Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 5

Featured Replies

Пратих го. Дори мисля и да го стартирам :) Мерси

Моля. И аз можех и мога да генерирам ключове на компютъра със SEP 11. Но нали логиката на тази тема е да им помагаме на съответните лаборатории. Стартираш ли го - ще се обърнеш на пъдар да го дебнеш като развитие! Струва ли си ? То по-добре да си купя KIS 2010 и да не се занимавам с подобни глупости. Лошото е, че глупостите свършване нямат ...В смисъл - има достатъчно много други, дето още са недопроучени. Поздрави

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 102,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://virscan.org/report/9a69280751a6614b821e81f2ed38f1e5.html Появи се първият с класифициране. Вариантните защити IDS + HIPS са с безпроблемно справяне и също блокират. ESET и останалите уж лид

• File setup_build8_173.exe received on 2009.09.19 18:33:47 (UTC) Result: 7/41 (17.08%) Antivirus Version Last Update Result a-squared 4.5.0.24 2009.09.19 Trojan-Downloader.Win32.FraudLoad!IK DrWe

• hxxp://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=teracopy Защитата ми блокира изтеглянето на всички файлове от тип "teracopy". Били тествани с KAV. Вярно ли е това? И наист

Публикувани изображения

Моля. И аз можех и мога да генерирам ключове на компютъра със SEP 11. Но нали логиката на тази тема е да им помагаме на съответните лаборатории. Стартираш ли го - ще се обърнеш на пъдар да го дебнеш като развитие! Струва ли си ? То по-добре да си купя KIS 2010 и да не се занимавам с подобни глупости. Лошото е, че глупостите свършване нямат ...В смисъл - има достатъчно много други, дето още са недопроучени. Поздрави

Един ключ не успях да генерирам :P Защо така biggrin.gif

Продукта Comodo Firewall ,официално e нежелана програма за Kaspersky Lab.

14 програми установяват вредоносен код. Symantec също все още не реагира. Сега да пробвам да генерирам ключове ли? Това пиратско произведение би причинило вреди най-вече точно на KIS. Би ли конкретизирал въпроса си?...

Какво не ти е ясно във въпроса ми - попитах бройката ли гледаш или кои от изброените реагират. Очевидно е първото.

Ти сам даваш линк, който би следвало да привлече вниманието и да предизвика съответната предпазна реакция, но пак ти предлагам да го поогледаш без да броиш, а да анализираш кои програми от списъка отчитат заплаха и кои не, т.е. направи качествен анализ, а не количествен. И внимавай какъв извод ще направиш от това, защото рискуваш да дадеш отговор, съдържащ протиоворечия с предишните ти мнения.

Не приемай написаното като упрек, не е това целта ми.

Пробвайте да кликнете на линка от тази страница - цък, с този текст долу - "Снимки може да видите тук" и споделете полученият ефект... :)

"Какво не ти е ясно във въпроса ми - попитах бройката ли гледаш или кои от изброените реагират." Опитвам се да преценявам и двете неща. Но както и в други случаи, не е невъзможно да сме свидетели на 14 програми отреагиращи с фалшиви тревоги ... Поздрави При hxxp://www.cabletel.bg/uf/koncertSliven/index.html виждам празна бяла страница и нищо не се случва, няма съобщения - пробвах с Avast 4.8 Pro + PC Tools Firewall Plus Free + ThreatFire Free

Редактирано от TNN (преглед на промените)

"Какво не ти е ясно във въпроса ми - попитах бройката ли гледаш или кои от изброените реагират." Опитвам се да преценявам и двете неща. Но както и в други случаи, не е невъзможно да сме свидетели на 14 програми отреагиращи с фалшиви тревоги ...

Според теб защо този файл не генерира нищичко при мене? На снимката се вижда,че Касперски е изключен и дори му изключих самозащитата :) Какво ти е обяснението на този казус? Има кейген но не работи...

Във доста сериозни места се рових и никъде не намерих дори качен този файл...други неща да но не и кейген biggrin.gif

Ти изобщо имаш ли си представа,как става активацията на продуктите на Касперски Лаб - с активационен код се прави връзка със сървара и се проверява дали даден код е легитимен и после се дава обратен отговор.

