Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Аз почнах трилогията на Клер Лоримър отзад напред без въобще да подозирам

В момента съм на средата на Тамариск и сериозно обмислям да препрочета после и Шантал

Много искам да прочета Тамариск. Другите ги имам. Може ли някой да я скенира Много ще бъда благодарна.

Аз сега се чудя коя книжка да подхвана. Последните няколко нещо не бяха на ниво.

• Отговори 2k
  • Прегледи 158k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Аз почнах трилогията на Клер Лоримър отзад напред без въобще да подозирам

В момента съм на средата на Тамариск и сериозно обмислям да препрочета после и Шантал

Ти сериозно ли искаш пак да четеш нещо от тая трилогия? За мен беше една от най-кошмарните. е Розмари води, но тринките на Клерка, са ужасни. Четох "Морийн" и "Тамариск", "Шантал" я почнах и не я довърших.

Много искам да прочета Тамариск. Другите ги имам. Може ли някой да я скенира Много ще бъда благодарна.

Аз сега се чудя коя книжка да подхвана. Последните няколко нещо не бяха на ниво.

Незнам какво искаш да й четеш, искаш ли бърз преразказ? Бащата на Тамариск умира, майка й Морийн се жени за любовника си (от първата книга), Тамариск обаче го иска, и казва, че я е изнасилил, а отива при лорд Байрон, спи с него в кабинета му, и той я зарязва. Тамариск плете сума интриги и накрая се събира с един мухъл, дето все тичаше след нея като уличен пумияр, а тя не го бръснеше за слива.

П.С. Не искам да кажа нищо лошо момичета и дано не ми се сърдите за мнението, просто тая трилогия, хич не я бива, наистина незнам какво й харесвате.

Аз съм я чела отдавна,но в интерес на истината и на мен не ми хареса. Героините се хвърлят от мъж на мъж и това някакси ми дойде в повечко.

Днес започнах първата си книга от Патриша Грасо и вярвам, че ще е последната. Става въпрос за "Шотландска красавица" и просто съм потресена, колко лошо е написана книгата. След 50 страници нямам никакво впечатление от главните героите, които хем се намират в никаква ситуация, хем действието препуска със завидна скорост, липсват подробности, които според мен са доста важни. Просто през целия час, в който четях имам чувството че "галопирам" през сюжета и на всяка прочетена страница пропускам следващите десет. Иначе историята е повече от добра, но просто похабена...

Моля, помагайте с мнения дали дали да я дочитам, макар че ако не стане нещо "спиращо дъха", направо се отказвам! :)

Аййй, айййй, Пете, направо ме хвърли в тъч ohmy.gif Що така жестоко и безкомпромисно, мила :) Сега кой как види Патриша Грасо - и беж дааалеч, даааалеч :help:

Лично на мен тази поредица Deveraux, с всичките й издадени на БГ романи: Шотландска красавица,Смарагдова магия, Неверница в сарая, Жрицата и Хубава като пеперуда ми допада ohmy.gif и заради нея страшно уважавам авторката <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> Ако имаш търпение,не се отказвай от авторката - може би някои от романите й ще ти харесат fb40afdae47bef97979802ccb7fc43c3.gif

Ти сериозно ли искаш пак да четеш нещо от тая трилогия? За мен беше една от най-кошмарните. е Розмари води, но тринките на Клерка, са ужасни. Четох "Морийн" и "Тамариск", "Шантал" я почнах и не я довърших.

Незнам какво искаш да й четеш, искаш ли бърз преразказ? Бащата на Тамариск умира, майка й Морийн се жени за любовника си (от първата книга), Тамариск обаче го иска, и казва, че я е изнасилил, а отива при лорд Байрон, спи с него в кабинета му, и той я зарязва. Тамариск плете сума интриги и накрая се събира с един мухъл, дето все тичаше след нея като уличен пумияр, а тя не го бръснеше за слива.

П.С. Не искам да кажа нищо лошо момичета и дано не ми се сърдите за мнението, просто тая трилогия, хич не я бива, наистина незнам какво й харесвате.

ААААААААААААААААААхахаааааааааааааааааааа :huh:;):P:lol6::lol6::lol6: Това ми липсвашеееееееееееееее.

