Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сексуалните връзки м/у учители и ученици - полeзни

Featured Replies

:wors:

ohmy.gif Абе кви даскали ви преподават на вас, бе хора?

Моите и в училище и в университета бяха такива дървари...

• Отговори 97
  • Прегледи 29,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В 9 клас гимназията един млад даскал беше влюбен в мен. Не поглеждаше другите ми съученички-хем по-ценни,дето му се сваляха,като се забил у мен-ужас И в неговите часове ме изтъпанчваше на първия

• Мда,Иван Вазов е издъхнал върху ученичка Не знам какво е мислил по въпроса

• В нашето училище до сега е нямало такъв случай.Връзка м/у учител и ученик.Ама имахме един педофил, който обичаше да заглежда и опипва младите девойки...Една от тях бях аз, после крътеше и вратеше за п

ohmy.gif Абе кви даскали ви преподават на вас, бе хора?

Моите и в училище и в университета бяха такива дървари...

Ми, гле'й с'я, миналата година по математика ми беше един пич на 24-25 години максимум, който беше колега на гаджето ми. Всички бяха се оплезили по него, сега наскоро разбрах, че вече година пича си ходи с една мадама от съседния клас. Което, ако го сметнем излиза, че те са се "забили" докато ни е преподавал, защото той само на нашите 2 класа преподаваше (ние сме 8 паралелки на випуск).

Емиииии... залибили са се, радвам се за тях, те си имат общите интереси. Не съм ги виждала никога заедно, може би защото не се мяркат около даскало.. :wors: Та така за учител-ученичка... :wors:

Ми, гле'й с'я, миналата година по математика ми беше един пич на 24-25 години максимум, който беше колега на гаджето ми. Всички бяха се оплезили по него, сега наскоро разбрах, че вече година пича си ходи с една мадама от съседния клас. Което, ако го сметнем излиза, че те са се "забили" докато ни е преподавал, защото той само на нашите 2 класа преподаваше (ние сме 8 паралелки на випуск).

Емиииии... залибили са се, радвам се за тях, те си имат общите интереси. Не съм ги виждала никога заедно, може би защото не се мяркат около даскало.. :wors: Та така за учител-ученичка... :wors:

Да бе, няма лошо - Да живее любовта, ама по моето време като че ли нямаше такива свежи учители.

Ей, няма справедливост в тоз живот. ;) Как щях да си уча уроците само... :wors:

Да бе, няма лошо - Да живее любовта, ама по моето време като че ли нямаше такива свежи учители.

Ей, няма справедливост в тоз живот. :wors: Как щях да си уча уроците само... :wors:

Мани ти, ако не беше тоя пич досега грам математика нямаше да знам. Първите 2 години беше една дето ни осакати! Благодарение на него, той наистина си разбира математиката и има Учителския Подход, сега поне нещо отбирам, преди бях нула с дупка като геврек!

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Мани ти, ако не беше тоя пич досега грам математика нямаше да знам. Първите 2 години беше една дето ни осакати! Благодарение на него, той наистина си разбира математиката и има Учителския Подход, сега поне нещо отбирам, преди бях нула с дупка като геврек!

Аз затова ли съм на Вие с математиката!?! :wors:

В 9 клас гимназията един млад даскал беше влюбен в мен.

Не поглеждаше другите ми съученички-хем по-ценни,дето му се сваляха,като се забил у мен-ужас ohmy.gif

И в неговите часове ме изтъпанчваше на първия чин сама по средата и той си сядаше уж да си ломоти тема за естетиката а само гледаше как да ме гали и пипа sad.gif

Не ме питайте как съм се чувствала.

Споделях мненията му по много от темите,но не можех да споделя сърцето му.

Виждахме се и след като завърших,помогнах му в много неща,както и той на мен.

Приятели сме,нищо че вече е далече от тук...

Според мен ако двамата влюбени се крият умело и наистина са сигурни един в др тази връзка е напълно нормална.Ако не демонстрират чувствата си в у-ше няма причина да се забранява такъв вид връзка,нали?А и като са заедно какво пречи ако мн се желаят да правят секс.Сексът не е незаконен:rolleyes:))Аз сам на мнение "да"за такава връзка стига двамата да са сигурни един в др.Да не момичето да е с даскала само за оценки,или пък тои да търси само полово сношение,права ли съм?:whist:

• Автор
Според мен ако двамата влюбени се крият умело и наистина са сигурни един в др тази връзка е напълно нормална.Ако не демонстрират чувствата си в у-ше няма причина да се забранява такъв вид връзка,нали?А и като са заедно какво пречи ако мн се желаят да правят секс.Сексът не е незаконен:rolleyes:))Аз сам на мнение "да"за такава връзка стига двамата да са сигурни един в др.Да не момичето да е с даскала само за оценки,или пък тои да търси само полово сношение,права ли съм?:whist:

Мииии не съм много сългасен.

