Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

На руски не е преведена само Her Highness, My Wife (2002).

Благодаря много, мила, за инфото kiss.gif Поразрових из нета и наистина само 5-тата книга от поредицата Her Highness, My Wife не е преведена :lol6: Но като се знам колко съм бъъъъъърза, то със сигурност руснаците ще ме изпреварят с превода докато се натъкмя да прочета останалите от поредицата. И хоп - спасили ме от английския 43cdebc7114f07583f291958601ac688.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Благодаря много, мила, за инфото kiss.gif Поразрових из нета и наистина само 5-тата книга от поредицата Her Highness, My Wife не е преведена ;) Но като се знам колко съм бъъъъъърза, то със сигурност руснаците ще ме изпреварят с превода докато се натъкмя да прочета останалите от поредицата. И хоп - спасили ме от английския 43cdebc7114f07583f291958601ac688.gif

Ха ся кой бил на всяка манджа мерудия ама бобчо обади повечко за таз поредица. Аз втасала нацяло ама ми се дочете от "сухото" ти резюме. та обади поредицата моли и заглавията ако не нахалствам.

Ха ся кой бил на всяка манджа мерудия ама бобчо обади повечко за таз поредица. Аз втасала нацяло ама ми се дочете от "сухото" ти резюме. та обади поредицата моли и заглавията ако не нахалствам.

Сънчо, с най- най-голяма радост. Авторката е Victoria Alexander, а поредицата е Effington Family:

1. The Wedding Bargain (1999)

2. The Husband List (2000)

3. The Marriage Lesson (2001)

4. The Prince's Bride (2001)

5. Her Highness, My Wife (2002)

6. Love with the Proper Husband (2003)

7. The Lady in Question (2003)

8. The Pursuit of Marriage (2004)

9. A Visit from Sir Nicholas (2004)

10. When We Meet Again (2005)

11. Let It Be Love (2005)

Аз в момента съм се не захласнала, ами направо залепила като пиавица за първата от поредицатаThe Wedding Bargain. Просто е смъртоносно забавна - такова удоволствие от зобане на роман не бях изпитвала май от първия прочит на "Венчило с дявола" и "Брачната авантюра" dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

Ако имаш възможност, прочети я,мила, пък после заедно ще се хилим като тикви на "невероятните изпитания" на графа d0ccbb8756e7c57d746a41d9e832e3a4.gif

Сънчо, с най- най-голяма радост. Авторката е Victoria Alexander, а поредицата е Effington Family:

1. The Wedding Bargain (1999)

2. The Husband List (2000)

3. The Marriage Lesson (2001)

4. The Prince's Bride (2001)

5. Her Highness, My Wife (2002)

6. Love with the Proper Husband (2003)

7. The Lady in Question (2003)

8. The Pursuit of Marriage (2004)

9. A Visit from Sir Nicholas (2004)

10. When We Meet Again (2005)

11. Let It Be Love (2005)

Аз в момента съм се не захласнала, ами направо залепила като пиавица за първата от поредицатаThe Wedding Bargain. Просто е смъртоносно забавна - такова удоволствие от зобане на роман не бях изпитвала май от първия прочит на "Венчило с дявола" и "Брачната авантюра" dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

Ако имаш възможност, прочети я,мила, пък после заедно ще се хилим като тикви на "невероятните изпитания" на графа d0ccbb8756e7c57d746a41d9e832e3a4.gif

блг слънце ама за целта ще тряба ровя инглезе варианта. Е с верни дружки и това ще изнамеря и обещавам да я прочета скоро

Момичета някоя да е чела Ерин Куин и ако е така би ли ми помогнала с впечатления?

Прочетох "Да догониш мечтата"- Сандра Браун. Биваше.

След това четох "Даровете на любовта" на Катрин Стоун и ми хареса повече :rolleyes: А сега чета "Пламък и лед" на Стоун. Много е интересна:yanim:

Чета "Търси се съпруга"- Линда Хауърд, съвременен роман; опарил се от първата си женитба главния иска да се омъжи пак но не по любов а така да се каже по поръчка и дава обява в местния вестник който случайно попада в ръцете на главната и тя тръгва към ранчото му да се омъжи за него.. женят се и след време изпадат в финансови затруднения и когато главната въпреки волята му се опитва да му помогне изплащайки ипотеката той не може да го приеме и й наговаря какво ли не, дори я гони от къщи(сега съм точно на това място) тя му вика че ще съжалява за тези думи и аз почти се разплаквам от съжаление за нея (а тя миличката е бременна) и гняв към твърдоглавия й съпруг с желанието да му разбия главата! :)

Общовзето прочетеното до сега ми хареса (ще ми хареса още повече ако през оставащите 2 глави главната хубавичко натрие носа на главния - боже от кога не съм се ядосвала така на главен герой в роман!)