Инка, с риск да се повторя, обожавам да чета коментарите ти.

Искам да попитам дали сте чели нещо друго от Клер Лоримър и дали сте доволни от други нейни романи. Аз самата имам Дивото цвете, която май е продължение на една друга - Господарката (или нещо такова) - и мога да кажа, че също не ми хареса.

Относно Патриша Грасо, мога да кажа, че е една от авторките, които препрочитам с удоволствие. Пете, знаеш, че дори и най-добрите авторки имат поне един "по-слаб" роман или иначе казано, поне един който не ни харесва. Както казаха другите, прочети поне още една-две нейни, преди да я отпишеш. biggrin.gif

Ключовете на Нора са много приятни книжки и трите, забавни, романтични, малко мистични и трите мацки са много сладки, на мен много ми харесаха, прочетох ги наскоро една след друга, като седях доста до късно вечер с тях.

Трилогията Тамариск, Шантал... четох ги преди време, не биха попаднали в категория ми за препрочитане, много мнения се дадоха вече за тях и прави са си момичетата, кофти книжки.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Прочетох "Красива и мъртва" и многоооо ми хареса! :love: Краят на книгата направо ме очарова. От момента, в който разбират кой е убиеца нататък става много интересно и последните страници ги прочетох на един дъх. :cupid:

Сега започнах първата книга от трилогията "В градината" и се надявам да е също така интересна. biggrin.gif

Току - що дочетох Неочакваната годеница на Джейн Фийдър и много ми хареса....определено тази трилогия на авторката е много добра! Фийби беше страхотна героиня, много необичайна, забавна и това което най - много ми хареса беше, че не се остави да я манипулират...а Катон след като четох за него в предишната и тази книга мога да каже, че е наистина впечатляващ...препоръчвам ги навсеки!

• Автор

Дочетох "Шотландска красавица" от чиста магария, но като цяло държа на мнението си от вчера, книгата не ме впечатли хич, жалко за хубавата идея. Днес ме огря мисълта, че проблема може би идва от превода и силно се надявам да е така, в най-скоро време ще дам нов шанс на авторката, само заради мнението на Боби и Гането, явно има хляб в авторката, просто не съм уцелила книгата, с която да стартирам.

Сега се мятам на Мери Джо Пътни и поредицата за ангелите, имам големи очаквания от "Неприлично предложение", дано се оправдаят!

Дочетох "Шотландска красавица" от чиста магария, но като цяло държа на мнението си от вчера, книгата не ме впечатли хич, жалко за хубавата идея. Днес ме огря мисълта, че проблема може би идва от превода и силно се надявам да е така, в най-скоро време ще дам нов шанс на авторката, само заради мнението на Боби и Гането, явно има хляб в авторката, просто не съм уцелила книгата, с която да стартирам.

Сега се мятам на Мери Джо Пътни и поредицата за ангелите, имам големи очаквания от "Неприлично предложение", дано се оправдаят!

Пете, направо изтръпвам при мисълта, че тръгваш с големи очаквания за "Неприлично предложение" :offtopic_s: Моля те свали малко летвата в очакванията, за да не се окаже поредното разочарование sad.gif На мен лично това ми е любимия роман от поредицата за "Падналите ангели" и т.к. в него Майкъл (любимеца на Тихчо ;) ) е с доста отвратителено поведение, така и не можах да го преглътна и да го харесам ohmy.gif

Пете, аз си мисля,че книгата ще ти хареса доста...Не съм чела другите от поредицата,но "Неприлично предложение" определено си залужава според мен... Не казвам,че е нещо свръх яко,но има много хумор,емоция и напрежение и вярвам,че ще ти допадне :offtopic_s: Да си кажеш мнението после като я прочетеш ;)

• Автор
Пете, направо изтръпвам при мисълта, че тръгваш с големи очаквания за "Неприлично предложение" :offtopic_s: Моля те свали малко летвата в очакванията, за да не се окаже поредното разочарование sad.gif На мен лично това ми е любимия роман от поредицата за "Падналите ангели" и т.к. в него Майкъл (любимеца на Тихчо ;) ) е с доста отвратителено поведение, така и не можах да го преглътна и да го харесам ohmy.gif

Хахаха, мила, не се плаши, летвата не е чак толкова висока :) Започнах я книгата и след първите три глави съм доста очарована, а мрънкащият, намусен Ник е на път да се превърне в един от личните ми любимци, абе дотук всичко е супер.

