Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Ще ги сложа на опашката :)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 162,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Айде, опатках и Грешницата на Джонсън. Кое ли да захвана следващо?

Чудя се да будувам ли още два часа и да ида на училище или да си легна в

топлото легло и да си ме гушкат...

Май училището изглежда все по-непривлекателно :wink12:

Приемам критиката, незнаех, че са поредица, ще се коригирам :P

Мило, то това не е критика, а пояснение kiss.gif . Пък и кой ти помни всичко. То и аз трябваше да погледна в блога, щото не бях много сигурна. Просто нещо ми се мяркаше в главата. :biggrin:

Айде, опатках и Грешницата на Джонсън.

кажи дали ти хареса :rolleyes:

Как да не ми харесва, за трети път я препрочитам, книжката е уникална :rolleyes:

момичета, а какво ще кажете за "Пръстена на Медичите" на Никол Сейнт Джон? Започнах я, но нещо не ми върви...

момичета, а какво ще кажете за "Пръстена на Медичите" на Никол Сейнт Джон? Започнах я, но нещо не ми върви...

На мен ми харесва книжката, дори аз я бях сканирала .Е, не ми е в топ 10 ,но е доста по-различна от историческите любовни романи.Няма страстна любов и еротични сцени на всяка страница, то дори май въобще няма ,но пък има мистика, доверие и вяра в приятелството.Първоначално се дразнех, че главната разказва от свое име, но точно това е интересното, защото не ти преценяваш ситуацията, ами ти е поднесена така, както я вижда и чувства тя.

е определено ми е по-интересна от лекциите по право, които трябва да науча за изпита в събота... ;)

Аз тази книга започнах да я чета, но така и не успях да я довърша :nono: (макар,че винаги гледам да изчета това, което съм започнала).Не си спомням с нещо да ме е издразнила, просто изобщо не успя да ме грабне, беше ми "суховата".Дано на теб ти хареса.

Аз тъкмо прочетох "Циганският любовник" на Кони Мейсън. Много хубава и приятна книжка, макар че има и по-хубави романи на тази авторка.

Сега се чудя дали да почна "В плен на любовта" на Велда Шарууд или "Неверница в Сарая" на Патриша Грасо. Коя от двете е по-хубава?

Аз предлагам "Неверница в Сарая", много я обичам, ама съм си пристрастна, че си падам по книги със шейхове, ама пък и книгата е яка. :nono:

Мерси, значи първо нея ще прочета.

Бту, предложете някоя книжка изпълнена с много хумор, моля ви. :help:

• Автор

Бту, предложете някоя книжка изпълнена с много хумор, моля ви. :ph34r:

"Черния отмъстител" на Джуд Деверо, аз лично съм се смяла от сърце, има уникални моменти. Ако имаш желание, мога да ти разкажа повечко за сюжета, а в тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=141391 можеш да прочетеш коментарите за книжлето на другите момичета :help:

незнам дали ти е попадала поредицата за семейство Малори на Джоана Линдзи, но аз лично винаги се забавлявам като я чета...така че ти я препоръчвам горещо :help:

Мерси, за предложението. Следващата книга, която ще прочета ще бъде "Черният отмъстител". Пък относно Малори... Това беше първата поредица, която прочетох и ми е любима до такава степен, че не знам вече колко пъти съм я препрочитала. Невероятна е! :help:

Бту, предложете някоя книжка изпълнена с много хумор, моля ви. :ph34r:

Аз лично много съм се смяла с "Тази нощ или икога" на Дара Джой :help:

Такам, значи прочетох вече "Чародей" и колкото и да бяха резервите ми, както винаги грешни изводи съм си извадила. В началото наистина ми беше малко скучно, но бързо скуката ми замина. Въпреки, че беше малко неприятно как всички на сотрова говореха лъжи за главната викаха, че е луда и каква ли не и се държаха гадно, всички негативи събудиха рицаря в лъскави дуспехи, скрити в главния, и той все мислеше за нея, как да я пази и как да я зарадва. Беше много сладко като откупи висчки ризи от търговеца, които бяха изработени от главната. Тя пък, с това сладурско име Миракъл, беше доста свеж и интересен персонаж със своите странности и невинност, ме спечели от раз. Страшно ми допадна първата нощ, която прекараха заедно. Как Клей си спомняше как родителите му са били изядени от акули, и брат му го е спасил от тази участ. А после се люби с главната и беше много хубава сцена. После как се разкъсваше между дълга и сърцето. накрая я убеди да се оженят и замина с нея за Англия. Там ми идеше да му млатна нещо, че пак, защото се чувстваше задължен на брат си, искаше да се отказва от нея, отбягваше я. А тоя Трей.... ъх, сега ще чета книгата за него, но откровено го намразих. Много гадно се държеше с Миракъл, а на всичкото отгоре, още първия път като се срещна с нея, почна да я целува, направи й смучка, а тя си мислеше, че е с Клей, ама осети разликата, почна да му се дърпа а той, й забърника под полата, почна да я опипва, метна я на бюрото и тръгна да се съблича, ако не го бяха спрели, щеше да спи с нея, въпреки, че знаеше, че тя никога не е било планирано да бъде негова жена, а на Клей. После беше едно мазало, общуваше ли с Трей, Миракъл го намразваше, но после се появяваше Клей и тя пак го обикваше. Същинска лудница, на мен дъската щеше да ми се разхлопа от толкова противоречиви чувства. Но най-любимо ми беше, когато старата херцогиня изпрати Миракъл в имението на Клей. Тя се влюби в къщата и земята, всички й говореха колко добър е Клей, после тя се запозна с него макар и буквално на тъмно, и започна да я гризе съмнение. Особено като видя ризите изработени от нея, които Клей беше подарил на хората си, и когато той се изпусна и я нарече Мира. После видя портрета и слугинчето се изпусна да каже, че това е Клей,който е брат близнак на Трей, и когато пак се срещна с него, на тъмно в градината, тя го помоли да я люби за да се убеди, че досега е обичала Клей, а не Трей. Таааа.... книжката ми хареса, мерси, че ме открехнахте да я прочета. Следва "Вярност" и ако и тя ми хареса, ще се престраша с "Мой капитане" :whist:

Такам, значи прочетох вече "Чародей" и колкото и да бяха резервите ми, както винаги грешни изводи съм си извадила. В началото наистина ми беше малко скучно, но бързо скуката ми замина.:hush:

Ауууу,отдъхнах си.Не твърдя,че съм опознала предпочитанията ти,но няма да се учудя,ако "Вярност" по ти допадне.

А за "Мой капитане" ще чакам да споделиш.

привърших "Пръстена на Медичите" и да си кажа чесно не съм очарована. Действието вървеше много мудно чак дразнещо... Имаше моменти в които аха да се разкрият тайните и.....нищо. Чиста загуба на време събрана в 250 страници. Едва ли ще я прочета отново

Инче, "Чародей" и "Вярност" (която има отворен край) са в поредица още с Obsession. Тя, за съжаление не е преведена,а доколкото знам е продължение точно на "Вярност" и е за Трей и Мария. :wors:

Инче, "Чародей" и "Вярност" (която има отворен край) са в поредица още с Obsession. Тя, за съжаление не е преведена,а доколкото знам е продължение точно на "Вярност" и е за Трей и Мария. :)

Да бе метнах едно оче и наистина много скапано свършва. как каза на бабас си да върви по дяволите и хуква след главната. Ако има продължение за тях наистина ще си сваля книгата да я довърша :)

Аз пък вчера прочетох Сребърния ангел, на Линдзи и се заех да препрочета Степното цвете на Джонсън.

Няма да съжаляваш. Вярно, че на лаптопа си е мъка, ама е хубав акнигата.

Момичета, вижте с какво разполагам в момента, което още не съм го чела и дайте акъл, коя да почна. Искам нещо леко и интересно, без много интриги, предателства, изневери, раздели и т.н.

"Мълчаливия ухажор" - Елизабет Феърчайлс (поредица "Каприз" 2)

"Дамата на играча" - Барбара Шепърд (поредица "Каприз" 4)

От поредицата на "Евразия" "Съни" и "Мод"

"Виолетов огън", "След невинността", "Скандална любов" и "Тайни"  - Бренда Дойс

"Магията" - Кристин Хана ("Пламъкът на розата" 9)

"Опасни желания" - Луиз Кларка ("Пламъкът на розата" 11)

"Огърлицата" - Мелинда МакРей ("Пламъкът на розата" 17)

"Изабел" - Елизабет Хюит ("Пламъкът на розата" 19)

"Рози след дъжд" - Каси Едуърдс

"Дамата с меча" - Джослин Кели

"Люби ме тази нощ" - Нан Раян

"Волни и горди" - Джанет Дейли

"Невъзможна любов" и "Кръстът на любовта" на Барбара Картланд

"Изкусителката" и "Дукесата" на Джуд Деверо

"Чародей" "Вярност" и "Мой Капитане" на Катрин Сътклиф.