Що за връзка ще е това щом ще се криете? Като е гарга да е рошава!

За мен тези връзки са обречени...

Според мен ако двамата влюбени се крият умело и наистина са сигурни един в др тази връзка е напълно нормална.

И кое точно и е нормалното??? angry.gif Учителят възпитава, дава знания и изгражда личности, а не е сложен там с цел да преподава сексуални уроци на ученичките си.

А криенето е с цел: "Абе кво са да се занимаваме с глупости сърби ни дай да се почешаме...."

Аз сам на мнение "да"за такава връзка стига двамата да са сигурни един в др.Да не момичето да е с даскала само за оценки,или пък тои да търси само полово сношение,права ли съм?:rolleyes:

Не, не си права и каквото и да ти напишем тук, ти няма да го разбереш...Аз съм била дълго време с някого и пак не съм била сигурна във връзката ни...за стабилни отношения се иска много повече от чисто физическо привличане. Подобна връзка е неразумна, и точно това понякога подтиква двама души да и се отдадат.., но това не означава, че е любов. Да видя някой тук да споменава гонене на оценки? Вярвай ми една субективна шестица е най - малкия проблем...

• Автор

Мдааа... баш за оценката ще спя с някоя учителка!

Аз съм за тези връзки :rolleyes: Защото както се казва за любовта няма никакви граници!Щом любовта е истинска и от двете страни-всеки е готов на вс за другия тогава няам причина тази втузка да не съществува.Какво като е учител а той ученичка-нали има любов-за любовта няма граници и за любовта няма забрани! :whist:

хахахахха съжелявам за правописните грешки Ч angry.gif

Защо да е обречена?Ако двамата наистина се обичат те ще са готови и на това да се крият.А и нали знаете че забраненият плод е наи-сладък!:rolleyes:Пак повтарям зависи от това дали се обичат дотолкова,че да са готови за скрита връзка или са поредните жертви на фаталното привлчане.

А според мен трябва да забранят сапунките по кабеларките страшно много промиват тинеийджърските мозъци angry.gif

Връзката била обречена-дрън дрън,че пляс! :whist: Никоя връзка не е обречена-зависи от хората в тази връзка-ако наистина се обичат с цялото си сърце и душа-ако са истински влюбени-дават живота си за благото на другия тогава не виждам къде е проблема :rolleyes:

• Автор
Връзката била обречена-дрън дрън,че пляс! :whist: Никоя връзка не е обречена-зависи от хората в тази връзка-ако наистина се обичат с цялото си сърце и душа-ако са истински влюбени-дават живота си за благото на другия тогава не виждам къде е проблема :rolleyes:

Слезте на земята бре хора! Верно излезте малко от тия сапунки и романтични филми!

Прав си, че е до хората, но аз говоря в общия случай какво би станало... ще излизат, ще се виждат, ще спят... и толкова. После ученика/ученичката ще си хване своя път, а учителя/ката - своя.

Според мен човек живее както иска,където иска и споделя живота си с когото си иска.Дали е лубов или харесване,а може би привличане-човек сам избира начина си на живот.И ако един даскал се влюби в една у-ка то нека бъде така.У-лят може да дава знания и т.н. но нима тои не е човек които има чувства.Никои не дава команди на сърцето си и ако то е избрало у-ка няма нищо лошо в това.Нека бъдат заедно,а дали се обичат само те могат да знаят.Не бива да осъждаме такава връзка.

• Автор
Според мен човек живее както иска,където иска и споделя живота си с когото си иска.Дали е лубов или харесване,а може би привличане-човек сам избира начина си на живот.И ако един даскал се влюби в една у-ка то нека бъде така.У-лят може да дава знания и т.н. но нима тои не е човек които има чувства.Никои не дава команди на сърцето си и ако то е избрало у-ка няма нищо лошо в това.Нека бъдат заедно,а дали се обичат само те могат да знаят.Не бива да осъждаме такава връзка.

