Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

И аз когато започнах сериозна да ги чета тез книжки започнах с Удиуз, няма да съжаляваш. Знаеш ли колко време съм ги издирвала :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Ами аз сега, след последния пазар и като приключа с тоя лорд... имам ощеее 2-3 книжки и ще се купува пак, че мъка :)

А тоз надарен, май ще го свалям да го чета тука на лапатопата :)

Няма да съжаляваш. Вярно, че на лаптопа си е мъка, ама е хубав акнигата.

Момичета, вижте с какво разполагам в момента, което още не съм го чела и дайте акъл, коя да почна. Искам нещо леко и интересно, без много интриги, предателства, изневери, раздели и т.н.

"Мълчаливия ухажор" - Елизабет Феърчайлс (поредица "Каприз" 2)

"Дамата на играча" - Барбара Шепърд (поредица "Каприз" 4)

От поредицата на "Евразия" "Съни" и "Мод"

"Виолетов огън", "След невинността", "Скандална любов" и "Тайни" - Бренда Дойс

"Магията" - Кристин Хана ("Пламъкът на розата" 9)

"Опасни желания" - Луиз Кларка ("Пламъкът на розата" 11)

"Огърлицата" - Мелинда МакРей ("Пламъкът на розата" 17)

"Изабел" - Елизабет Хюит ("Пламъкът на розата" 19)

"Рози след дъжд" - Каси Едуърдс

"Дамата с меча" - Джослин Кели

"Люби ме тази нощ" - Нан Раян

"Волни и горди" - Джанет Дейли

"Невъзможна любов" и "Кръстът на любовта" на Барбара Картланд

"Изкусителката" и "Дукесата" на Джуд Деверо

"Чародей" "Вярност" и "Мой Капитане" на Катрин Сътклиф.

"Вярност" и 'Риск" на Лора Паркър

"Луна на желанията" от Пам Рок

"Чисто удоволствие" на Кони Мейсън

"Приключението" и "Целувката на тигъра" на Ирис Йохансен

"Сладка лятна буря" на Еми Елизабет Сандерс

"Луна за двама" на Дебора Сатинууд

знам аз нея много я харесвам още като почнах да чета романи един от първите ми беше "Шана" много ми хареса и от тогава си я харесвам :) :)

Инче, от тези замо Чародея май съм чела, мисля че беше ок.

Инче, от тези замо Чародея май съм чела, мисля че беше ок.

Аз съм я прехвърляла и имаше нещо нали бяха двама братя близнаци, единия се представяше за другия, главна обикна единия, ама май трябваше да се жени за другия и някви такива и не съм сигурна и затва съм я зарастила :) Ама аз имам ужасния навик да преглеждам какво става в средата на книгата и си правя разни заключения и зарязвам книгите, като си мисля че са тъпи. Затва отворете ми очите, че вече сигурно година чакат завалите да се наредат на рафта при прочетените.

Няма да съжаляваш. Вярно, че на лаптопа си е мъка, ама е хубав акнигата.

Момичета, вижте с какво разполагам в момента, което още не съм го чела и дайте акъл, коя да почна. Искам нещо леко и интересно, без много интриги, предателства, изневери, раздели и т.н.

Аз бих почнала "Дукесата"-хубав стил,без много интриги,но с много нежност От този вид са и "Чародей" и "Вярност"-те са свързани де,но ти си го знаеш.

Аз бих почнала "Дукесата"-хубав стил,без много интриги,но с много нежност От този вид са и "Чародей" и "Вярност"-те са свързани де,но ти си го знаеш.

Оф и в "Дукесата" главната беше сгодена за друг, май братовчед на главния. Не знам защо така ме нервят като е така. sad.gif Отвратително е, като съм чела всички интересни книги, и сега не мога да ис намеря нищо хубаво sad.gif

Оф и в "Дукесата" главната беше сгодена за друг, май братовчед на главния. Не знам защо така ме нервят като е така. sad.gif Отвратително е, като съм чела всички интересни книги, и сега не мога да ис намеря нищо хубаво sad.gif

Мдааа,може би не ти е момента за Дукесата,но я прочети друг път.Сетих се,че Целувката на тигъра много ми беше харесала навремето.Но това е останало като усещане, иначе нямам никакъв спомен за какво иде реч.Дано си намериш нещо!

