Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми принтер

Featured Replies

Благодаря за изчерпателния отговор-мисля че е точно за мен :)А гледам че в Метро има модел 150.Има ли разлика някаква ?

Не съм запознат с този модел. Ако ми посочиш линк , ще го погледна

;)

http://www.allegro-bg.com/product.php?cate...p;productid=581 -Като гледам май няма голяма разлика.

Това е модел 115, а не 150 както си посочила по-горе. Както и да е cool.gif

То 150 модел няма. Погледнах в сайта на Brother.

Така конкретно - за мен няма никаква разлика между двата модела. Има и някакъв модел 117, който е същата работа. Преди известно време купувах за една позната 115 и не намерих някаква съществена разлика с моя (110)

Погледни цените в Технополис - http://www.technopolis.bg/scatf.php?id=27&f=3676

;)

Вярно няма 150 а 115-грешка "техническа"-прочетох че има и м.120с автоматично подаване на листите при копиране ,но този модел май го няма в БГ.А м.110 вече е спрян от производство.

Редактирано от eleena1999 (преглед на промените)

Вярно няма 150 а 115-грешка "техническа"-прочетох че има и м.120с автоматично подаване на листите при копиране ,но този модел май го няма в БГ.А м.110 вече е спрян от производство.

Така е. Модел 120 е в производство от есента на миналата година, но все още не съм го срещнал да се предлага някъде в България. А че 110 е спрян от производство не трябва да те притеснява. Но и разликата в цените на 110 и 117 в Технополис беше 12 лв. ако не се лъжа. В Метро не знам за колка го продават. Имай предвид, че консумативите им са едни и същи, така че според мен няма някаква съществена разлика в трите модела.

;)

Бързо, лесно и вкусно с HP PSC 3 в 1 cool.gif Аз съм страшно доволна от него biggrin.gif

• 4 седмици по-късно...
Бързо, лесно и вкусно с HP PSC 3 в 1 cool.gif Аз съм страшно доволна от него biggrin.gif

Бря и аз съм с HP PSC 1315 и естествено съм доволен. Как стои въпросът с консумативите. По-горе разбрах, че касетите се пълнят и така излиза по-ефтинийко. Ако знаеш нещо по въпроса - осветли ме. Благодарско предварително. cool.gif Въх щях да забравя, тези дето ги продават тези продукти мислят, че всички знаем по 100 езика. Питам, може ли описание на бг, а те "не мозе". Та ако някой има такова на бг ще почерпя.

Редактирано от cafe (преглед на промените)

Ако не е EPSON или SAMSUNG (вторите ползват технологията на XEROX след joint-venture споразумение)-значи наистина не е принтер,повярвай ми.А HP е кошмар,не искам никого да засегна.При него консумативите са ужасно скъпи,тъй като се сменя цял блок.

След като внимателно прочетох темата реших да си купя Canon MP450 за цена 199лв от Технополис.

Много съм доволен

Благодаря за вашите мнения

Гледам я тази стара тема и се зачудих-заслужава ли си човек да вземе Brother DCP 110 C-цената му в момента е135лв.Как е с качеството и функционалността?За консумативите разбрах че са евтини и издържат по-дълго време.

Принтера Brother DCP-115 е просто СУПЕР1Препорьчвам го на всички! :):brick wall:

Принтера Brother DCP-115 е просто СУПЕР1Препорьчвам го на всички! :ph34r::hush:

Купих Brother DCP-115 преди двайсетина дена и съм много доволна !

Купих Brother DCP-115 преди двайсетина дена и съм много доволна !

:)

Да вземем да си направим клуб на притежателите на принтери Brother DCP-XXX :bye1:

Да вземем да си направим клуб на притежателите на принтери Brother DCP-XXX :)

Брадър или Канон, това са марките!

Само да не е HP, не стига, че им са скъпи консумативите, ами на всичкото отгоре им куца механиката! :bye1:

Брадър или Канон, това са марките!

Само да не е HP, не стига, че им са скъпи консумативите, ами на всичкото отгоре им куца механиката! :bye1:

Не е толкова проблема в механиката ,колкото неприятностите с драйверите - всички устройства на НР страдат от недобри драйвери ( така и нещо не могат да почнат да си пишат свестни драйвери ).

Не е толкова проблема в механиката ,колкото неприятностите с драйверите - всички устройства на НР страдат от недобри драйвери ( така и нещо не могат да почнат да си пишат свестни драйвери ).

Да, и тук си прав! Виж, проблема с драйвърите забравих да го опиша, добре, че реагира навреме! :)

Преди няколко дни в училището ни докараха един скенер на HP, и с един приятел "брахме" голями ядове, докато инсталнем драйвърите и "чудното" усройство не проработи! :bye1:

Да, и тук си прав! Виж, проблема с драйвърите забравих да го опиша, добре, че реагира навреме! :)

Преди няколко дни в училището ни докараха един скенер на HP, и с един приятел "брахме" голями ядове, докато инсталнем драйвърите и "чудното" усройство не проработи! :bye1:

В крайна сметка "чудното" устройство ще проработи ( по един или друг начин ) - проблема идва после,когато започне да си "забравя" драйверите , да иска инсталиране наново или съпътстващите програми започнат да въртят мизерии ( ако пък устройството се изключи и от мрежата на захранването ,последващото подкарване е доста неприятно като изживяване ).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.