Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 5

Featured Replies

http://senseofbulgaria.org/index_real.php

поредния заразен бг сайт са iframe. cool.gif

М да ,с опит за препратка,естествено:

mwW67474.jpg

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 102,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://virscan.org/report/9a69280751a6614b821e81f2ed38f1e5.html Появи се първият с класифициране. Вариантните защити IDS + HIPS са с безпроблемно справяне и също блокират. ESET и останалите уж лид

• File setup_build8_173.exe received on 2009.09.19 18:33:47 (UTC) Result: 7/41 (17.08%) Antivirus Version Last Update Result a-squared 4.5.0.24 2009.09.19 Trojan-Downloader.Win32.FraudLoad!IK DrWe

• hxxp://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=teracopy Защитата ми блокира изтеглянето на всички файлове от тип "teracopy". Били тествани с KAV. Вярно ли е това? И наист

Публикувани изображения

http://senseofbulgaria.org/index_real.php

поредния заразен бг сайт са iframe. cool.gif

Scan type: Auto-Protect Scan

Event: Risk Found!

Security risk detected: Trojan Horse

File: C:\Documents and Settings\Local Settings\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\AQNKTTYJ\flash[1].swf

Location: C:\Documents and Settings\Local Settings\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\AQNKTTY

Action taken: Pending Side Effects Analysis : Access denied

Date found: 11.06. 2009 . 08:27:32 Още е инфектиран - потвърждавам със Симантек. Поздрави

https://www.virustotal.com/ru/analisis/a5c3...8a41-1244701838 Nikssi, защо ли сега пък A-squared нищо не установява ? Някои май желаят злепоставянето на тази програма - този резултат няма как да е такъв. Поздрави

Защо ми се струва, че при теб Icarus и e-Safe са си сменили местата ?

Всичко наред ли ти е с компютъра ?

Шегуваш се - няма как да са с разменени места по причина компютъра ми. При него дори iexplore.exe / IE 8 - Win XP SP3 / е абсолютно чист според Вирустотал. Ken, как би го обяснил и коментирал ? Защо при доста хора е налице класифициране от McAfee-GW-Edition за Trojan.Crypt.LooksLike.FKM ? Браузърът е изтеглен все от Microsoft . Уж бил най за предпочитане - а бързо му намериха и на него уязвимости... Поздрави P.S.Има разлика между еxplorer.exe и IEXPLORE.EXE,първото е Windows explorer, а второто е Internet explorer.Koгато си отворил два прозореца на IE,имаш и два стартирани процеса.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Шегуваш се - няма как да са с разменени места по причина компютъра ми. При него дори iexplore.exe / IE 8 - Win XP SP3 / е абсолютно чист според Вирустотал. Ken, как би го обяснил и коментирал ? Защо при доста хора е налице класифициране от McAfee-GW-Edition за Trojan.Crypt.LooksLike.FKM ? Браузърът е изтеглен все от Microsoft . Уж бил най за предпочитане - а бързо му намериха и на него уязвимости... Поздрави

Ако на някои в IE8 се намират съмнителни неща, няма какво да се коментира.

Да направят допълнителни проверки има ли или няма нежелан Add-on.

hxxp://4storing.com/45z9lh/d0d933f7afbdb993f7026d23f0d42b0e.html https://www.virustotal.com/ru/analisis/5be7...6506-1244728497 Някои от уж най-добрите не реагират. Реална заплаха или FP ? Потвърждавам - Symantec не установява вредоносен код при изтегляне и контролно сканиране. Поздрави

Шегуваш се - няма как да са с разменени места по причина компютъра ми. При него дори iexplore.exe / IE 8 - Win XP SP3 / е абсолютно чист според Вирустотал. Ken, как би го обяснил и коментирал ? Защо при доста хора е налице класифициране от McAfee-GW-Edition за Trojan.Crypt.LooksLike.FKM ? Браузърът е изтеглен все от Microsoft . Уж бил най за предпочитане - а бързо му намериха и на него уязвимости... Поздрави P.S.Има разлика между еxplorer.exe и IEXPLORE.EXE,първото е Windows explorer, а второто е Internet explorer.Koгато си отворил два прозореца на IE,имаш и два стартирани процеса.

Точно това имах впредвид в другата тема, че става въпрос за различни неща-

тук (коментар 44)става въпрос за explorer.exe,

а тук (коментар 46)става въпрос за iexplorer.exe - не мога да разбера сравнението ти м/у двата файла, и че при Симантек не се засича заплаха.

Засичането от McAfee-GW-Edition за Trojan.Crypt.LooksLike.FKM е за explorer.exe.... - каква е връзката с ексето на ИЕ8???...

Или аз не вдявам нещо.....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

https://www.virustotal.com/ru/analisis/814a...bb8e-1244734258 Гостът при домашния ми компютър смени кода и дебненето продължава.Аз също предприемам промени в движение - имам си интересна занимавка. При служебния е чисто. По-ясно не мога да се изразя. Поздрави
https://www.virustotal.com/ru/analisis/814a...bb8e-1244734258 Гостът при домашния ми компютър смени кода и дебненето продължава.Аз също предприемам промени в движение - имам си интересна занимавка. При служебния е чисто. По-ясно не мога да се изразя. Поздрави

Как разбра,че смени кода,чрез VIRUSTOTAL ли?