Мдааа,може би не ти е момента за Дукесата,но я прочети друг път.Сетих се,че Целувката на тигъра много ми беше харесала навремето.Но това е останало като усещане, иначе нямам никакъв спомен за какво иде реч.Дано си намериш нещо!

Ох мерси мила и аз се надам. Сега, като гледам че и двете препоръчвате "Чародей" ако някой не даде друга идея, ще да е тя :)

Уф, тоя Лорд Найтингейл го мъча, до средата съм,ама таз жена не може да пише значи. Има идея в сюжета, определено е интересен, обаче ще ме умори до смърт с некадърния си израз и проташки изказвания на моменти. Да не говорим, че й се губи нишката на мисълта и прескача в разни непонятни отклонения, когато ни най-малко очакваш. Ще е преборя де, ама май ще се измъча дотогава.

Инче,съвет от мен не започвай Рози след дъжд,а мен въобще не ми харесва

Инче,съвет от мен не започвай Рози след дъжд,а мен въобще не ми харесва

Добре, зарязвам я последна :cool:

"Целувката на тигъра" на мен не ми хареса, не знам защо, но имаше нещо от сорта, че тя беше болна от малария и не помня тя знаеше ли или не знаеше, но главния я изнудваше да спи с негои след като си направи кефа и почти я умори - тя припадна по едно време горката, той пък взе да го мъчи съвестта ... някакви такива. Иначе имаше и хубави моменти, но много отдавна съм я чела и не си спомням. Но историята, ако си спомням правилно, се развива в Индия и главната проектираше и строеше железница там, а главния само бягаше след нея и я тормозеше. Зависи - може да ти хареса, може и да не ти хареса. :)

А "Чародей" и "Вярност" мисля, че са много хубави. Чела съм само "Вярност" и на мен лично много ми хареса, а доколкото разбрах по-късно от коментарите за двете книги във форума "Чародей" е по-хубавата от двете, а освен това е първа по хронология :)

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Мила, от изброените не съм чела "Сладка лятна буря", "Волни и горди" "Дамата с меча" . От останалите:

- не харесах въобще "Мод" / бррррррррр ;), а "Магията" на Кристин Хана за мен е образец за една от най-приспивните книги. Мъчих я два месеца, но уви, не можах да я преборя и се предадох безславно, без да мога да я дочета и я шитнах.

- двете книжки от поредица "Каприз", както и двете книжки на Барбара Картланд са много леки, неангажиращи без интимни сцени, на мен ми бяха забавни (тези от "Каприз) :cool: Не знам дали няма да ти се сторят скучновати. :shake_puter:

-книгите на Бренда Джойс са доста по-сериозно четиво и по-дълбоки от към чувства и емоции, но аз страшно много ги харесвам. Слабост ми е нейната "Скандална любов" (ммммм, разкошен роман, сега като ме подсети за него, ми се ще да го изгризам пак), а също и "Виолетов огън".

Всъщност без "Мод" и "Магията" всички останали си заслужават да се прочетат, според мен kiss.gif Май въобще не ти помогнах с това оскъдно инфо, сори. :cool:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

"Мод", не я бях видяла, както Боби така и аз не я харесаш. Изключително пошло и гнусно.

"Мод", не я бях видяла, както Боби така и аз не я харесаш. Изключително пошло и гнусно.

Ох, тъпите "Мод" и "Съни". Не знам за какво се разказва "Мод", ако кажете кое й е гадното, та да не я чета, много ще ви обиам, но "Съни" като я почнах, как тя бременна с мъж. Ама мъжа й го отрепват, нея изнасилват и губи бебето и се отказах да я чета. Стискам ги само, че са ми от поредицата на Евразия. Само заради това. А иначе Боби, наистина не ми даде нищо определено мило. Кажи чети тая и готово. Аз тръгнах с "Чародей" но не знам защо, не ми върви нещо. :biggrin:

Мод е нещо подобно, тя беше някаква прислужница, пък нещо се случваше та май господаря се смени и от там като се почнаха едни глупости, та тя май после си беше плюла на петите, абе тъпа работа.

А аз приключих въпросния лорд. Да си кажа правичката, сюжета е страхотен и оплетен, истинско крими :nono: до края не предположих кой е главния злосторник, все обмислях един или друг, ама нъцки. И все пак до първата половина може да те откаже езика на писателката, няма да се учудя ако й е единственото умотворение. После явно се е понаучила и втората половина по-лесно се четеше. Ако имате здрави нерви и свободно време, което не знаете какво да правите - то тази книга е за вас.