Кой каза, че осъждаме таква връзка? Като се обичат младите да се взимат. Няма да ги арестуваме и изгорим на клада я.

Аз просто съм на мнение, че е обречена връзката... и толкоз.

Прекалено много оправдания има тук...

Интересно аз пък мисля да правя секс с целия тим на Левски- не ме съдете хора не съм леко момиче, аз просто ги обичам всичките...Толкоз за любовта...Стига сте си извинявали глупавите постъпки с нея!!! angry.gif

А дали това излиза от сърцето? На колко години си?Знаеш ли какво е любов?Тийнейджърите които се мислят за голямата работа и акъла им фарчи из небесата,още незнаят дали им се е*е или им се пикае ще говорят за любов и истински чувства....Боже Господи.....Поживей още малко ще видиш колко са прави хората които ти обясняват,че това е временно и то не за дълго време.Ако искаш да се изтъкнеш пред приятелките,че си забила учител давай,но мисли за последствията....

Значи не може да осъждаме или подкрепяме обшо такава връзка.Връзката може да бъде обречена ако хората не са истински влюбени,но връзката може и да бъде вълшебна ако любовта е истинска!Пак повтарям зависи от хората.И за сведение:мразя сапунки! angry.gif

Всеки си има свое мнение по какъвто и да е вапрос.За този аз съм напълно"за".Щом двама души се обичат нека са заедно било то на скрито или разкрито.

Значи не може да осъждаме или подкрепяме обшо такава връзка.Връзката може да бъде обречена ако хората не са истински влюбени,но връзката може и да бъде вълшебна ако любовта е истинска!Пак повтарям зависи от хората.И за сведение:мразя сапунки! angry.gif

Такъм, когато става въпрос за "връзка" вземете се по разграничете малко от тийнското гуш- муш! Независимо дали е справедливо или не връзките биват осъждани и подкрепяни. И тук не говоря за конкретната хипотетична ситуация. Говоря за връзките въобще. Когато си с някого той става част от приятелският ти кръг от семейството ти запознаваш го с вашите празнувате празници заедно и т.н докато в един момент, той не измести всички. Това става едва когато създадете семейство и "нас" измести "аз и той". Това, което се опитвам да кажа е че колкото и да искат някои хора да се изкарат толерантни, либерални, разкрепостени ако щете именно те първи ще ви осъдят и ще ви посочат с пръст. Средата, в която вирее любовта също е много важна, от нея зависи тя дали ще разцъфти или увехне...

П.П Това за сапунките може само да ме радва...

Това че средатажв която вирее любовта е важна е напълно вярно.Но наи-важното в такъв вид взаимоотношения всеки да следва инстинкта си за самосъхранение и да прецени дали е готов за тази забранена любов или не е.

Средата, в която вирее любовта също е много важна, от нея зависи тя дали ще разцъфти или увехне...

ахахах каква лУбоФ бе dindi ... става въпрос за полово сношение м/у застаряващ даскал и малка ученичка или некоя даскалица алкохоличка с най лошото момче в класа

грозно е, НепУткрепям такова нещо

Всеки си има свое мнение по какъвто и да е вапрос.За този аз съм напълно"за".Щом двама души се обичат нека са заедно било то на скрито или разкрито.

Поли, ти задаваш въпрос и ние ти отговаряме - всеки според разбиранията си, но като цяло посоката е ясна. Никой не те упреква за чувствата, а и няма право на това. Все пак, ти искаш и съвет, значи имаш проблем - най-малкото си несигурна каква да правиш, а утре е понеделник и ще трябва да отидеш на училище... Нали така?

Някъде из постовете стана дума, че и учителят е човек и има право на чувства - ами аз не съм съгласен с тази теза - той не е какво да е служебно лице, а е учител, т.е. човек, който трябва да учи другите не само да пишат, смятат, рисуват... ами и на това как да се държат и най-вече да оформя светогледа им. Това ли ще научиш от въпросиня учитал - как да се криете? Или след 1-2 контакта в леглото (или повероятно в някоя стая в училище) какво ще последва? А дали той не е семеен? А дали ти не си поредната бройка?

Не, не те упреквам - ние всички сме минали по този път. Изборът е и ще си остане само твой - помисли, но с главата си, а не с други части на тялото.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.