Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 5

Featured Replies

Знам че замунда е торенттракер може от там но може и от другаде.

А доколкото и AVG 8.5 i Avira AntiVir са бесплатни и откадето и да ги свалиш не мисля че ще са кракнати :P (няма логика)А дори и да теглиш от торентракери ако програмата е фрее няма проблем cool.gif

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 102,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://virscan.org/report/9a69280751a6614b821e81f2ed38f1e5.html Появи се първият с класифициране. Вариантните защити IDS + HIPS са с безпроблемно справяне и също блокират. ESET и останалите уж лид

• File setup_build8_173.exe received on 2009.09.19 18:33:47 (UTC) Result: 7/41 (17.08%) Antivirus Version Last Update Result a-squared 4.5.0.24 2009.09.19 Trojan-Downloader.Win32.FraudLoad!IK DrWe

• hxxp://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=teracopy Защитата ми блокира изтеглянето на всички файлове от тип "teracopy". Били тествани с KAV. Вярно ли е това? И наист

Публикувани изображения

The Pirate Bay е по-интересна идея - ако ще е така. Темата не би пресъхнала и материалът за пробвания е гарантиран! Поздрави

Знам че замунда е торенттракер може от там но може и от другаде.

А доколкото и AVG 8.5 i Avira AntiVir са бесплатни и откадето и да ги свалиш не мисля че ще са кракнати :P (няма логика)А дори и да теглиш от торентракери ако програмата е фрее няма проблем cool.gif

angry.gif Такива програми НЕ се теглят от тракери

angry.gif Такива програми НЕ се теглят от тракери

...естетвено че е така....аз съм си научил урока....но други хора продължават да не мислят така!!!!!

Мога да ти кажа че си тегля сичко от там :lol6: и съм нямал никакви проблеми досега от програмите :P

Имал си голям късмет тогава. Аз също ползвам Замунда като основен тракер, но за филми, игри, музика....След като обаче безплатни програми, особенно програми за сигурност могат да се свалят безпроблемно от офсайтовете си, защо посягаш към торенти....( не че и аз не съм го правил, но то е било заради тестване)

Пиратски софтуер от торент-тракери е неподходящ за тестване, въпреки че може и горе-долу да работи добре. Нали производителите предоставят срок за пробване на платените програми. Задължително е те да са изтеглени от официалните сайтове. Незнаещите това без да знаят и желаят подпомагат разпространяването на вредоносен код. После се чудим какво, защо и колко се лови или не се лови... Поздрави

Пиратски софтуер от торент-тракери е неподходящ за тестване, въпреки че може и горе-долу да работи добре. Нали производителите предоставят срок за пробване на платените програми. Задължително е те да са изтеглени от официалните сайтове. Незнаещите това без да знаят и желаят подпомагат разпространяването на вредоносен код. После се чудим какво, защо и колко се лови или не се лови... Поздрави

При мен ставаше въпрос за корпоративния Symantec End Point Protection 11, който за активиране не изисква никакви ключове, кракове, пачове и прочие, и за това според мен бе чист.

Според разработчиците, щом имаш инсталационния пакет, значи си го придобил легитимно и не изискват никаква валидация, и програмата работи и се ъпдейтва съвсем коректно. Този пакет обаче (даже и триала) ако нямаш фирма не можеш да го добиеш от официалня сайт на Симантек, аз поне не успях и затова го взех от замунда - за тест специално на тази програма става....

При мен ставаше въпрос за корпоративния Symantec End Point Protection 11, който за активиране не изисква никакви ключове, кракове, пачове и прочие, и за това според мен бе чист.

Според разработчиците, щом имаш инсталационния пакет, значи си го придобил легитимно и не изискват никаква валидация, и програмата работи и се ъпдейтва съвсем коректно. Този пакет обаче (даже и триала) ако нямаш фирма не можеш да го добиеш от официалня сайт на Симантек, аз поне не успях и затова го взех от замунда - за тест специално на тази програма става....

За да се върнем към темата,в крайна сметка какво и колко броя засича в архива:

http://4storing.com/free/r5wef5/4ccef4c7bfe327aa228e1ea015c71bf9.html

Има вече дадени резултати от Eset и Kaspersky, тук.

mihnev_sz сканирането на въпросния архив от твоя антивирус и отчета на моя се разминават в броя на засечените опастности...защо се получава така ...при мен още при тегленето на архива Каспер започна да ги обработва....да нямам грешка в настройките на антивируса..?

п.п значи ли че аз вече имам в компютара си чист архив(излекуван)

АААА усетих се...sorry...при мен е при откриване: обработи и изтрий... :)

Редактирано от icotonev (преглед на промените)

mihnev_sz сканирането на въпросния архив от твоя антивирус и отчета на моя се разминават в броя на засечените опастности...защо се получава така ...при мен още при тегленето на архива Каспер започна да ги обработва....да нямам грешка в настройките на антивируса..?

п.п значи ли че аз вече имам в компютара си чист архив(излекуван)

Погледни внимателно,бройката е една и съща,не се подвеждай от броя редове в отчета ;)

Погледни внимателно,бройката е една и съща,не се подвеждай от броя редове в отчета ;)

ДА ДА ДА ....съгласен...!!!!!!!

Знам че може и от оф сайтовете.Незнам дали е късмет а просто не пипам много настройки cool.gif

Ся ако някой е свалил от замунда фрее Антивирусна и му се е прецакал компа тва вече е от него ..

А бе не съм имал късмет а знам как да работя с програмите...

Знам че може и от оф сайтовете.Незнам дали е късмет а просто не пипам много настройки cool.gif

Ся ако някой е свалил от замунда фрее Антивирусна и му се е прецакал компа тва вече е от него ..

А бе не съм имал късмет а знам как да работя с програмите...

Не е до късмет или настройки. Доста от софтуера им (макар и да са затегнали контрола) не е безопасен.

Голямо чистене падна на една машина на приятел, който бе изтеглил и инсталирал Daemon Tools оттам.

Щом са безплатни не виждам логиката да не се изтеглят от официалните страници или поне BG мирорите (за тези с по-слаба връзка към външни сайтове или при невъзможност да отварят официалните страници в скучай на инфекция) !!!

Да съгласен съм със тебе.Но аз не съм в бг и немога да тегля от бг мирори sad.gif затова тегля от замунда.И ми се струваше досега че сички програми са вред ама от тия коментари.. ohmy.gif

Мерси че ми каза да знам вече да не тегля програми за сигурност от там :)

Антивирус Stop! Ха-Ха-Ха.....Премислете...

Има нещо гнило в начина по който са архивирани файловете там,определено ми прилича на Regue.

Аз се отказвам...Каспер не го харесва..!

п.п ..дори при изключена защита ми дава грешка....!

Редактирано от icotonev (преглед на промените)

Аз се отказвам...Каспер не го харесва..!

п.п ..дори при изключена защита ми дава грешка....!

Няма да позволи да се инсталира каквато и да е било антивирусна програма,спира/блокира копирането на файловете и не позволява достъп до system32,затова ти излиза грешка.За това поведение не са нужни дефиниции,така че каквото и regue да излезе на хоризонта, няма никакъв шанс.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.