Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Вчера прочетох "Да целунеш ангел " на Сюзън Елизабет Филипс , много добра книжка , много интересна и забавна .Действието се развиваше в един пътуваш цирк , а главният - просто приказка.Днес ще започна "Фалшивият годеник" , надявам се да се позабавлявам :clap: :clap: :clap: Огромни благодарности за превода :mad::ph34r::hush:

• Отговори 2k
  • Прегледи 162,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

За жалост,днес имам санитарен полуден,демек прозорци и не мога да почна "Фалшивия годеник".Най-много да довърша жената с минало,но отзиви моля! Много мнения!

За жалост,днес имам санитарен полуден,демек прозорци и не мога да почна "Фалшивия годеник".Най-много да довърша жената с минало,но отзиви моля! Много мнения!

С тоя дъжд-ти сигурна ли си?Аз и без дъжд трудно се навивам.:)

Аз се залавям с превода,че някой ми е дал четвърта глава и сигурно всички мен чакат.

Това междудругото.

Прочетох(набързо,щото е на англе) "SLow hands" на Leslie Kelly.

Интересна книжка.Всичко тръгва от благотворителен търг на ергени,но организаторките объркват всичко като разменят биографиите на последните двама.

Единият парамедик и нормален мъж,а другия плейбой.В същото време две сестри разбират,че поредната жена на баща им има намерение да си купи на търга плейбоят.И понеже не искат да разтройват баща си решават да го купи едната-Маделин,защото другата е сгодена и се омъжва всеки момент.И така наш`та го взима за огромна сума,но той не е истински плейбой,а парамедик.Тя решава да плати и изчезне,но той много си я хареса и реши на всяка цена да я намери.

В крайна сметка между тях пламва голяма страст и т.н.,обаче Маделин все се тормози,че той е жиголо и решава да се разделят,но пък тогава все за него мисли и по съвет на сестра си решава да го наеме-30-сет дни да се вижда само с нея.

Той милия(Джейк) в чудо се видя с нея,но накрая се усети каква е работата.

Реши да не й казва истината,докато и тя се убеди,че има чувства къвм него.

Имаше репетиция за сватбата на сестра й и се оказа,че ще присъства и бившия й-Гаден плужек.

Аха да мине всичко добре и бум-плужека ги наговори едни,нашия му скочи,взеха да се бият,баща й получи удар,нашия го спаси и т.н.

Горе долу това бе.На моменти доста забавно.

Книжката изглежда доста забавна от резюмето ти, но явно я няма на български за жалост. Е, ще се чака нещо подобно да се появи на пазара.(:

Книжката изглежда доста забавна от резюмето ти, но явно я няма на български за жалост. Е, ще се чака нещо подобно да се появи на пазара.(:

Даа,напоследък всичко,което си харесвам е на английски.За съжаление не го владея добре ,така,че прочетеното вероятно му липсва част от информацията.

От друга страна нищо не ме изкушаваа от преведените на бг и това ме устройва.

Мисля си при първа възможност(около 2222 година) да запиша някой курс,че се чувствам като малоумна с познанята си.

Прочетох(набързо,щото е на англе) "SLow hands" на Leslie Kelly.

Интересна книжка.Всичко тръгва от благотворителен търг на ергени,но организаторките объркват всичко като разменят биографиите на последните двама.

Единият парамедик и нормален мъж,а другия плейбой.В същото време две сестри разбират,че поредната жена на баща им има намерение да си купи на търга плейбоят.И понеже не искат да разтройват баща си решават да го купи едната-Маделин,защото другата е сгодена и се омъжва всеки момент.И така наш`та го взима за огромна сума,но той не е истински плейбой,а парамедик.Тя решава да плати и изчезне,но той много си я хареса и реши на всяка цена да я намери.

В крайна сметка между тях пламва голяма страст и т.н.,обаче Маделин все се тормози,че той е жиголо и решава да се разделят,но пък тогава все за него мисли и по съвет на сестра си решава да го наеме-30-сет дни да се вижда само с нея.

Той милия(Джейк) в чудо се видя с нея,но накрая се усети каква е работата.

Реши да не й казва истината,докато и тя се убеди,че има чувства къвм него.

Имаше репетиция за сватбата на сестра й и се оказа,че ще присъства и бившия й-Гаден плужек.

Аха да мине всичко добре и бум-плужека ги наговори едни,нашия му скочи,взеха да се бият,баща й получи удар,нашия го спаси и т.н.

Горе долу това бе.На моменти доста забавно.

Изглежда страшно интересна и забавна. :cool: Не разбрах дали е съвременна или историческа :yanim: И името на авторката Leslie Kelly нищо не ми говори, определено не съм чела нищо от нея.

Изглежда страшно интересна и забавна. :) Не разбрах дали е съвременна или историческа :speak: И името на авторката Leslie Kelly нищо не ми говори, определено не съм чела нищо от нея.

Арлекинче е и съвременна.Случайно се сдобих с нея докато търсех друга книга.Всъщност е част от пакет книги разпространени от Арлекин по случай някаква годишнина.

Ето линк за тези книги:17 full books

Прочетох "Дар от злато" на Кренц. Много приятна книжка, а главните бяха доста забавни, особено когато се дърлиха и се заяждаха. Верити беше страшно опърничава и не знам как Джонас я изтърпя, защото останах с впечатлението, че той не е от мъжете, които си мълчят и търпят. Но нали я искаше... Беше забавно!

Доколкото знам има и втора книга от тази поредица, която се казва "Дар от огън". Надявам се, който я има да я сканира и да я сподели с нас. Предварително благодаря, а иначе сега съм подхванала "Маската" пак на Кренц.

Като започнеш веднъж Кренц, трудно се спираш :mad: Същата работа като с Джоанка.