Иначе е приятно, леко четиво и я препоръчвам :wors:

Редактирано от svetla11 (преглед на промените)

Аз чета "Обрати на сътбата" на Джейн Ан Кренц. Общо взето засега е много хубава книжката.

Последната ми книжка за редакция беше Интриги на Х Греъм,книжката определено ми хареса много.Роуз е дете на богат търговец от Америка, който има амбиции да я ожени за благородник, така я изпраща в Англия, в кралския двор тя попада в центъра на интрига и кралят я оженва набързо за Пиърс Дефорт, хем баща й си го е харесал заради произхода му, хем е приятел на краля, а те двамата не могат да се понасят уж, но полека лека се харесват. Следват още интриги, убиства за който Пиърс е обвинен и е убеден че жена му го е предала.Повече няма да издавам, книжката е интересна и динамична,мадамата е щура и отношенията им са през повечето време са като между куче и котка.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Прочетох "Да догониш мечтата"- Сандра Браун. Биваше.

След това четох "Даровете на любовта" на Катрин Стоун и ми хареса повече :tourist1: А сега чета "Пламък и лед" на Стоун. Много е интересна:yanim:

каква е тази Пламък и лед не съм я чвала,моляте дай малко инфо аз съм и почитателка и то голяма

Аз пък залегнах отново над сагата Малори. Снощи облизах "Обичай само веднъж" и днес наченах "Нежен бунт" :tourist1:

Последната ми книжка за редакция беше Интриги на Х Греъм,книжката определено ми хареса много.Роуз е дете на богат търговец от Америка, който има амбиции да я ожени за благородник, така я изпраща в Англия, в кралския двор тя попада в центъра на интрига и кралят я оженва набързо за Пиърс Дефорт, хем баща й си го е харесал заради произхода му, хем е приятел на краля, а те двамата не могат да се понасят уж, но полека лека се харесват. Следват още интриги, убиства за който Пиърс е обвинен и е убеден че жена му го е предала.Повече няма да издавам, книжката е интересна и динамична,мадамата е щура и отношенията им са през повечето време са като между куче и котка.

Aaaa, туй книжле си го бива. Препоръчвам я. Много интересна, а само главните как се дърпат :mad: голям смях пада. :) :)

Аз пък залегнах отново над сагата Малори. Снощи облизах "Обичай само веднъж" и днес наченах "Нежен бунт" :P

хей беладжийко? ся ша откачим пак по малъриманията. Аз пък чета най-хубавата книга от каубоите за Зийк и Хоук и няма да ви кажа, кой още отново ще срещнете там. Само ще кажа, че е рус умопомрачителен красавец и стрелец, срамежлив е и брат му близнака беше голямо мекере.

хей беладжийко? ся ша откачим пак по малъриманията. Аз пък чета най-хубавата книга от каубоите за Зийк и Хоук и няма да ви кажа, кой още отново ще срещнете там. Само ще кажа, че е рус умопомрачителен красавец и стрелец, срамежлив е и брат му близнака беше голямо мекере.

Аххххххх ти звяррррр, да размяташ пред гладни хора мръвката Хен насам натам, и ти е много забавно, като другите не могат да четат нали? Лошу момиче. Ама да ти кажа ли нещо. Да беше казала, че Монти се е вяснал, по щеше да ме изнервиш, че аз него повече го ловя от Хен :P

Чета "Търси се съпруга"- Линда Хауърд, съвременен роман; опарил се от първата си женитба главния иска да се омъжи пак но не по любов а така да се каже по поръчка и дава обява в местния вестник който случайно попада в ръцете на главната и тя тръгва към ранчото му да се омъжи за него.. женят се и след време изпадат в финансови затруднения и когато главната въпреки волята му се опитва да му помогне изплащайки ипотеката той не може да го приеме и й наговаря какво ли не, дори я гони от къщи(сега съм точно на това място) тя му вика че ще съжалява за тези думи и аз почти се разплаквам от съжаление за нея (а тя миличката е бременна) и гняв към твърдоглавия й съпруг с желанието да му разбия главата! :P

Общовзето прочетеното до сега ми хареса (ще ми хареса още повече ако през оставащите 2 глави главната хубавичко натрие носа на главния - боже от кога не съм се ядосвала така на главен герой в роман!)

