Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

започна да гърми.... :) скоро и ще завали.....

а аз съм само по рокля и сандалки :angry:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 105k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Мисля си, че трябва да се направи нещо, като избори...да се гласува за всички модове и на петимата с най-малко гласове да им бъдат отнети правата, примерно..и да бъдат заменени с други потребители, за които ще се гласува след като бъдат предложени 10 човека за нови модератори..примерно.

Все още се замислям дали нещо такова няма да се отрази добре на форума biggrin.gif

Все още се замислям дали нещо такова няма да се отрази добре на форума biggrin.gif

Дам.Много хитро.Даже знам за кого ще гласувам...

започна да гърми.... :go ahead: скоро и ще завали.....

а аз съм само по рокля и сандалки :hush:

И аз бях по чехли и една ризка по обяд .....

Да се семея ли довечера, като се върнеш като мокра кокошка ? ;)

Мисля си за глупостите, дето ги сънувах до преди малко

И аз бях по чехли и една ризка по обяд .....

Да се семея ли довечера, като се върнеш като мокра кокошка ? :go ahead:

Мисля си за глупостите, дето ги сънувах до преди малко

че то ще си е за смях работа biggrin.gif

спря да вали..... :hush:

пак ще почне :go ahead:

ъхъ - ама Плевен е с предимство хехехехехе

ъхъ - ама Плевен е с предимство хехехехехе

Ние винаги сме с предимство :hush:

Плюс това след малко , като излезем ще бъдем екипирани със затворени обувки, дънки и ще се возим вече с колата, а няма да шляпаме "по рокля и сандалки " из локвите в студа навън :go ahead:

Преди малко станах, сека кафе пия и вече си чакам гостенката :go ahead:

Мисля си, че съм твърде нетърпелива, защото тя ще дойде чак в 18: 30 ч. sad.gif

Мисля си, добре, че е измислен този форум да си побъбря с някой, щото по телевизията все бози... и новини.

Що съм спала 20 години?

Малко трудно изпълнимо е (според мен), защото всеки раздел ще трябва да си гласува за хората, които познава и пишат най-много там.

Иначе идеята ме кефи и е супер.

Ама на четвъртия месец вземи предвижи въпроса където трябва, относно вота на доверие. И да не се получи реално, едно такова гласуване ще свери часовника на всеки кое как е и дали наистина часа е толкова, колкото го вижда. c4607bd238b9153d364651d1ac7e041f.gif

И тази седмица ще бъде дълга.

И съответно тези, които сме банвали най-много спамъри и най-много сме се карали на останалите - ще бъдем с най-малко гласове, защото през годините доста хора ни са се наточили и искат да ни любят отзад.

А тези, които най-активно учавстват в темите "поздрави приятелчето си", "какво мислиш за предишния" с постове от сорта "захарче", "сладкишче", много си ми умна" - ще получат най-много гласове.

След това форумът ще заприлича на един голям пудинг с много-много глазура .

Може и черешка да му се бучне отгоре.

А може и отзад - на всекиго според предпочитанията.

И съответно тези, които сме банвали най-много спамъри и най-много сме се карали на останалите - ще бъдем с най-малко гласове, защото през годините доста хора ни са се наточили и искат да ни любят отзад.

А тези, които най-активно учавстват в темите "поздрави приятелчето си", "какво мислиш за предишния" с постове от сорта "захарче", "сладкишче", много си ми умна" - ще получат най-много гласове.

Мисля че си имаме познал резултата biggrin.gif

А после да казват че любенето отзад било измислено незнам къде си laugh.gif

П.С Предпочитам да е бира.. от много захаросан пудинг ми става лошо.. от бира не :)

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Да, една част от хората ще гласуват за тези, които им играят по свирката и им се вържат, но пък има и такива, които биха гласували за тези, които наистина си вършат работата. Нищо не пречи да се опита. Но според мен, по-добре ще бъде да се гласува кой да бъде свален от власт, вместо кой да оставят модератор. Така ще може да се обосновеш в избора си и ще бъде по-трудно за тези, дето не ви обичат. Просто няма как да кажат "Ей тоя искам да го махнат, щот ми трие спама и е ба'ти задника". (:

И все пак, не мислите ли, че тези няколко поста, коментиращи това предложение, могат да бъдат преместени в раздела за предложения по адрес на форума? Хем ще бъдат на правилното място, хем ще може да ги видят повече хора, за да кажат мнението си по въпроса. Пък после вие си преценете дали ще го правите това или не. :)

А после да казват че любенето отзад било измислено незнам къде си laugh.gif

Как къде - то и нарицателното му име си е "гръцка колесница" .

Едно време гърците много са си падали по този тип удоволствия. След тях този начин на общуване се е пренесъл из цяла Византия. И продължава и до днес , до колкото се сещам.

Те гърците с друго няма да допринесат за световното наследство. cool.gif

бях забравила какво е да си сам...

ohmy.gif ми де ги домашните ти бе ?

• Автор
ohmy.gif ми де ги домашните ти бе ?

по-възрастната част от семейството е на гости, а мъжът е на кръчма с колегите си :)

Как къде - то и нарицателното му име си е "гръцка колесница" .

Едно време гърците много са си падали по този тип удоволствия. След тях този начин на общуване се е пренесъл из цяла Византия. И продължава и до днес , до колкото се сещам.

Те гърците с друго няма да допринесат за световното наследство. cool.gif

Вероятно те са го измислили ... но като гледам , на съвсем друго място е прихванало смисъла за любов към ближния biggrin.gif

по-възрастната част от семейството е на гости, а мъжът е на кръчма с колегите си ;)

кой сега кат тебе а ? :)

Вероятно те са го измислили ... но като гледам , на съвсем друго място е прихванало смисъла за любов към ближния biggrin.gif

Тя форумната любов е вечна и непреходна ;)

Тя форумната любов е вечна и непреходна :)

Мисля че си прав...... дори за цветарките е така ;)

Мисля че си прав...... дори за цветарките е така ;)

А колко пъти съм ти казвал едно и също нещо относно някои теми и постове ?

някой път лично ще те удуша тебе - тъй да знаеш :)

А колко пъти съм ти казвал едно и също нещо относно някои теми и постове ?

някой път лично ще те удуша тебе - тъй да знаеш :)

Амиии.. аз не се сещам за нещо казано ;) .. освен за почерпка някой път при сгода biggrin.gif

Мислех че искаш да душиш други ;)

П.С Политиката и религията не се брои, да знаеш....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.