Миналата година ми беше попаднал един кейген за КАВ и генерираше всичко на всичко 5 кода,които изобщо не работеха biggrin.gif

ПП. Все още нямам отговор,което ще рече че няма и да имам biggrin.gif

Пробвайте да кликнете на линка от тази страница - цък, с този текст долу - "Снимки може да видите тук" и споделете полученият ефект... :)

Kaspersky IS 2010 463

Мисля,да уведомя администратора! Някой с друга защита, отчита ли заплаха?

hvX11302.jpg

Nikssi, пробвах като теб с изключен Avast - и да имаше вредоносен код, щеше да се намесят австралийските компоненти на защитата при мен.Но нищо не се случи.И при мен нищо не генерира и се явяват същите съобщения като при теб. Обаче Аваст и още доста други ловят там вредоносен код. Дали тези съобщения ще ги има при пълна липса на защита? Или файлът може-би е увреден? При моето хоби е нормално да са ми познати в детайли активациите не само на Касперски. Поздрави

.... и да имаше вредоносен код, щеше да се намесят австралийските компоненти на защитата при мен.

От къде си сигурен или просто "усещаш" , 6-о чувство,а ? :ph34r:

От повече от седмица е така. Първо го хванах с Есет. Уведомени са на по-високо ниво от ниво администратор, но.. sad.gif

От къде си сигурен или просто "усещаш" , 6-о чувство,а ? :ph34r:

ThreatFire при зададено пето ниво на чувствителност просто блокира стартирането и мога да го превключвам при подобни пробвания. Става за секунди - защото ако има вредоносен код- не ми се "гони Михаля" после. Поздрави

От повече от седмица е така. Първо го хванах с Есет. Уведомени са на по-високо ниво от ниво администратор, но.. sad.gif

Е, добре,щом вече сте алармирали,но явно нещо не им пука много! biggrin.gif

Е, добре,щом вече сте алармирали,но явно нещо не им пука много! biggrin.gif

Вероятно не им е лесно да се справят. Аваст още не го лови - а празната бяла страница без съобщения явно е заслуга на добавените програми.

Kaspersky IS 2010 463

hvX11302.jpg

КИС 2010 9.0.0.459 го закова! :ph34r:

9zgbktyrhgi59oklhrurp9c27gius8zlpxdllgtc.jpg

След като не знаят как да се справят с червея,нека се допитат,срамно няма... biggrin.gif Никой няма да им иска пари,макар,че те това заслужават,брадва,за това тяхно бездействие,а колко са жертвитеbiggrin.gif

NOD/Кaspersky/Avast!/Avira ,още колко са нужни за да се предприемат мерки,предполагам,че има и още ?

Здравейте, вчера a-squared free, ми откри подозрителен файл в папките на F-sеqure Internet Security Technology Preview 9.50 build 961 (в Program Files).

Естествено, че се усъмних във фалшива тревога, но файла го откриват още 8/42.

Ето го и файла 4storing

Виждам, че освен А-скуаред, и останалите, които го засичат са доста склонни на фалшове, но вие как мислите.

И как да го пратя на лабораторията на Ф-секуре....

Пробвайте да кликнете на линка от тази страница - цък, с този текст долу - "Снимки може да видите тук" и споделете полученият ефект... :computer2:

С F-SECURE Internet Security Technology Preview 9.50 build 961 имам свободен достъп до слайд със снимки.

Нищо друго не се случва.

Може и да са оправили проблема вече....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

С F-SECURE Internet Security Technology Preview 9.50 build 961 имам свободен достъп до слайд със снимки.

Нищо друго не се случва.

Може и да са оправили проблема вече....

F-SEQURE Internet Security тя ли е определящата кое е заплаха и кое не?Ти какво очакваш да се случи?

Все още от Avast! / Кaspersky и Avira отчитат заплаха там!

TNN,Avast блокира страницата3fe0981b2126e538.jpg

Благодаря. Изключих Аваст за да изгледам там клип с главни герои Рачков и Преслава. Така проверявам допълненията към Аваст от Австралия. ThreatFire е безплатен уникат с 5 нива на чувствителност - по подразбиране е на трето. Трояноподобният червей, ако е проникнал, ще го подгоня без правила в неговия стил - май не е успял.Обаче онези господа трябва да си оправят сайта - изглежда не желаят или не могат. E-хубаво - ако си стоят така, ще си тествам на тяхната страница още няколко конфигурации. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.