Аз от доста време му се точа на книжлето, ама откак разбрах че е в поредица с "Падналите ангели" го бях оставила на заден план. Не знам защо, но имам много натрапчив спомен, че "ангелите" съм ги чела и не са ми харесали, обаче, факт е че от сюжета нищо не помня, затова реших да се престраша!

Абсолютно! "Неприлично предложение" беше първата книга, която прочетох от авторката и ми стана от фаворитките. ohmy.gif Най-тежичка от поредицата за мен беше "Падналите ангели" - тя е за Рафи, дук Кандоувър ohmy.gif Пете, може би нея си чела, но другите романи са много хубави. cool.gif

Тези дни смотах двата нови романа на Кристина Дод - "Още един скандал" и "Твоята целувка". Предвкусвах страхотно преживяване и както винаги Додчето беше на висота - особено "Още един скандал" е роман-трепач. :offtopic_s: В "Твоята целувка" единственото, което малко ме разочарова, че Елинър не разкри измамата с размяната на двете братовчедки преди сватбата sad.gif Щеше ми се да не сключва брак с измама, а да се разкрие коя е на главния преди сватбата ohmy.gif Иначе книжката си е един невероятен исторически любовен роман cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор
Тези дни смотах двата нови романа на Кристина Дод - "Още един скандал" и "Твоята целувка". Предвкусвах страхотно преживяване и както винаги Додчето беше на висота - особено "Още един скандал" е роман-трепач. :offtopic_s: В "Твоята целувка" единственото, което малко ме разочарова, че Елинър не разкри измамата с размяната на двете братовчедки преди сватбата sad.gif Щеше ми се да не сключва брак с измама, а да се разкрие коя е на главния преди сватбата ohmy.gif Иначе книжката си е един невероятен исторически любовен роман cool.gif

Брей, само супер лативи за тези две книжки, явно са следващите в списъка за четене. Един въпрос Боби, действието в двете паралелно ли се развива, като в "Сърцата" на Деверо например ;)

Брей, само супер лативи за тези две книжки, явно са следващите в списъка за четене. Един въпрос Боби, действието в двете паралелно ли се развива, като в "Сърцата" на Деверо например :white flag:

Ами, почти, мила. Всъщност по-скоро втория роман се явява своеобразно продължение на първия - "Още един скандал". А във втория - "Твоята целувка" ги има главните от първия, вече щастливо женени. Така че е добре да се четат подред на номерата, си мисля. cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

През последните дни бях решила да прочета някой и др. Арлекин и си свалих почти всичко на Даяна Палмър. Прочетох 4 и се отказах. Всичките бяха едни и същи,само имената на главните сменени! Действието винаги се развива в някое ранчо,главния винаги сърдит и начумерен,с около 12-14 год. по-възрастен от главната,влюбен в нея от както тя била на 16,а той на 30 и след 5 год(приблизително),той вече не може да се удържи и започва да и налита. Той полудевствен(имаше един особено интересен случай,когато главния се жени девствен на 30!!! :baby: ),тя задължително девствена и ТОЙ настоява да не правят никакав секс до сватбата,защото бил старомоден и това през 90-те години на миналия век! Може би ако ги бях прочела по 1 на месец,щяха да ми харесат,но така 1 след др. направо ми втръсна да чета едно и също нещо! Няма ли малко въображение тая авторка? Поне да беше сменила мястото на действие?! :rolleyes:

Мила да ти кажа, аз от тая поредица първо прочетох "Любимецът на кралицата" или "Жрицата" зависи а кое издателство книгата имаш. МНого я харесах. После прочетох "Шотландска красавица" и тя ми хареса, не беше нещо затрогващо, ама все пак беше леко четиво. После "Смарагдова магия" е тази от поредицата не ми хареса, главната имаше две щерки и май беше бременна, мъжа й я беше бил, бил, млатил и децата, гадна работа, та и тя беше наплашена от мъжете и много мъчна стана с нейния, ама преживях я тая книга, "Неверница в Сарая" ми хареса, ама много, ама като ме знаете аз обожавам шейховете, та незнам дали заслужавам да давам компетентно мнение, все пак съм пристрастна. И накрая "Хубава като пеперуда" беше също хубава. Аз викам, изчети и останалите книги от поредицата, няма да те е яд. :rolleyes:

