1200 лв това е. Който я е сглобявал добре се е ориентирал. :speak:

• Автор
За 1200 лв това е. Който я е сглобявал добре се е ориентирал. :speak:

coolmeen е виновен :wors:

TiriT е прав-по спецификация за картата пише минимум 430W-щом от GiGABYTE, са си го написали не рискувай.

По-добре е да сложиш 450W.

Може ли би едно такова захранване Chieftec

Захранването е добро взимай го . А иначе бих ти предложил да вземеш АТИ 4870. За сметка на хард диска да е само 320 гб .

Захранването според мен стига.Машината хаби грубо най-много 300W.Все пак ако има пари нека ги вложи в гореспоменатото чифте.

GooD luck!

• Автор
А иначе бих ти предложил да вземеш АТИ 4870.

Голяма ли е разликата м/у двете? Няма да клоквам изобщо. Тази, която е в конфигурацията е с пасивно охлаждане, което ми допада откъм фактора шум.

Редактирано от Delirium (преглед на промените)

Аз бих сменил паметта с по-бърза - тази ще спъва процесора, ако е на default.

Глупости, паметта е достатъчно бърза, а при това ограничение на бюджета е напълно излишно да се дават повече пари точно за паметта. Конфигурацията е добре така, но не съм сигурен какво точно захранване е това Delta в тия кутии - да не се окаже, че само е минало покрай Delta, а реално да не някакво от класа на ISO-тата в другите кутии на Foxconn. По-добре ще е да се купи отделно кутия и някое от посочените по-горе захранвания.

Смени Рамта с 2 по 1066 дъното е добро няма смисъл да слагаш по 800 и увеличи малко захранването.

Хайде като пишете да се обосновавате ! Какво пречи на Е8400 да работи с памет на 800 Мхц по Default ? :rolleyes:

Хайде като пишете да се обосновавате ! Какво пречи на Е8400 да работи с памет на 800 Мхц по Default ? ;)

Нищо ;) Както и че дъното разпознава по дефоулт и 1066 памет ? Разликата в цената/перформанса е в полза на 1066 и тая разлика е съвсем минимална. Захранването наистина е делта, миналата седмица пуснах поредната снимчица, макар и с ужасно лошо качество, но се чете, че е произведена от тях по заявка на фокс, отвътре е със всички чаркалъци като за добро захранване и е най-доброто за вариант кутия със захранване. За екстремен клок все пак се препоръчва по-мощно но бъдещият собственик отказва клок, така поне го разбрах... :huh:

Единствената ми забележка към тази кутия е, че някои бройки идват с 85 мм перка отзад, поциганяли са се за има/няма 2 долара и задължително трябва да се сложи една 120 мм, например една CM за около 12 лева. Чудя се, само на мен ли ми правят впечатление подобни дреболии sad.gif

Нищо не пречи дъното и процесора да работят с памет на 800.Нищо не пречи и да работят с памет на 1066.За кратко сравнение-

134110120309.jpg

205201290309.jpg

BTW,не знам и какво би попречило,добре подбрана памет на 800,да работи на 1066 и повече.Респективно 1066 и още повече....Сегашната ми 1066,прекръстена800(чипове микрон) върви на 1200 с лекота.Просто масово се купува най-евтината памет и после следва рев-паметта ми не се клоква...Е,шаран се лови с кюспе. cool.gifБратята сърби викат-пий мало,пий добро... biggrin.gif

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Сега ще задам въпрос: На каква резолюция ще позлваш видеото? Държиш на тишината, за това си взел това видео... 183$. Аз лично бих взел ASUS 512M 4850 DDR3 - 155$ + Arctic Cooling Accelero S1 - 43лв. Смятам, че така получаваш по-добро охлаждане, също безвентилаторно, а и идва някой лев по-евтино... По-малко памет е, ма 512-ките се справят идеално с 1680х1050...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

• Автор

17" 1280x1024 Поне от видео картата не искам да спестявам... по-добре по-малък хард да звема, но по-добра карта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.