Иначе е приятно, леко четиво и я препоръчвам :P

Да ти кажа много не ми хареса тази книга,но"Сенки от мрака " бе добра.И ако на първата ти е било мъчно за нея,втората ще те разреве отвсякъде.Въпреки това ти я препоръчвам горещо-няма да съжаляваш.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Аххххххх ти звяррррр, да размяташ пред гладни хора мръвката Хен насам натам, и ти е много забавно, като другите не могат да четат нали? Лошу момиче. Ама да ти кажа ли нещо. Да беше казала, че Монти се е вяснал, по щеше да ме изнервиш, че аз него повече го ловя от Хен :eek:

хихихихихи а аз не само да кажа, то не, че и монти го не в другите. цялата бригада е на линия по едно или друго време. Не ща да съм звяр, само си казах кво чита

хихихихихи а аз не само да кажа, то не, че и монти го не в другите. цялата бригада е на линия по едно или друго време. Не ща да съм звяр, само си казах кво чита

Да бе да, само ни изкушаваш. Тогава запретни ръкав и вземи да го приведеш и аз да чета, че на английски мерак никъв в момента за четене. Чакат ме 30 книги дето си ги домъкнах от Шотландия и още не съм ги захванала. Затова, вместо да ми казваш, кво читеш, дай и на мен, иначе шъ ривъ и на твоя гръб ще тежат сълзите ми.

Да бе да, само ни изкушаваш. Тогава запретни ръкав и вземи да го приведеш и аз да чета, че на английски мерак никъв в момента за четене. Чакат ме 30 книги дето си ги домъкнах от Шотландия и още не съм ги захванала. Затова, вместо да ми казваш, кво читеш, дай и на мен, иначе шъ ривъ и на твоя гръб ще тежат сълзите ми.

Слънцето ми то. Нали знаеш, че точно това правя та не мога и една книжка прочета тъй за кеф. Брей кой квот сам си направи никой не мож му го направи, но ще четеш споко.

Слънцето ми то. Нали знаеш, че точно това правя та не мога и една книжка прочета тъй за кеф. Брей кой квот сам си направи никой не мож му го направи, но ще четеш споко.

Аз тебе бича бича, от небето до земята. kiss.gif

Момичета дайте препоръки за някоя хубава книга, аз малко подраних с книгата от читателския клуб..................и сега ми се чете нещо сравнително лекичко, може и съвременно - например на Нора, но от нейното творчество не ми е богат опита - мисля ,че някой разказа за някъкви братя или нещо подобно.

Момичета дайте препоръки за някоя хубава книга, аз малко подраних с книгата от читателския клуб..................и сега ми се чете нещо сравнително лекичко, може и съвременно - например на Нора, но от нейното творчество не ми е богат опита - мисля ,че някой разказа за някъкви братя или нещо подобно.

Май става дума за Братята Куин, аз все още не съм ги подхванала но мога да ти препоръчам поредицата й за три сестри: Родена в огън, Родена в лед, Родена в грях - цялата поредица е лека и приятна за четене, без интриги и т.н.

Аз съм на "Твоята магия" Джоана Линдзи, бях забравила колко е забавна книгата. Тая Ейми, ще ме умори от смях, докато се опитва да умори Уоръn kiss.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Прочетох "Съвършен герой" - книгата е много хубава, особено сцената с писмото на майката на главната до децата и. Имаше още няколко момента които бяха много трогателни и главния се държа настина достойно.

Тези книги за Братята Куин как се казват?

Прочетох "Съвършен герой" - книгата е много хубава, особено сцената с писмото на майката на главната до децата и. Имаше още няколко момента които бяха много трогателни и главния се държа настина достойно.

Тези книги за Братята Куин как се казват?

1."Пристанище за мъже"

2."Самотни пясъци"

3."Нежни урагани"

4."Заливът на тайните"

Книгите за братята Куин са: "Пристанище за мъже", "Самотни пясъци", "Нежни урагани" и "Заливът на тайните". Много са хубави, навпрочем,

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.