Аз пък сега да се похваля, престраших се и чета "Брачно предложение" новата на Джейн Фийдър. Да ви кажа не е зле. Главния мрази несъщия брат на наща, задето е направил така, че да убият сестра му. На карти брата залага всичко, живо и неживо имущество и губи. После отива и си пръсва мозъка. нашия получава всичко. Отива при наща да я омайва, ама тя се дърпа. Е до тук съм ама е интересна. С красоти като трилогията на "Черната вдовица" много я бяхме отказали авторката, ама може и да се оправи. :baby:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Вчера започнах да чета "Завещанието " на Нора Робъртс, още съм в началото , но книгата е забавна ... :help wanted3:

post-219809-1250263823_thumb.jpeg

Да се похваля, преди да съм забравила отново. :lol6: Най-накрая прочетох "Софи" (Хедър Кулман) и се просълзих от смях с тази книжка. Бих казала, че комичните ситуации за по-фрапиращи и от тези в другата преведена книга на авторката ("По-силна от магия"). Накратко Софи, главната се оказва изоставена от братовчед си и вуйна си, след като има неразумието да моли предполагаемия си любим да я избави от принуден брак с главния (Никълъс), който се налага защото е потънала в дългове. Братовчед й е профукал наследството от родителите й и се надява, че като я ожени за сина на маркиз, ще се измъкнат от блатото. Само дето Софи си мисли, че е влюбена в един "индивид" и смята Никълъс за скучен, арогантен и грозен (заради белега на едната му буза). Като цяло мадамата е суетна и самовлюбена. Когато обаче се оказва сама, изоставена от настойниците си и преследвана от кредитори, й се налага да потърси един далечен чичо. Тук идва дилемата, тъй като той е заминал на почивка в Бат, а тя е без средства. Така случайно попада в имението на родителите на Никълъс, без да знае, че това е семейния му дом. И тук започва смешната част, тъй като маркизата се преструва на болна, за да доведе сина си вкъщи и да почне да го сватосва под предлог, че това е предсмъртното й желание. Той пък милия иска да се наслади на унижението на Софи като наблюдава как тя прислужва в дома му. biggrin.gif Дори като пиша се смея на спомена как главната без да иска прогони и трите кандидат-годеници на Никълъс, забъркваше само каши, а най-забавно беше когато за малко не го отрови без да иска biggrin.gif О, не мога да се спра, падам от смях като се сетя за сцената...

Отплеснах се! Та мисълта ми е, че макар малко да се издразних на наивността на Софи при единствената любовна сцена... о, тук пак е смях с маргаритките, перата и т.н., та въпреки този леко дразнещ факт, книжката е трепач и я препоръчвам на всеки, който иска да си повдигне качествено настроението. cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Ми, аз вече предложих да осигуря някои книжки за сканиране, така, че мисля, че няма да е такъв проблем.

Тези дни прочетох една камара книги на Нора и вече знам,коя е най-лошата й книга.Вероятно на почитателите на Сандра Браун и Макнот ще им се хареса,но на мен ми изпили нервите още на средата.

Книгата се казва "С мисъл за теб" и става дума за младо момиче(23г,което обеснява някои работи),което се връща в къщи за да отърве майка си от двуличен мъж.Естествено се оказва,че те нямат връзка,но нашата не го осъзнава.Взаимото привличане обърква допълнително нещата.Дотук нищо лошо-лек,приятен роман.Ама главната ми бръкна в здравето.Наивност граничеща с глупост.Поне да не й личеше,а то-отворена книга.

Всеки е бил млад и зелен,ама не чак толкова.Точно такива героини ме отдръпнаха от Сандра(иначе много добра авторка).Направо настръхнах.

Ако някой я е чел книгата,ще се радвам на мнение.И пак казвам,че всичко опира до човека,който чете.

