Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 5

Featured Replies

hxxp://exearchstortage.com/important.exe

5mm08gbnudi0ohb3qd56u039lobiinhpudjldxye.jpg

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 105,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://virscan.org/report/9a69280751a6614b821e81f2ed38f1e5.html Появи се първият с класифициране. Вариантните защити IDS + HIPS са с безпроблемно справяне и също блокират. ESET и останалите уж лид

• File setup_build8_173.exe received on 2009.09.19 18:33:47 (UTC) Result: 7/41 (17.08%) Antivirus Version Last Update Result a-squared 4.5.0.24 2009.09.19 Trojan-Downloader.Win32.FraudLoad!IK DrWe

• hxxp://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=teracopy Защитата ми блокира изтеглянето на всички файлове от тип "teracopy". Били тествани с KAV. Вярно ли е това? И наист

Публикувани изображения

Пристраших се на служебния.

ESET NOD32 3.0.672.0 BUSINESS EDITION нищо не засича в ЗИП файла, и при самото сваляне, и при ръчен скан. Не съм разархивирал....

Нека някой го изпрати на Вирустотал и да покаже общите резултати. Някои ми пречат - и какво от това. Поздрави

proantivirusscanv2.com/download/Install_2009-1.exe

77ef11fe1684df6a.jpg

virustotal

Да,потвърждавам,май няма много желаещи да пробват biggrin.gif Лека от мен! ;)

RuW16874.jpg

hxxp://exearchstortage.com/important.exe

5mm08gbnudi0ohb3qd56u039lobiinhpudjldxye.jpg

Троянецът бе призован в облаците при Панда и изчезна незабавно след изтегляне на файла - нямах време да го изпратя на публичен сканер. Върнах се на нестандартно-интересната безплатна Бета - обаче със същата мощна наземна подкрепа. Поздрави

5-renus2008.com

renus.exe

virustotal

bf14f9bff5efb057.jpg

Нещо данните от Вирустотал не се предоставят публично.До 5-renus2008.com имам свободен нормален достъп - коя и каква е реалността? Поздрави

Гледам всеки тука пуска някакъв коментар реших и аз да се похваля:

от 3 години вечи вирус не съм видял. За firewall ползвам вградения в рутер-а и iptables. Антивирусна нямам. Отдавна се питам от къде се хващат вируси? В смисъл писмата нали трябва да имат някакъв executable код - това важи и за музика филми и картинки. Т.е. само от програми може да пипнете вируси или ако си ги свалите доброволно от сайт. А как се хваща вирус от програма ако отидеш на сайта на производителя и си я изтеглиш като бял човек ?

Редактирано от shoshon (преглед на промените)

http://proantivirusscanv2.com/download/Install_2009-1.exe
Not Found The requested URL /download/Install_2009-1.exe was not found on this server.
206.161.120.42/~eugenewh/up4/12.htm

Адресът не е намерен.

Firefox не може да намери сървъра www.sclgntfy.com.

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Гледам всеки тука пуска някакъв коментар реших и аз да се похваля:

от 3 години вечи вирус не съм видял. За firewall ползвам вградения в рутер-а и iptables. Антивирусна нямам. Отдавна се питам от къде се хващат вируси? В смисъл писмата нали трябва да имат някакъв executable код - това важи и за музика филми и картинки. Т.е. само от програми може да пипнете вируси или ако си ги свалите доброволно от сайт. А как се хваща вирус от програма ако отидеш на сайта на производителя и си я изтеглиш като бял човек ?

Горе-долу е вярно.Инфектиране обаче понякога се получава и от най-малко очаквани места. Добре е да се внимава с няколко наум...Всъщност дори и вирус да ти е на гости - какво толкова е станало. Най-вече зависи дали има какво да пазиш притеснявайки се за него... Едва ли някой ще се интересува от семейни снимки, теми по не знам какво си или нещо друго подобно. Освен при конкретни причини. Поздрави

Интересна работа - с облака на Панда изобщо не мога да попадна на този адрес щом не мога да го намеря. А ESET не ми е ясно с какво карантиниране са се заели - та те са в групата на най-слепите. Замислете се... Всичко е свързано. Поздрави

Линкове с доста богати колекции, които се обновяват ежедневно:

hXXp://www.malwaredomainlist.com/forums/index.php?action=recent;start=0

hXXp://safelab.spaces.live.com/

hXXp://www.mouse0232.com/

Имах още един ценен такъв, но не го откривам в Bookmark-a.

Щом го намеря ще го постна и него...

219.148.34.10/s1627.exe

45d61bbe77db1f3d.jpg

The file 'C:\Users\B-boy\Desktop\s1627.exe'

contained a virus or unwanted program 'TR/Drop.Agent.eqy' [trojan]

Action(s) taken:

A backup was created as '4a569252.qua' ( QUARANTINE ).

The file was deleted!

http://www.nigma.ru/index.php?s=219.148.34...ang=all&rg= Със Симантек и Панда не ги намирам подобни адреси. Липсват в списъка на възможностите предлагани от търсещата система. Явно се касае за превантивна защита - смятам да се позадържа с тези програми. Този аспект на защитеност не зная тестващите дали изобщо го отчитат. Поздрави
http://www.nigma.ru/index.php?s=219.148.34...ang=all&rg= Със Симантек и Панда не ги намирам подобни адреси. Липсват в списъка на възможностите предлагани от търсещата система. Явно се касае за превантивна защита - смятам да се позадържа с тези програми. Този аспект на защитеност не зная тестващите дали изобщо го отчитат. Поздрави

Ако обичаш да уточниш ! Кое от всички е вярно ?

1. "Липсват в списъка на възможностите предлагани от търсещата система" - каквото и да значи това

2. "Със Симантек и Панда не ги намирам подобни адреси" - как ги търсиш с антивирусни ? С други означава ли, че ги намираш ?

Да-с различни браузъри и защитни програми намирам различни резултати при търсене с Нигма. Убеден съм - Симантек и Панда по сроден начин автоматизирано контролират търсенето и явно елиминират намирането на известни на тях опасни или нежелани адреси. Касперски пък доста често е в уведомителен режим на работа - но трябва да има кой да чете предупрежденията. Подобно ограничаване често установявам и от ползваните браузъри - но не винаги. Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.