Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Прочетох "Онази нощ" на Линда Хауърд и мнмнмм ми хареса, не бях чела нищо от авторката- очарована съм , сега.. мисля да започвам "Бък" - мн ми е хубавка на външен вид хубава корица, млечно бяла хартия пък ще видим какво ще излезе, но коментарите тук ми подсказват, че няма да съжалявам!

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Прочетох "Онази нощ" на Линда Хауърд и мнмнмм ми хареса, не бях чела нищо от авторката- очарована съм , сега.. мисля да започвам "Бък" - мн ми е хубавка на външен вид хубава корица, млечно бяла хартия пък ще видим какво ще излезе, но коментарите тук ми подсказват, че няма да съжалявам!

ти до ся що са мота да питам аз? верно ваше височество ама аз перде хихи та покорно благодаря за коментара до момента.

Аз по поръка на Съни ше хвана таз вечер "Див и опасен" на Тами Хоуг. В началото съм но много ми хареса как авторката описва главния, грамадна планина от мускули, див, опасен и бих добавила брутален, с грация на хищник и ухание на мъж.... просто ме заплени от първите странички. Малко ме дращи нещо, че главния кат видя главната и направи няква асоциация със сестра й, която й е близначка, и си мислеше да стои по-далеч от нея, та сигурно е имал нещо джиджи-бижи със сестрата и сега е доста предубеден по отношение на главната, ама ще видим какво ще стане нататък.

Ям,ям... Ине, зариби ме, ама аз съм подхванала на Дженито "Нежната измамница". Да види дали си заслужава да й се обърне внимание.(:

Ям,ям... Ине, зариби ме, ама аз съм подхванала на Дженито "Нежната измамница". Да види дали си заслужава да й се обърне внимание.(:

Аз отива да се излегне и да чете, ще кажа убава ли е, ама ти казам главния авторката така го описа че лигите ми отекоха, сега ще си турна едно лигавниче и я почвам :super:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ох, остави се, не ме дразни. Че такъв човек не мога да си намеря. Пф... има един сладур от класа ми, ама с него сме като куче и котка, така да се мразим... не се понасяме. Само дразги имаше между нас допреди миналата година, а тази и една думичка не сме си казали, хах. :super:

Аве ша са научите да слушате леля вие. А това дет та дращи ша са начеше ине не се идосвай.

Ох, остави се, не ме дразни. Че такъв човек не мога да си намеря. Пф... има един сладур от класа ми, ама с него сме като куче и котка, така да се мразим... не се понасяме. Само дразги имаше между нас допреди миналата година, а тази и една думичка не сме си казали, хах. :D

Оф ннека да не хващаме тая тема, че аз наскоро се запознах с един бонбон дет живее в Австралия, и си замина и на мен сърцето ми кърви, че нивгаш няма да го видя. То не мъж ми мечта, ама пусто му много далеко е sad.gif

Аве ша са научите да слушате леля вие. А това дет та дращи ша са начеше ине не се идосвай.

Мило я кажи кво е имал наш пич със сестрата, споделииии....

Да, да, разкажи, та да обменим малко опит. Защото и аз каквато съм "мълчалива", само саркастични и иронични забележки от моя страна имаше. Горкото момче, самочувствието му бе стъпкано от мен. ;д

няма пък ша читеш и ша дочитеш щото книжлето е убаво. Ама шапка ти свалям на пресантимана.

Ей, да ви кажа, прочетох Вълшебства на Джид Деверо и Джудит Макнот. Ей, отдвна не бях чела такива сладки вметнати истории. А такива най-обичам :D

Аааа и Норчето с нейните сезони на любовта патках днес.

За утре ще видим

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Момичета да си кажа аз, че благодарение на смърфи душица златна си имам Извън Закона на Елизабетчето. Ся остана преведем първата ама първо ша оправим другите задачи и после ша мрънкам я търсите на англе. Блг Смърфи още еднаж.

