Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля си,че днес денят ще счупи скалата на гнусометъра... Особено отвратителен се очертава...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 99,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Мисля си колко е гот човек докато е сънен и се е наклепал обилно с пяна за бръснене да изшмърка здраво едно добро количество от пяната.

Требе да ви кажа, че ефекта е поразителен за прочистване на носната кухина, а да не говорим за приятната миризма, която надявам се да остане цял ден.

Ще дам идея в МЗ да пробват да откажат част от наркоманите с тоя метод, като пяната за бръснене може да я заменят понякога със сода, пудра захар или брашно.

Мисля си колко е гот човек докато е сънен и се е наклепал обилно с пяна за бръснене да изшмърка здраво едно добро количество от пяната.

Требе да ви кажа, че ефекта е поразителен за прочистване на носната кухина, а да не говорим за приятната миризма, която надявам се да остане цял ден.

Ще дам идея в МЗ да пробват да откажат част от наркоманите с тоя метод, като пяната за бръснене може да я заменят понякога със сода, пудра захар или брашно.

Брей че гениална идея! :cheers:

Брей че гениална идея! :cheers:

Мисля си, че един човек вече хукна към банята за да пробва метода, тоест може да ме признаят за класик и преди да пукна, баси.

53ee7c11e1d6bfb7bd3e523eac29328b.gif

Мисля си, че един човек вече хукна към банята за да пробва метода, тоест може да ме признаят за класик и преди да пукна, баси.

А ако това води до пристрастяване......? :cheers:

• Автор
А ти пък дето видиш магаре веднага се магарелепваш, баси.

:) завиждаш ми а ;) щото искаш и ти да се лепнеш, нали? :cheers:

Не се надявай - този метотод отдавна е патентован вече :cheers:

Ха добро утро от мен - да има наоколо някой за банване ?

Не се надявай - този метотод отдавна е патентован вече :)

Ха добро утро от мен - да има наоколо някой за банване ?

Мисля си как веднага ми завидяха на откритието и ще се опитат да ми гепят част от милиардите, които са се завтекли към джобчетата ми. b4351e9453f1c7e28c256dc2412b7deb.gif

Виж колко култупно е всичко, като са затворени определени теми - идилия и култура струи от форума, баси.

Виж колко култупно е всичко, като са затворени определени теми - идилия и култура струи от форума, баси.

:) на този принцип - затваряме целия форум, сядаме на една полянка с лаптопите и се любуваме на спокойствието и тишината laugh.gif

p.s. Защо ме боли главата, като снощи трима души сме изпили само една бутилка водка, баси ? И то не мента - червен "Собиески" си пихме -нямаше ни нищо. Защо сега ме цепи кратуната ?

Ох, смазах вратата на стаята и е тихичко.....

Мисля си, че сега обаче ще дремете необезпокоявани и няма да чувате кога влиза някой. 3f92ff0144ba9f8def0e79f502789a9e.gif

:) на този принцип - затваряме целия форум, сядаме на една полянка с лаптопите и се любуваме на спокойствието и тишината laugh.gif

p.s. Защо ме боли главата, като снощи трима души сме изпили само една бутилка водка, баси ? И то не мента - червен "Собиески" си пихме -нямаше ни нищо. Защо сега ме цепи кратуната ?

Мисля си, че обяснението е само едно : малко сте пили. Прибягвай по-често до услугите на секс-батальона и нема да те цепи нищо. a6a0a5daa1663419e96ece944ea7ff28.gif

Редактирано от Censored (преглед на промените)

• Автор

аз пък се чудя що Цензурчо на мен не ми отговаря :) или има нещо със завиждането и лепенето? май не понася пиявички като мен ми се струва biggrin.gif

аз пък се чудя що Цензурчо на мен не ми отговаря :) или има нещо със завиждането и лепенето? май не понася пиявички като мен ми се струва biggrin.gif

biggrin.gif нали ако ти отговори - и на него ще му порастнат....хммм...ушите - като на мене laugh.gif

аз пък се чудя що Цензурчо на мен не ми отговаря :speak: или има нещо със завиждането и лепенето? май не понася пиявички като мен ми се струва biggrin.gif

Мисля си, че вчера си говорихме за това, а ти пак... :)

Мисля си още, че днес трябва да се разправям с данъчни и да поправям грешка от 29.04.2008 г. :angry:

• Автор
Мисля си, че вчера си говорихме за това, а ти пак... :)

нали знаеш, че обичам да се обяснявам като ученичка :angry::speak:biggrin.gif

• Автор

ние сме всичколожки и сме от тия, дето можем да правим по няколко неща едновременно :angry:(дори без ръце) :)

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

ние сме всичколожки и сме от тия, дето можем да правим по няколко неща едновременно :speak:(дори без ръце) :)

хммм....

вече не знам какво да си мисля :angry:

• Автор

хмм

гадно било да искащ да отсвириш някого, а да не можеш :speak:

хммм....

вече не знам какво да си мисля :)

затова не мисли, нали все казваш, че мисленето не ти се удава :angry:;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.