Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

тук, наоколо се шматка народа...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 99,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

• Автор
Ще се наспя вместо теб ;)

Наспа ли се вместо мен, а? :P

чудя се какви да ги върша днес :rolleyes:

Наспа ли се вместо мен, а? ;)

чудя се какви да ги върша днес :rolleyes:

Аха,не усетили biggrin.gif

за току-що подстриганото и изкъпано куче си мисля :

gallery_14325_24_23591.jpg

много е нещастна, да ви кажа biggrin.gif и ми се цупи - лежи опакована в одеалцето си и не мърда в знак на протест. laugh.gif

Сега трябва да ходя и да трия следите от кални стъпки по стените и пода на банята, да се изкъпя и аз, ама съм доволен от резултата на усилията си laugh.gif

те принципно си се сърдят, Док.

не обичат да ги къпят, но обикновено тичат като изоглавени след баня.

поне моето е така

даже оставам с впечатление, че ми се присмива как тичам подир нея със сешоара в ръка.

да не си и счупил някоя лапичка? че е толкова кротка ;)

biggrin.gif не, разбира се - нали ви казвам -сърдита е laugh.gif

сега ще я суша със сушоара и още повече ще ми се разсърди laugh.gif ама съм сигурен, че след половин час, като отидем на центъра - изобщо няма да помни унижението на което нбеше подложена :)

Мисля си за козата на баба Гинка...

Добре ми напомни, да ходя да издоя мойта....

Добре ми напомни, да ходя да издоя мойта....

Мисля си, че ако повечето забравят като теб да доят, производството на датско сирене ще намалее сериозно.

Мисля си, как хората не си вършат работата, но очакват в замяна всички останали да са на ниво.

Омръзна ми всеки път да чакам пред лекарските кабинети. Като пише, че отварят в 8.00 очаквам да отварят в 8.00, а не в 8.30 или дори 9.00. Като ти дадат час за лапето за 10.00, очаквам да е в 10.00, а не в 11.00. Как се укротяват тия дечурлига при такова висене? То е веднъж-два, хайде, ама то това е коронен номер. Аман! И бебетата барабар с болните възрастни - врата до врата. Това някой мислител велик ще да го е измислил. ;)

Мисля си,че тези от стария ми доставчик на интернет не ме оставиха ! Един път ми се обадиха по GSM-а,някаква оферта, 2-ри път ми звънят на вратата,пак оферта колко им бил бърз интернета,че и тя била на този - дето съм сега дрън...дрън...

;)

Мисля си... "джада" какво значи :)

мисля си че от вчера не съм ви наглеждала кви ги тръшкате :)

отново тук....

и понеже не съм като тия, федорините - винаги идвам на работа 15 минути преди 7.

нощна?

мда.

мдаааааааааа

мисля си за тоалетни чинии и панорама biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Мисля си за това колко много са изперкали хората, как вече не може да се разчита почти на никой когато става въпрос за бизнес, как повечето хора се продават за жълти стотинки и осират отношения, създавани повече от 10 години, как не се замислят, че тая криза рано или късно ще свърши, но няма как да имат пак нормални работни отношения с толкова много контрагенти, как на безумно много хора не им пука какво правят, кой обиждат и че все още тук-таме са останали хора, за които парите не са всичко и въпросите, касаещи човещинката и уважението са далеч по-важни от некви си кинти...

А бе за толкова много неща си мисля, че не знам дали си мисля или някаква епопея се разиграва в тиквата ми проста. 79dc9b76a0ce7421ae024e596ae8fdfc.png

Мисля си за това колко много са изперкали хората, как вече не може да се разчита почти на никой когато става въпрос за бизнес, как повечето хора се продават за жълти стотинки и осират отношения, създавани повече от 10 години, как не се замислят, че тая криза рано или късно ще свърши, но няма как да имат пак нормални работни отношения с толкова много контрагенти, как на безумно много хора не им пука какво правят, кой обиждат и че все още тук-таме са останали хора, за които парите не са всичко и въпросите, касаещи човещинката и уважението са далеч по-важни от некви си кинти...

А бе за толкова много неща си мисля, че не знам дали си мисля или някаква епопея се разиграва в тиквата ми проста. 79dc9b76a0ce7421ae024e596ae8fdfc.png

Баси, мисля че това е добре, че си се замислил за това biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.