Мод е нещо подобно, тя беше някаква прислужница, пък нещо се случваше та май господаря се смени и от там като се почнаха едни глупости, та тя май после си беше плюла на петите, абе тъпа работа.

А аз приключих въпросния лорд. Да си кажа правичката, сюжета е страхотен и оплетен, истинско крими :) до края не предположих кой е главния злосторник, все обмислях един или друг, ама нъцки. И все пак до първата половина може да те откаже езика на писателката, няма да се учудя ако й е единственото умотворение. После явно се е понаучила и втората половина по-лесно се четеше. Ако имате здрави нерви и свободно време, което не знаете какво да правите - то тази книга е за вас.

Абе мило, ти направо ме закла. Че то Катрин Каултър толкова яки книги има. "Лорд Найтингейл" е само втората книга от велика поредица. Преди него е "Цената на рая", а след него "Тайната на Валънтайн" После имаш сагата Шербурк, включваща "Невестата от Шербрук", "Непознатата от Ямайка" и "Сътби в окови". После имаш и поредицата включваща "Дивия барон" "Сабрина" и "Измамата". Както и страхотни еденички книги като "Контесата", "Наследницата" "Робинята". Във всяко Топ10 неизменно има книга на авторката. Затова определено "Лорда" не е единственото й умотворение :nono:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Добре де, дори да не е единственото, дооооооста се е потрудила да го офляка откъм изрази и стил. А може и да не е в нея проблема, сега като се замисля, може и да е просто некадърен превод.

А аз приключих въпросния лорд. Да си кажа правичката, сюжета е страхотен и оплетен, истинско крими :nono: до края не предположих кой е главния злосторник, все обмислях един или друг, ама нъцки. И все пак до първата половина може да те откаже езика на писателката, няма да се учудя ако й е единственото умотворение. После явно се е понаучила и втората половина по-лесно се четеше. Ако имате здрави нерви и свободно време, което не знаете какво да правите - то тази книга е за вас.

Уби ме!Една страхотна авторка с много точни попадения,изненадана съм,може би трябва да продължш с нея,че да я оцениш.Хи хи хи

Абе мило, ти направо ме закла. Че то Катрин Каултър толкова яки книги има. "Лорд Найтингейл" е само втората книга от велика поредица. Преди него е "Цената на рая", а след него "Тайната на Валънтайн" После имаш сагата Шербурк, включваща "Невестата от Шербрук", "Непознатата от Ямайка" и "Сътби в окови". После имаш и поредицата включваща "Дивия барон" "Сабрина" и "Измамата". Както и страхотни еденички книги като "Контесата", "Наследницата" "Робинята". Във всяко Топ10 неизменно има книга на авторката. Затова определено "Лорда" не е единственото й умотворение :rolleyes:

Инче, само да направя малка корекция на единичните книги:

Контесата и Наследницата са в поредица, заедно с Херцогът

Робинята също е в поредица, но за съжаление е единствената преведена. :cool:

Инче, само да направя малка корекция на единичните книги:

Контесата и Наследницата са в поредица, заедно с Херцогът

Робинята също е в поредица, но за съжаление е единствената преведена. :rolleyes:

Приемам критиката, незнаех, че са поредица, ще се коригирам :cool:

DeadSmurf, заболя ме сърцето, "Лорд Найтингейл" ми е любима книга. Все пак е въпрос на вкус де.

Недей така :)

Сюжета си признах, че много ми хареса. Наистина умело заплетен, ама съм си признала и какво не ми хареса, все пак, не е като да не съм се аргументирала. Ма то нали знаеш, не случайно има толкова разнообразие в книгите, всеки си има любим стил ;)

А в момента препрочитам Грешницата на Джонсън, че Светеца ми е много любим персонаж :)

DeadSmurf, прочети "Цената на рая".На мен лично от поредицата най-много ми хареса.Лорда ми беше леко скучна,а "Тайната на Валантайн" започна интересно ,но към средата нещо започна да не ми харесва и не можа да задържи вниманието ми.Определено първата ми хареса най-много.Иначе "Дивия барон" "Сабрина" и "Измамата" ми харесаха :)

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.