Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Чудя се нали ще успея да навия Мунджу на дойде с мен на плажа :rolleyes:

Чудя се кога ще ми се обадят.... :angry:

какъв плаж? ohmy.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Чудя се кога ще ми се обадят.... :angry:

И аз това се чудя :rolleyes:

какъв плаж? ohmy.gif

Мисля, че ще ходи да си развява мишата опашка пакрай вълните biggrin.gif

само да не тръгне да я топи тая опашка в морето biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

какъв плаж? ohmy.gif

Идеално е да се седнеш на пясъка и да се взираш във водата :)и тен може да хванеш

Не мога да стоя на едно място вече :angry:

Мисля си, че съм злобна днеска :rolleyes:

Хе! Аз съм си така през повечето време хехехехехех /подхилвам се злобничко/ :angry:

Хе! Аз съм си така през повечето време хехехехехех /подхилвам се злобничко/ :angry:

Ми... :rolleyes:

:) 55 мин разговор по телефона- мисля, че е добре :hush:

още можеш :)

• Автор
още можеш :hush:

да, ама на 59-тата минута операторът прекъсва разговора :)

Мисля си за Шерлок Холмс в женския му вариант biggrin.gif (това малко над мене момиченце)

Мисля си, че ме чакат над 1000 снимки за обработка, чистене, пране и плануване за следващата седмица до Мюнхен ... и как спах като пън biggrin.gif

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Мисля си за Шерлок Холмс в женския му вариант biggrin.gif (това малко над мене момиченце)

Мисля си, че ме чакат над 1000 снимки за обработка, чистене, пране и плануване за следващата седмица до Мюнхен ... и как спах като пън biggrin.gif

а аз чакм репортаж :wub:

За това, че най-после успях да се изкъпя и да обезкосмя някой части от тялото си.За останалите -няма време сега.

Мисля си,че един японец ми писа във фейсбука...на японски...и го разбрах biggrin.gif Баси кефа cool.gifbiggrin.gif

За това, че най-после успях да се изкъпя и да обезкосмя някой части от тялото си.За останалите -няма време сега.

Мисля си как ли изглежда доктора с обезкосмена глава и гърди и с дълга косместа грива, спусната от гърба и вплетена в космаците на краката му.

e0220.gif

Мисля си,че един японец ми писа във фейсбука...на японски...и го разбрах biggrin.gif Баси кефа cool.gifbiggrin.gif

Да живее чичко Гугъл, ам ? biggrin.gif

А аз си мисля за следното :

Преди няколко години френският автор Фредерик Бегбеде публикува книгата „Любовта трае три години”. Хиляди двойки по света се спогледаха и се запитаха – „Колко ни остава?”

И така схващането, че ни е генетично заложено да обичаме половинката си само три години завладя света до такава степен, че много хора реално повярваха в тази максима. Толкова силно повярваха, че дори започнаха тълкуват несполучливите си връзки и бракове с мистичното: „Любовта трае три години...”

Теорията се обяснява със следния процес: Срещате човека, който ви се струва, че цял живот сте чакали. Нещата потръгват, понякога не толкова безоблачно, но вече сте двойка и това ви прави безкрайно щастливи.

През първата година се чувствате превъзбудени, окрилени и сякаш поглеждате на света с други очи. За вас животът има едно лице – това на любимия човек. Прекарвате безсънни нощи, за да се наслаждавате един на друг.

През втората година се чувствате стабилни, уверени, че до вас стои човекът, с който искате да прекарате остатъка от дните си. Говорите по-малко, но това не ви притеснява, защото вече се разбирате само с поглед. Дори сексът е по-хубав от всякога. Абсолютното съвършенство!

На третата година обаче не говорите, защото няма какво да си кажете.

Излизате по-често, за да не прекарвате цялото си време заедно. Предпочитате да заспите, отколкото да правите секс. Навлизат скуката, самотата и въпросът – това ли ме чака до края на живота?

На следващата година... На следващата година всичко започва от начало. Но вече с друг човек!

Според тази покъртителна теория всички връзки са обречени на провал. Обречени сме да достигнем до необратимия момент един ден любовта ни да се изчерпи и да не я изпитаме никога повече към човека, който до преди няколко месеца е означавал всичко за нас. И никога не можем да се предпазим, защото когато сме влюбени, си мислим, че сме изключение от правилото.

Още по-застрашително звучат думите на невролозите, които твърдят, че любовта е заложена в мозъка ни и ние се влюбваме с единствената цел да създадем потомство. След три години се очаква, че двойката е създала дете, то малко е поотрастнало и двамата партньори нямат реална генетична нужда един от друг. Да не забравяме и факта, че когато сме влюбени отделяме ендрофин, окситоцин и други разни хормони, които ако са ни в повечко, може да останем по-дълго време с партньора. Ако не, сме обречени на тригодишни връзки цял живот.

цялата статия тук

....

Абе не беееееееее, това е страничен ефект от гледането на аниметата biggrin.gif уча чужд език хаахах

А за тва дето го мислиш...naaaaaah... нещо не ми харесва, значи не е вярно biggrin.gif

Преди няколко години френският автор Фредерик Бегбеде публикува книгата „Любовта трае три години”. Хиляди двойки по света се спогледаха и се запитаха – „Колко ни остава?”

Toлкова се бях зарибила по тоз, че му изчетох всички книги де що бе издал biggrin.gif

Като цяло само няколко са наистина добри, но има такива (като "Разкази под екстази"), дето си личи, че се е напъвал да ги из*ере biggrin.gif

Toлкова се бях зарибила по тоз, че му изчетох всички книги де що бе издал biggrin.gif

Като цяло само няколко са наистина добри, но има такива (като "Разкази под екстази"), дето си личи, че се е напъвал да ги из*ере biggrin.gif

ти пък ohmy.gif

то от километри си личи защо са писани тези неща.....

Добре, че не си му повярвала, иначе ще ше дами паднеш в очите

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.