Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля си, че на петела му е адски гот...

f3ab2f86e3ab4f919c08903bdbdc3e9e.gif

Мисля си,че и ти би трябвало да се чувстваш по същия начин,защото Ливърпул току-що изгубиха шансове за титлата...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Мисля си,че и ти би трябвало да се чувстваш по същия начин,защото Ливърпул току-що изгубиха шансове за титлата...

Мисля си, че ще си разплета чорапките от тоя факт.

0334a6236bbb3a95edd906a5e2c86898.gif

Мисля си за много неща...за преминаващите чувства у хората...за вентилаторчета на компютър...за лили иванова...за бербатов...какви очи има този мъж...за един развален блутут,който ще изгоря със запалка от яд...за една студена бира...много мисля,май biggrin.gif

Студено ми е..

Мъж ти не пали ли камината ? ohmy.gif

Аз в къщи съм я запалил, а тук - на работа, в момента съм си включил духалката :yanim:

Студено ми е..

Мисля си защо не си вземеш юрганчето или грейката-или ги зазими вече biggrin.gif

Мисля си,че ми е скучно. Мисля си,че ми свърши бирата. Мисля си,че ще си пусна да гледам филм,щото иначе ще пукна от тъпотия...

Мисля си,че ми е скучно. Мисля си,че ми свърши бирата. Мисля си,че ще си пусна да гледам филм,щото иначе ще пукна от тъпотия...

Мисля си,защо се подаваш на подобни чувства-я се стегни,скачай и отивай да си вземеш една бира,пусни си музиката и това"тъпото "дето те е натиснало вземи го хвърли в тоалетната и пусни три пъти водата.

Мисля си защо не си вземеш юрганчето или грейката-или ги зазими вече biggrin.gif

Да..всички по-плътни дрехи съм зазимила..имам си едно плътно поларено елече без ръкави и на него се надявам..

и на малко вино.. biggrin.gif

Да..всички по-плътни дрехи съм зазимила..имам си едно плътно поларено елече без ръкави и на него се надявам..

и на малко вино.. biggrin.gif

И аз си мислех да си замимявам всичко,нооо като чух прогнозата за тази седмица,отложих...сега съм с грейката biggrin.gif и ще спа пак с пижамата си с дългия ръкав .

мисля си ,че ми намалява финландийката :whist:

Мисля си защо ви мързи всички да отскочите до близкия магазин biggrin.gif ,еййй,значи.

Някои сме на километри от най-близкия денонощен магазин, а тия, които са ни близко, работят до 22ч. :whist:

Някои сме на километри от най-близкия денонощен магазин, а тия, които са ни близко, работят до 22ч. :whist:

Ей,мисля си няма ли някакъв алкохол скрит в шкафа ,такъв -за черни дни biggrin.gif

Мисля си, че ме боли стомаха, леко ми е замаяно и лошо.. ohmy.gif

Ей,мисля си няма ли някакъв алкохол скрит в шкафа ,такъв -за черни дни biggrin.gif

Тц..

едната ми бабичка умря преди малко.

Ейй,"док",да ти имам работата ,мисля си ,че на теб не ти пука-това май е ежедневие...но като го прочета в твой пост...едно ми става гадно.и моя дядо умря на великден.

Мисля да ставам от компа,тренирам за дупе,а накрая на тоя стол ще ми се сплеска biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ,ставааам. biggrin.gif

Мисля да ставам от компа,тренирам за дупе,а накрая на тоя стол ще ми се сплеска biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ,ставааам. biggrin.gif

Лека нощ! :ph34r:

едната ми бабичка умря преди малко.

Замислих се как и за мен ще каже някой доктор някога "Оня дъртия във втора стая умря преди малко"...

Замислих се как и за мен ще каже някой доктор някога "Оня дъртия във втора стая умря преди малко"...

Стига дее,колко грозно звучи,мисля си дали всички доктори се изразяват по този начин.

Защо и тук ни натоварвате?

biggrin.gif със сигурност ще е така - ако доживееш до тогава, нали се сещаш. cool.gif

Аз съм издигнал лозинг - "Нито един умрял без лекарска помощ" и си го спазвам.

Стига дее,колко грозно звучи,мисля си дали всички доктори се изразяват по този начин.

Няма значение как се изразяват докторите и акушерките и който и да било там. При тях задължително трябва да има огромна доза цинизъм, иначе не знам как ще заспиват с физиономиите на поредните 2-3 или 5 умрели през изминалото им дежурство.

Ама тва доктора най добре ще го каже.

А и честно казано като съм гушнал босилека все ми е тая кой как ще се изразява за мен.

То не, че и сега ми пука много, много.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.