За нищо, Сънчо :cool:

А моя холандски агент като се прибере на 18ти у амстердам ще иде и ще погледне за първата, каквото намери от списъка дет съм му дала, ще ни го прати по пощата.

А аз иначе сега съм на Джудит Макнот и Накой бди над теб. Преминаха първата третина, доста е интересно, ще видим натам

са ша ма линчувате ама до таз точно джудка нещо не мога стигна. ша и доде времето ама до тогаз като знам отзивите само ша завиждам. не е по темата но новия конъли ми е в ръчичките умирам стане 10 и го почвам.

Джудит Макнот - Преди да те срещна :rolleyes:

Ти продължавай с Медейрос, много са й убави.

Ти продължавай с Медейрос, много са й убави.

Май само "Скандална нощ" не съм чела :)

Сега си препрочетох на Елизабет Лоуел "Нефритовия остров" и естествено съм очарована до безобразие.

Прекрасна книга-динамична и си има от всичко.

И тъй като от първия прочит ме яде нещо за Фейт/която тук са побългарили на Вяра,за мой огромен ужас/ и Оуен, се поразрових и се оказа,че за тях си има книга "Midnight in Ruby Bayou" (2000),ама не е издадена в Бг. :)

Да не ви обяснавам и за мъката ,че и книгата да Арчър не е преведена.

Айде оплаках си и си излях мъката.

Май само "Скандална нощ" не съм чела :)

O, "Скандална нощ" е уникален смях, много свежо книжле.

O, "Скандална нощ" е уникален смях, много свежо книжле.

Напълно вярно и между другото, това е първата книга на Медейрос, която прочетох. Страхотна е! Само това мога да кажа. :angry:

Сега си препрочетох на Елизабет Лоуел "Нефритовия остров" и естествено съм очарована до безобразие.

Прекрасна книга-динамична и си има от всичко.

И тъй като от първия прочит ме яде нещо за Фейт/която тук са побългарили на Вяра,за мой огромен ужас/ и Оуен, се поразрових и се оказа,че за тях си има книга "Midnight in Ruby Bayou" (2000),ама не е издадена в Бг. :)

Да не ви обяснавам и за мъката ,че и книгата да Арчър не е преведена.

Айде оплаках си и си излях мъката.

На мен тя ми седи в купчинката за четене, значи скоро ще я подпуквам. Аз понеже видях, че с нея има още една в поредица, дето е преведена и затова още не съм я прочела.

Колкото до скандална нощ, май нея още не съм я докопала. Като ми пошадне е моя.

На мен тя ми седи в купчинката за четене, значи скоро ще я подпуквам. Аз понеже видях, че с нея има още една в поредица, дето е преведена и затова още не съм я прочела.

Колкото до скандална нощ, май нея още не съм я докопала. Като ми пошадне е моя.

О и "Кехлибарения бряг"е страхотна-главната е Онор/сестра на Кайл от "Нефритовия остров" и Фейт,за която мрънкам :yanim:/ и Джейк,който е приятел на Кайл.

Всъщност аз ги прочетох на обратно и сега повече ми е на сърцето "Нефритовия остров".

Общо взето са страхотно семейство от 4 братя/2 от които близнаци/ и 2 сестри/близначки/,

баща който се опитва да ги контролира/НЕ успешно:)/и майка художник.

Няма как да не са интересни ,нали;)

Ихаааа! И още как, аз кехлибарения го нямам, явно ще го чета на компа. То освен тия двете колко още има издадени на Алангле?

някой ако може да ми даде линкове,ако има сканирани от тези или пък ако някой ги има ако можце да ми ги изпрати

и както разнирам има непреведени,как им е истинското име че да ги потарся на англ

Тия са на Елизабет Лоуел - Нефритовия остров и Кехлибарения бряг, има ги сканирани.

А ние говорим за остналите книги от поредицата.

Жане, аз искам да взема малко книжки от тебе, кога да се разберем?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.