Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

на Боженци ми е адски тъпо. Много народ-много нещо..... Обаче есента народа изчезва и остават само котките :angry:

Мисля си, че малко прехвалено ми се струва тва Боженци... Освен една камара народ друго не видях там...И няколко стари къщи, разбира се...

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 105k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Още от сутринта ми вдигнаха кръвното моите идиоти тук

Може ли да са изчезнали предпазните очила от шкафа, и никой да не забележи ( от сестрите имам предвид) ?

Може ли вчера дежурната лекарка да издирва единият санитар през половината ден, а той, защото бил "махмурлия", да се завира в някоя стая и да спи ?

Може ли като ги попиташ -защо така, те да те гледат в очите с празни погледи и да свиват рамене ?

:hush:

Овиках ги рано-рано сабахлям (сега от 15 минути никой не смее да влезе в кабинета ми и да ме повика оттатък, или да мрънка за нещо)

Мисля си че след 30 мин хващам влака за Пловдив и в 3 часа рейса за Троян О.0 Ще ходя да наложа малко респект там laugh.gif Ако не друго, поне това го мога biggrin.gif

пациентът ми избяга ohmy.gif

трябваше да му махам нокътя на единия пръст, и докато си обличах престилката и се миех - онзи избягал :)

трябваше да му махам нокътя на единия пръст, и докато си обличах престилката и се миех - онзи избягал :)

То и аз да бях на негово място, щях да избягам! biggrin.gif

Мисля си как веднъж избягах от зъболекарския кабинет, като чух девойката преди мене как надава крясъци :) Невъзможността и да си и помисля дори за шоколад (от болки), ме върна пак в кабинета.

Редактирано от desert_rose (преглед на промените)

трябваше да му махам нокътя на единия пръст, и докато си обличах престилката и се миех - онзи избягал ;)

;);)

Той...ъъъ..видя ли те преди това? :lol6::lol6:

;):lol6:

Той...ъъъ..видя ли те преди това? :lol6::lol6:

;) Гррррр - разбира се, че ме е видял - нали съм го прегледал, и му описах в подробности как ще му изтръгна нокътя....Той си слушаше внимателно, кимаше с глава, съгласен беше .......

Ти разбери -за секунди бе - за секунди...... само му обърнах гръб и той е изкочил - даже не съм го и усетил ;)

;) Гррррр - разбира се, че ме е видял - нали съм го прегледал, и му описах в подробности как ще му изтръгна нокътя....Той си слушаше внимателно, кимаше с глава, съгласен беше .......

Ти разбери -за секунди бе - за секунди...... само му обърнах гръб и той е изкочил - даже не съм го и усетил ;)

Ето тук си сгрешил. Трябвало е да му кажеш "Няма да боли, само за минутка и нокътченцето ще си излезе, няма да се плашиш" biggrin.gif

Ти си взел да му обясняваш надълго и нашироко... ;)

Ами аз за това се чудех,как като те е видял такъв благ,мил...как е избяал? ;)

Абе ти преброй ли сестрите?

ей, няма да се бъзикате със стария кокал ;)

преди малко му извадих нокътя - доведе го синът му и снаха му - под конвой laugh.gif За да не избяга пак - та вече е без нокът, което мен ме доведе почти до оргазъм ;)

ей, няма да се бъзикате със стария кокал :)

преди малко му извадих нокътя - доведе го синът му и снаха му - под конвой laugh.gif За да не избяга пак - та вече е без нокът, което мен ме доведе почти до оргазъм ;)

Боже,дръж ни далече от плевенските болници :help:

Ама Данчо е прав, нямаш никакъв подход. Казваш му, че отиваш да донесеш магическата си пръчица и че ако остави нокътчето си под възглавничката - феята на ноктите ще му сложи златна паричка. biggrin.gif

Амин!

Мисля си за избори, председателки и тъмни стаички...

Мисля си за избори, председателки и тъмни стаички...

А аз си мисля за Шуменското Премиум , тънкото мезенце ..и за киселите краставички ревящи пак покрай избори biggrin.gifbiggrin.gif

Ай наздраве ;)

А аз си мисля за Шуменското Премиум , тънкото мезенце ..и за киселите краставички ревящи пак покрай избори biggrin.gifbiggrin.gif

Ай наздраве ;)

Мисля си, че напълно подкрепям... ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.