Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

• Автор
Все още мисля за това ! sad.gif

Искам да те гушна силно...

И си мисля, че, щом пече слънце, няма да е зле да се прибера пеш :huh:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Искам да те гушна силно...

И си мисля, че, щом пече слънце, няма да е зле да се прибера пеш :)

Мисля си, че трябва да се разходиш и заради мен.

Мисля си, че нещо не ми харесват тия блогове, в които се регнах... няма угодия мойто. :)

Все още мисля за това ! sad.gif

ohmy.gif Това снощи го даваха по новините... и двамата цъкахме с език. Понякога дори и да караш според правилата, все нещо може да се обърка.

пробвай с други :)

Мда, накрая регистрации навсякъде, а нито един функциониращ мой biggrin.gif Тъй ще да стане laugh.gif

Мисля си, че трябва да се разходиш и заради мен.

Мисля си, че е крайно време да започнеш да се радваш на малките неща в живота, а не само да пишеш за тях.

Да, неприятно е случилото се, но такъв е живота (както казаха и по-горе). Едни си отиват, други идват - кръговрата е безкраен. Просто трябва да знаем, че утре може да не настъпи за нас и затова е хубаво да се насладим и оценим красотата на живота днес, сега и тук. Трагедии винаги ще има, но живите хора около нас ни дават силата да преминем през мъката по-лесно и оценявайки по достойнство това, което имаме.

Мъката по съученика ти е нормална, но докато се давиш в нея огледай се наоколо- тук и около теб. Има хора, които ти се усмихват, които са до теб и заради които си заслужава да се усмихнеш. Отдай за миг почит на мъртвите и продължи да се радваш на слънцето с живите. И знай, че това не е грях, а е най-нормалното нещо на света.

Така се расте, а и както казваше бате Шишо "Живота е малко радост и много мъка". Но има и от двете в доволни количества.

ohmy.gif Това снощи го даваха по новините... и двамата цъкахме с език. Понякога дори и да караш според правилата, все нещо може да се обърка.

Не е така - ти знаеш ли с каква скорост трябва да са се движели, та да се размажат така ?

За какво каране според правилата става дума ? ohmy.gif

Censored, животът е хубаво нещо, но нещо много се проточи ( същия източник) .

Аз съчувствам на Shefkata, че е загинал нейн познат, но в същото време като си представя с каква скорост са хвърчели по магистралата с форда, си мисля, че това е поредната смърт от глупост.

Не мисля, че е трагедия.

Не е така - ти знаеш ли с каква скорост трябва да са се движели, та да се размажат така ?

За какво каране според правилата става дума ? ohmy.gif

Говорех по принцип, не за конкретния случай... Например преди две години между Плевен и Обнова извадихме голям късмет, защото този отсреща, който се въртеше, само ни удари леко странично отзад (защото мъжът ми реши по-добре да се забие извън пътя), а тия след нас няма да ти разправям на какво приличаха... Това имах предвид. Поднасяния, когато има лед, особено мъртъв, внезапна повреда на колата и ето ти причини, при които вина нямаш, но белята става.

Най се дразня на тия тарикати, дето карат като обезумели, виж ме кой съм аз и как карам. Това, че на него не му се живее, не му дава право да рискува живота на останалите участници в движението.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Мисля си, че е крайно време да започнеш да се радваш на малките неща в живота, а не само да пишеш за тях.

Да, неприятно е случилото се, но такъв е живота (както казаха и по-горе). Едни си отиват, други идват - кръговрата е безкраен. Просто трябва да знаем, че утре може да не настъпи за нас и затова е хубаво да се насладим и оценим красотата на живота днес, сега и тук. Трагедии винаги ще има, но живите хора около нас ни дават силата да преминем през мъката по-лесно и оценявайки по достойнство това, което имаме.

Мъката по съученика ти е нормална, но докато се давиш в нея огледай се наоколо- тук и около теб. Има хора, които ти се усмихват, които са до теб и заради които си заслужава да се усмихнеш. Отдай за миг почит на мъртвите и продължи да се радваш на слънцето с живите. И знай, че това не е грях, а е най-нормалното нещо на света.

Така се расте, а и както казваше бате Шишо "Живота е малко радост и много мъка". Но има и от двете в доволни количества.

Мисля си, че ти благодаря за тези думички и оценявам написаното, но невъзможността ми за разходка в момента е породена от един малко по друг факт, а той е че до 17 ч. дупето ми трябва да седи залепено за стола в офиса biggrin.gif

Повярвай ми, най много от всичко искам сега да съм вън, да дишам чист въздух и да се радвам на света около себе си:rolleyes:

• Автор
.. а той е че до 17 ч. дупето ми трябва да седи залепено за стола в офиса biggrin.gif

моята почти свърши и сега моето дупе "се плези" на твоето :rolleyes:

Баси, вече няма да обръщам внимание какво ми се говори, защото току-що ми сервираха, че съм навлязла в годините sad.gif

не че нещо, ама не звучи окуражаващо. Нищо, че принципно съм си 'лапе.........

абе, аз нали знам какво съм biggrin.gif

п.п.ех, че монолог си спретнах biggrin.gif

Баси, вече няма да обръщам внимание какво ми се говори, защото току-що ми сервираха, че съм навлязла в годините sad.gif

e, нали съм ти казвал, че си все още запазена ? :rolleyes:

p.s.в момента се чудя как дупето на Potrebitel се плези на дупето на Shefkata ohmy.gif

• Автор

Мойта приятелка ми върза тенекия :rolleyes:

Сега разходката ми ще е само до вкъщи....

Мисля си... LiLana feat. Snoop Dogg ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Баси съвпадението и аз.Търсих песента ,даже,но не я намерих.

Баси съвпадението и аз.Търсих песента ,даже,но не я намерих.

Не е лоша :)

Тук

Мисля си,че днес е международния ден на книгата и авторското право,така че аз и Арагорн имаме професионален празник biggrin.gif Следобед мисля да ударя една водка по случая biggrin.gif

A честит празник! :)

Аз си мисля да бъда съпричастен към вашия празник и да ви подкрепя като изпия два литра бира а така ще подпомогна и икономиката

като изпия два литра бира а така ще подпомогна и икономиката

...а също така ще подпомогнеш и отделителната си система...

Сетих се руснака ,дето изпил три бутилки водка и после скачал ли скачал biggrin.gif

Мисля си, че хубавият ми слънчев ден, току що се срина тотално. Мисля си колко много мразя този живот и колко отвратително нещо е съдбата. Мисля си, че току що изгубих съученик. Мисля си за проклети кагастрофи и за нелепа и отвратителна смърт. Мисля си, че не е честно. Мисля си, че съм адски ядосана и вбесена, защото това ми се случва пак в разстояние на по малко от годин. Мисла си, че искам тово да не се случва никога повече, на никого от нас.

7c874de29f247875467f45e.gif

Аз пък си мисля за една позната от 12 клас, дето на 8-ми се блъснала и пак рязали колата, за да ги изватят. А тъкмо се гласеше за бала... Тъй де, правили и операция и сега е в тях със счупени ребра. Тя уж била най-добре от 3-мата в колата, другите не ги знам кво е станало...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.