Аз съм на Елизабет Лоуел - Недокоснатата.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Като започнеш веднъж Кренц, трудно се спираш :wors: Същата работа като с Джоанка.

Аз съм на Елизабет Лоуел - Недокоснатата.

Напълно права си. Съвременните книги особено много ги харесвам, историческите не чак толкова, защото не ме грабват напълно. А относно Елизабет Лоуел, доста хубави и приятни книжки пише. От нея съм чела само съвременни истории, така че мога да кажа, че поне те ми харесват страшно много. Исторически не съм чела, защото не ми вдъхват доверие. :mad:

Стас, честно казано, Кренц няма слаба книга или пне досега не съм й чела такава. Независимо дали историческа или съвременно.

А колкото до ЕЛ - тази е историческа и е страхотна so far :)

Аз дълго време бях предубедена към съвремнните въобще, но след като прочетох Кренц и Макнот вече нямам подобни предубеждения.

Бях в същото положение или по-точно нямах никакво желание да чета съвременни романи. Но след като прочетох Лоуел, Макнот и Кренц просто се зарибих тотално. А относно историческата на Елизабет може и да се пробвам да я прочета. Трябва само да съм на такава вълна, защото точно в момента съм подхванала Кренц като тема. После ще бъде Макнот и накрая Лоуел, ако не прескоча случайно на нещо друго. :rolleyes:

И аз по същата схема чета. :)

Не знам обаче таз книжка в коя тема да я оценя. Май е при вещиците. От мен огромна 10ка

...

Доколкото знам има и втора книга от тази поредица, която се казва "Дар от огън". Надявам се, който я има да я сканира и да я сподели с нас. Предварително благодаря, а иначе сега съм подхванала "Маската" пак на Кренц.

Аз имам "Дар от огън" - ще питам Слава(Жани) дали ще се съгласи да я сканира.

Аз след Аркейн,се чудих ли чудих какво да захвана и се сетих за

"Мъжът от сънищата" на Лидна Хауърд и естествено не ме разочарова .

Главната, Марли има паранормални способности да "вижда"през очите на убиец.

Преди години при един случай преживява срив и си мисли,че дарбата и е загубена.

Но тогава виденията започват отнвово.

Така се запознава с главния,страхотен мъжкар,детектив Дейн,който в началота е леко казано скептичен към нейните способности.

Книгата е изпълнена с напрежение,страст,нежност и дори хумор,направо обожавам моментите когато Дейн и партньора му се дразнят.

А на края просто съм се скъсала от смях,нама да казвам защо,за да е интересно на всички,

които не са я чели.

Сега мисля да мятам на Нора "Островън на Трите сестри"-хем са три книги ,че и с вещици ,какво му е нужно повече на човек :handshake:

Заредила съм един толкова дълъг списък с книжки, които ме чакат търпеливо да им обърна внимание, че вече не знам от коя да започна :angry:

• Автор

Аз започнах "Скитницата" на Стефани Майер (благодаря на Ели, че ме снабди), интересно ми е, но съм още съвсем в началото - за това голяма дума не смея да кажа, но определено не съм тръгнала с голямата кошница - по-скоро очаквам да ме разочарова, но ще видим.

днес завърших кони мейсън - ласки и насилие, май беше.Ели ми я даде, че много я оплюваха и викам айде да я метна да видя чак пък колко е зле, пъй и обичам кони мейсън.

Та, като цяло книжката не ми беше много, много отвратителна,ами ми втръсна тая да бъде толкова жертва, жертва,ама то нямаше край. :cool:

Но като цяло е още една книга - отметната.

Сега мисля лека-полека да почвам Софи и Принцесата, щото Петето много ги хвали,викам трябва да са хубави,ще взема да ги прочета

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Снощи свърших "Онази нощ" на Линда Хауърд. Страшно ми хареса, нищо че ми бяха объркани страниците и прелиствах пет напред две назад... Сега почвам "Софи" на Хедър Кулман и както ми я хвали Петя май няма да я оставя преди да и вида края. Добре че утре съм втора.

хехехе май всички ще и се метнем на Софка :cool:

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Няма да сбъркаш със "Софи". Голям смях пада. Много свежа книжка. Аз нищо не чета от 5-6 дни. Такъв сух режим не съм имала скоро. Не ми се чете на компа, че очите ми са уморени а не мога да се реша коя да препрочета.

Аз дочитам Жена без лъжи на ЕЛ, след което продължавам с нейните книжки, които са в наличност на хартия. После мисля да си довърша Макнот съвременните, че те са ми на компа и после ще видим. Благодарение на Сънчо (голяма благодарност!) имам доста сериозен избор :cool:

В момента чета "Нежният звяр" на Колийн Шанън...доста,доооста обещаваща книжка! :cool:

А аз съм на "Дар от злато" на Джейн Ан Кренц. Огромно впечатление ми направи, че макар кориците на книгите да са различни, мъжа и жената и на двете книги "Дар от злато" и "Дар от огън" са едни и същи. Толкова много книги има които са разделени на първа и втора част и на едната книга сложили руса мадама, на другата пък чернокоса, и ако не си в час, дори няма да се сетиш, че книгите са различни. Както и да е книжката е много хубава :)

Аз упорито продължавам серията на ЕЛ - довърших Жена без лъжи.

След което прочетох Огън и дъжд и в момента съм на Извън закона.

Следват Мълчаливецът и Самотникът :)

Аз упорито продължавам серията на ЕЛ - довърших Жена без лъжи.

След което прочетох Огън и дъжд и в момента съм на Извън закона.

Следват Мълчаливецът и Самотникът :)

ООООООООО любима поредица. Само дето не завъдих извън закона. Ако някой са сблъска с нея челно или странично ша съм благодарна да обади.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.