• Автор

Ох тази Мери Джо Пътни, как ми влезна под кожата не е истина!

Първо за "Неприлично предложение" - страхотна книга, абсолютна десетка, и влиза с бясна скорост сред най-любимите ми книги, със сигурност ще бъде четена доста. Интригуващ сюжет, в който интригата се преплита със забавните моменти. И Клер и Никълъс, са страхотни персонажи, и идеална двойка.

И сега малко ще се почервя, като си призная че, интимните отношения на тези герои ми докараха сърцебиене, да не кажа аритмия! много, много рядко, точно тези сцени в романите, могат да ме впечатлят, но тук бяха връх и много добре изпипани, а това с билярда, малиииии ;) Мисля в най-скоро време да си потренирам уменията в тази игра laugh.gif В обобщение, който не я е чел, му я препоръчвам горещо!

И естествено като се има предвид колко ми хареса тази книга, не можах да остана равнодушна към следваща от поредицата - "Падналите ангели", оказа се че бъркам много и тази книга не съм я чела. Наистина имаше няколко тежки момента, които доста ме разтроиха, но края беше повече от страхотен. Това което, ме изненада, бе екшъна които се развихри, с всичките тези шпиони и интриги, и лоши герои, до последно седях на тръни как ще се развие действието. Книгата също много ми хареса, също с удоволствие ще си япрочета след време, оценка 9+.

Сега с бясно нетърпение започвам "Ангелът мошенник", особено като знам за кого е :offtopic_s:

П.С. 1: Боби, сега разбирам, защо хич не му се кефиш на Майкъл, но ще дам окончателаната си присъда, след като прочета и неговата история!

П.С. 2: Направо съм болна от нещастие, заради поредната идиотщина на родните издателства и непреведената книга за Люсиен, това е една голяма неправда!!!

П.С. 3: Тихи, доживях, да дочетеш книжката и много се радвам че ти е харесала, не че се съмнявах! Софито е уникат!

П.С. 3: Тихи, доживях, да дочетеш книжката и много се радвам че ти е харесала, не че се съмнявах! Софито е уникат!

Не се съмнявах, че книжките на Мери Джо Пътни ще ти харесат. Ама трябва и аз да я прочета най-накрая тази книга ("Неприлично предложение"), та да разбера какво толкова е направил Майкъл, за да му се сърдите така. В "Защото вярваш в любовта" и в "Розата и херцогът" е супер симпатичен.

Мила, недей така, издаваш ме, че съм супер охлюв в четенето, не е честно. :)

Аз съм си наредила за четене сега "Скандална нощ" на Тереза Медейрос. Още не съм я почнала, така че за сега няма да я коментирам. ;)

Ох тази Мери Джо Пътни, как ми влезна под кожата не е истина!

Първо за "Неприлично предложение" - страхотна книга, абсолютна десетка, и влиза с бясна скорост сред най-любимите ми книги, със сигурност ще бъде четена доста. Интригуващ сюжет, в който интригата се преплита със забавните моменти. И Клер и Никълъс, са страхотни персонажи, и идеална двойка.

....

П.С. 1: Боби, сега разбирам, защо хич не му се кефиш на Майкъл, но ще дам окончателаната си присъда, след като прочета и неговата история!

П.С. 2: Направо съм болна от нещастие, заради поредната идиотщина на родните издателства и непреведената книга за Люсиен, това е една голяма неправда!!!

Уффф, мамооо, камък ми падна от сърцето bb793e09ad902ea2b2eb8d2fb33c3bb4.gif Пете, Никчо си ми е личен любимец, да знайш kiss.gif Тихи, като прочетеш "Неприлично предложение" може малко да ти се поохлади възхищението от Майкъл, мила. 37ed281bcfd4ab3559ec39eb79b3f2ac.gifВсъщност след като прочетох "Защото вярваш в любовта", направо ми стана голям сладур милия, ама не колкото Никчо 3a792d7e457e421fbd6ad08b7a1713c9.gif

Сега с бясно нетърпение започвам "Ангелът мошенник", особено като знам за кого е :P

Мила,сигура съм,че ще бъдеш очарована от Робин и Макси! На мен лично това ми е любимата книжка от поредицата.

Редактирано от tsocheto (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.