"Вярност" и 'Риск" на Лора Паркър

"Луна на желанията" от Пам Рок

"Чисто удоволствие" на Кони Мейсън

"Приключението" и "Целувката на тигъра" на Ирис Йохансен

"Сладка лятна буря" на Еми Елизабет Сандерс

"Луна за двама" на Дебора Сатинууд

Инче, извинявай че чак сега ти засичам поста, но тия дни не съм влизала и защото съм чела няколко от гореспоменотите книжлета :1."Луна за двама" на Дебора Сатинууд е малко тежка, но даста добра книга, главната е ирландка и бутарка а главният е доктор и аристократ, интригата е на много високо ниво и има доста голям обрат в книгата, главната ослепява и си мисли че е виновен главният. Според мен ще ти хареса.2."Целувката на тигъра" на Ирис Йохансен също тежка, но хубава книга, има мистика и напрежение, действието се развива предимно в Индия , а за малко и в Англия.3."Чисто удоволствие" на Кони Мейсън - забавна е особенно тормоза от страна на призръка, който е пра-нещо си на главният.4."Вярност" и 'Риск" на Лора Паркър и двете книги са леки и доста забавни за четене. Особено във Риск има такава манджа с грозде.5."Изкусителката" и "Дукесата" на Джуд Деверо , тази авторка лоша книга няма поне аз не съм чела такава не помня сюжетите им чела съм ги преди години но бяха хубави.6."Дамата с меча" - Джослин Кели - четох я наскоро - интересна е но не е нещо свръх - май и дадох 8-9 оценка.7.Точно тези но Бранда Джойс не съм чела ,но като цяло авторката пише добре, доста подробно и винаги с много обрати и интриги.8. На Нан Раян съм чела само игра на лябов ама си беше доста развратна и пълна с цветни описания, предполагам чи и в тази книга ще е така "Люби ме тази нощ" - Нан Раяннещо се бъгна и ми слива абзаците ;)

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Инче, извинявай че чак сега ти засичам поста, но тия дни не съм влизала и защото съм чела няколко от гореспоменотите книжлета :1."Луна за двама" на Дебора Сатинууд е малко тежка, но даста добра книга, главната е ирландка и бутарка а главният е доктор и аристократ, интригата е на много високо ниво и има доста голям обрат в книгата, главната ослепява и си мисли че е виновен главният. Според мен ще ти хареса.2."Целувката на тигъра" на Ирис Йохансен също тежка, но хубава книга, има мистика и напрежение, действието се развива предимно в Индия , а за малко и в Англия.3."Чисто удоволствие" на Кони Мейсън - забавна е особенно тормоза от страна на призръка, който е пра-нещо си на главният.4."Вярност" и 'Риск" на Лора Паркър и двете книги са леки и доста забавни за четене. Особено във Риск има такава манджа с грозде.5."Изкусителката" и "Дукесата" на Джуд Деверо , тази авторка лоша книга няма поне аз не съм чела такава не помня сюжетите им чела съм ги преди години но бяха хубави.6."Дамата с меча" - Джослин Кели - четох я наскоро - интересна е но не е нещо свръх - май и дадох 8-9 оценка.7.Точно тези но Бранда Джойс не съм чела ,но като цяло авторката пише добре, доста подробно и винаги с много обрати и интриги.8. На Нан Раян съм чела само игра на лябов ама си беше доста развратна и пълна с цветни описания, предполагам чи и в тази книга ще е така "Люби ме тази нощ" - Нан Раяннещо се бъгна и ми слива абзаците :baby:

Мерси мило, а за "тежките" книги дето казваш "Луна за двама" и "Целувката на тигъра", нали няма разни там изнасилвания, помятания, изневери и т.н. Че ако няма такова нещо, каквото и да е не ме пречи, обичам драмите :P Мерси и за останалите книги мило, само ти успя да ми ги нахвалиш, та да не се плаша като ги почвам kiss.gif

здравей видях че питаш за няколко книжки аз съм чела "Мой капитане" на мен ми хареса книжката.Разказва се за едно момиче което йивее с баща си в Австралия ако не се лъжа,един ден докато наема работници за имението на баща си а пак те всички са затворници защото баща й беше директор не точно ама там главен на затвора и че тя тогава вижда еди много известен капитан в Английската морска войска,а тя винаги е била влюбена в него а сега се оказва че той е там за убийство.И после се налага той да отиде в имението да живее защото претърпява злопулука.И се оказва накрая че той е бил там под прикритие и се женят двамата и заминават за Англия.Доста дълго го обясних но наистина е готина книжката за мен де:angry:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.