Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Не харесвам понеделниците :)

Минкова вече е ранобудна!

fw-coffee-art7.jpg

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Мисля си,че тая нощ ме бяха хванали лудите и не успях да се наспя като хората и сега се чувствам направо отвратително...

Страхотно гнусен ден се очертава...

чудя се да се гримирам ли или както винаги да не се гримирам............. biggrin.gif

чудя се да се гримирам ли или както винаги да не се гримирам............. biggrin.gif

Така като гледам,май вече си взела решение... biggrin.gif

Така като гледам,май вече си взела решение... biggrin.gif

ееееееееее, остави ме да се почудя малко дееееее laugh.gif

оспамих ви профилите :);):P

Вече трети ден се кефя, че бих на крос ... доста категорично... целият випуск от даскало (от момичетата), които btw са с една година по-големи от мен. Ама тъй е, като вкъщи е като в казарма....

• Автор
Тоз звук от кеф или от зор се измъкна от твоите красиви устенца ? :)

де да беше от кеф...

направо съм забравила какво е да работиш :speak:

• Автор
ааа - работи, работи...... biggrin.gif да видиш как се става човек :)

за разлика от тебе, аз отдавна съм си станала човек :speak:

ааа - работи, работи...... biggrin.gif да видиш как се става човек :)

ахааа!!! , затова ли жените повече работим - щото има още доста, докато станем човеци, ахахааа biggrin.gif

щото вие мъжете, направо вече сте ангелчета, пък някои дори богове, а боговете не работят, нали така :speak:

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

за разлика от тебе, аз отдавна съм си станала човек :angry:

ахааа!!! , затова ли жените повече работим - щото има още доста, докато станем човеци, ахахааа biggrin.gif

щото вие мъжете, направо вече сте ангелчета, пък някои дори богове, а боговете не работят, нали така :angry:

biggrin.gif Ахам и двете сте абсолютно прави -, обаче на мен ми се щукна слдното : На всички е известно, че трудът е направил от маймуната човек, от друга страна - известна е и най-древната професия. И точно тук, в главата ми изниква въпроса: нима именно по този начин ? :speak:

Мда.

И друго се сетих тъй, както си пуша цигарата и пия количка, та даже и в подписа си го написах :)

biggrin.gif Ахам и двете сте абсолютно прави -, обаче на мен ми се щукна слдното : На всички е известно, че трудът е направил от маймуната човек, от друга страна - известна е и най-древната професия. И точно тук, в главата ми изниква въпроса: нима именно по този начин ? :speak:

Мда.

И друго се сетих тъй, както си пуша цигарата и пия количка, та даже и в подписа си го написах :)

и аз искам количка sad.gif

"Пари. Синът ти."

"Бастун. Баща ти"

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

biggrin.gif Ахам и двете сте абсолютно прави -, обаче на мен ми се щукна слдното : На всички е известно, че трудът е направил от маймуната човек, от друга страна - известна е и най-древната професия. И точно тук, в главата ми изниква въпроса: нима именно по този начин ? :angry:

Мда.

Ахахаа, Трихо, ти направо си роден гностик, ехехеее, откри Мериката :) - маймуната, от която произлиза човека, е била женска, ахаха. :angry::angry:

Като казвам, че този свят не е за мъже, значи имам право, все едни такива нежни ангелски души, бе. :speak::angry:biggrin.gif

и аз искам количка sad.gif

ела да те черпя де :angry:

Ахахаа, Трихо, ти направо си роден гностик, ехехеее, откри Мериката :) - маймуната, от която произлиза човека, е била женска, ахаха. :angry::angry:

Като казвам, че този свят не е за мъже, значи имам право, все едни такива нежни ангелски души, бе. :speak::angry:biggrin.gif

ohmy.gif

Може, разбира се, целия живот да се бъхташ: чистиш, переш, гладиш, готвиш. А оказва се, че може и по-лесно да е: да си смениш пола и да си пиеш биричката пред телевизора. :angry:

ела да те черпя де :lol6:

ида - да си нося ли чашката? :blink:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.