Много добре знаеш,че при XP SP2 и под Windows Vista ,explorer.exe и iexplore.exe ,има нулево засичане от програмите във VIRUSTOTAL,това как ще го коментираш?

Единствено при XP SP3 , братовчедите отчитат нещо в тези два файла.

Ако във VIRUSTOTAL взимаш на сериозно тяхното "засичане", то това е несериозно!

Има една поговорка: Хващаш се, като удавник за сламка!

Но щом това ти е интересна занимавка,все пак това е най-важното.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Би ли прочел последния ми коментар от веселата тема - за XP SP3 никакви братовчеди нищо не отчитат. Не съм се шегувал. Явно е колко са чисти ползваните ОС. Каква сламка за удавник - незабавно мога да отстраня "находката", но ми е интересно още какво може тя... Поздрави

Би ли прочел последния ми коментар от веселата тема - за XP SP3 никакви братовчеди нищо не отчитат. Не съм се шегувал. Явно е колко са чисти ползваните ОС. Каква сламка за удавник - незабавно мога да отстраня "находката", но ми е интересно още какво може тя... Поздрави

Не отчитат,понеже не качваш explorer.exe от Windows XP SP3 ,а качваш от Windows Vista и ги редуваш във VIRUSTOTAL,не обичам да ме будалкат!

Лека!

Не отчитат,понеже не качваш explorer.exe от Windows XP SP3 ,а качваш от Windows Vista и ги редуваш във VIRUSTOTAL,не обичам да ме будалкат!

Лека!

Нямам причина да го правя - и двата компютъра са с Win XP SP3.

hxxp://rapidshare.com/files/233722433/Crack-WinXP-SP2-SP31_komap.net.ru.rar Идеята да се ползва кракнат Win XP разумна ли е ? За последствията всеки може да се досети. А някои уж реномирани защитни продукти изобщо не реагират на безспорен вредоносен код. Озадачава липсата на реакция на руските и чешките програми.На практика така ли е? Австрийските този път не се дънят - Вирустотал невинаги е изцяло достоверен. Вижте https://www.virustotal.com/ru/analisis/4f9b...c062-1244804527 Поздрави P.S. Някои с основание може да ме упрекнат, че пак съм на ръба на правилата - но заради истината си струва да се види и обмисли...Нищо не пиша за моя антивирусна, защото свикнах да ги сменям - гледам на всички като на свои.

hxxp://rapidshare.com/files/233722433/Crack-WinXP-SP2-SP31_komap.net.ru.rar Идеята да се ползва кракнат Win XP разумна ли е ? За последствията всеки може да се досети. А някои уж реномирани защитни продукти изобщо не реагират на безспорен вредоносен код. Озадачава липсата на реакция на руските и чешките програми.На практика така ли е? Австрийските този път не се дънят - Вирустотал невинаги е изцяло достоверен. Вижте https://www.virustotal.com/ru/analisis/4f9b...c062-1244804527 Поздрави P.S. Някои с основание може да ме упрекнат, че пак съм на ръба на правилата - но заради истината си струва да се види и обмисли...Нищо не пиша за моя антивирусна, защото свикнах да ги сменям - гледам на всички като на свои.

:help wanted3: Теб какво те накара да инсталираш този кракнат Windows ?

Ken,пак се шегуваш. Защо да инсталирам нещо, което после да се чудя как да почиствам. Исках само да проверя докъде са стигнали конкретни творци. Много хора се лъжат обаче и инсталират подобни неща - после последствията са си за тяхна сметка. Поздрави

Ken,пак се шегуваш. Защо да инсталирам нещо, което после да се чудя как да почиствам. Исках само да проверя докъде са стигнали конкретни творци. Много хора се лъжат обаче и инсталират подобни неща - после последствията са си за тяхна сметка. Поздрави

А защо казваш, че е кракнат тогава.

А защо казваш, че е кракнат тогава.

Това авторите на творението го казват - аз явно по инерция употребих тяхното наименование.

Получило се е от снимка съдържаща зловреден код в аватара на добре познат потребител. Премахнати са и снимката, и потребителя.

Премахнат,друг път,три пъти влизам тук и нод32 ми лови същия троянец,да се вземат мерки,админите не заспивайте.

Премахнат,друг път,три пъти влизам тук и нод32 ми лови същия троянец,да се вземат мерки,админите не заспивайте.

Къде лови ? Дай точен линк ?

Не прехвърляйте вината на нас. Правим каквото е по силите ни и очевидно се справяме добре, след като потребителят веднага след първия си пост е замразен!

Съветвам всички в бъдеще вместо да се възмущават и да ни критикуват, просто да ползват в подобни случаи бутона "Докладвай!". Така с ваша помощ ще реагираме още по-бързо.

Не прехвърляйте вината на нас. Правим каквото е по силите ни и очевидно се справяме добре, след като потребителят веднага след първия си пост е замразен!

Съветвам всички в бъдеще вместо да се възмущават и да ни критикуват, просто да ползват в подобни случаи бутона "Докладвай!". Така с ваша помощ ще реагираме още по-бързо.

Да прави сте..искренно се извинявам...но понеже и темата е такава реших да покажа колко лови моята антивирусна!

Още веднъж приемете моите извинения.! :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.