Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син Екран

Featured Replies

Аз имам същия проблем при запускане на видио файлове ,някой можели да помогне!Този проблем се появи при наложителна смяна на дънната платка.

Ни моъти пумогнъ, мъ си виж кодицити и дривирити на видиоту!

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Ни моъти пумогнъ, мъ си виж кодицити и дривирити на видиоту!

Носих компютъра на сервизен техник, който инсталира нов драйвер и резултата е същия . Според него било наложителна преинсталация на Window-са.

А, преинсталацията ще ми създаде проблеми с програми които не могат да се преместят!

И при мен 7цата в един щастлив ден взе да прави такива щуротии. Серия безпричинни сини екрани. Решението е друга ОС.

И при мен 7цата в един щастлив ден взе да прави такива щуротии. Серия безпричинни сини екрани.

Решението е друга ОС.

еми то и аз по принцип не исках да я слагам защото е бета но след като се появи под виста и след 2-3 преинсталации не се оправи сложих 7-цата и всичко беше наред. Мисля че е от рамта по точно като съм с двете плочки почват да стават проблемите докато съм само с една от 2-те никаква грешка.И става следната ситуация с 2-те плочки съм работи няколко дена,махам едната карам 1-2 дена пак слагам 2-рата пак няколко дена без проблеми и пак се започва...Днеска 3-пъти ми забива пц-то докато нищо не правя и само рестарт го оправя,даже като натисна ресета се изключва цялото пц и след 5-6 сек се пуска някой път даже се ресва на пост екрена пак и тогава тръгва...

А под виста на кой сервиз пак се появиха грешките?Защото при мен ги прави същите номера и се оказа ,че проблема идва от драйвърите.Когато играя някоя игра драйвърите спират да работят и ми се появява син екран.Този проблем е под уиндоус виста сервиз пак 2 и уиндоус 7 поне при мен.

Хора помагайте моля!От 2 дни като включа компа и ми показва съобщението че компа е бил изключен по ненормален начин (токов удар,от копчето за рестарт или изключване).После обаче не става както попринцип - цъкаш Start Windows Normally и се сичко си е ок, ами почва да зарежда, появява се лентичката на windows и после за секунда се появява синия екран и се рестъртва и сичко отначало.Какво да правя?

Публикувано изображение

Хора помагайте моля!От 2 дни като включа компа и ми показва съобщението че компа е бил изключен по ненормален начин (токов удар,от копчето за рестарт или изключване).После обаче не става както попринцип - цъкаш Start Windows Normally и се сичко си е ок, ами почва да зарежда, появява се лентичката на windows и после за секунда се появява синия екран и се рестъртва и сичко отначало.Какво да правя?

Публикувано изображение

Пробва ли през Safe Mode да направиш нещо :speak:

Пробва ли през Safe Mode да направиш нещо :speak:

Използването на раздела за трупане на постовете не е подходящото място !

Т.е. , препоръчително е да не се дават съвети без да си наясно с "материята" !

Пробвах, изкарва ми съобщения за widnows\system 32\drivers\... и след малко пак се ресва и пак отначало Публикувано изображение

Съвалявам но аз не използвам компютър много...ако може да обясните точно какво инфо ви е необходимо?

Значи писах във ворума на corsair там ми казаха да сложа ръчно настройките на рама и съответно ги напражих на 5-5-5-15 на 2.1в но нямаше ефект отново след 2-3 часа работа почват крашовете,като вече голе долу почнах да разчитам "симптомите" преди да се появи син екран-да кайем ако играя игра крашва(appcrash),същото е и с броузъра или каквато и да е др програма която използвам в момента,а ако гледам филм картината почва леко да се размазва и след като се ресна от синия екран уиндоуса или забива или ако зареди, всички програми(понякога само 1-2),които се включват автоматично със зареждането на вин-а, крашват ,а скайп казва че е корумпиртана инсталацията и отново син екран и така докато не натисна на дъното "clr CMOS" и след това дам дефоулт настройките и така издържа 2-3 часа и пак съштите работи прави.Утре сиг ще звънна от там където съм ги взел да им кажа да вид Значи писах във ворума на corsair там ми казаха да сложа ръчно настройките на рама и съответно ги напражих на 5-5-5-15 на 2.1в но нямаше ефект отново след 2-3 часа работа почват крашовете,като вече голе долу почнах да разчитам "симптомите" преди да се появи син екран-да кайем ако играя игра крашва(appcrash),същото е и с броузъра или каквато и да е др програма която използвам в момента,а ако гледам филм картината почва леко да се размазва и след като се ресна от синия екран уиндоуса или забива или ако зареди, всички програми(понякога само 1-2),които се включват автоматично със зареждането на вин-а, крашват ,а скайп казва че е корумпиртана инсталацията и отново син екран и така докато не натисна на дъното "clr CMOS" и след това дам дефоулт настройките и така издържа 2-3 часа и пак съштите работи прави.Утре сиг ще звънна от там където съм ги взел да им кажа да видя какво ще се прави...

Публикувано изображение

Ако можеш да влезеш в Safe Mode, то > десен щрак на My Computer > Properties > таба Advanced > Start up and Recovery > Settings > махаш отметката на Automatically Restart > рестартираш и даваш грешката от синия екран.

Принципно с инсталационен диск на Уин можеш да пуснеш chkdsk /r от Recovery конзолата и вероятно ще се оправи, щом причината е токов удар. Но най-добре ни дай грешката от синия екран.

п.п. абе я направо виж там, където ти дава съобщението, че неправилно си спрял Уина, дали имаш опция Disable automatic restart on system failure. Това е най-бързият начин да видим грешката.

• 1 година по-късно...

Освен преинсталация какво друго може да се направи ? post-35980-0-94087800-1290361216_thumb.j

Освен преинсталация какво друго може да се направи ?

post-35980-0-94087800-1290361216_thumb.j

Драйвери от NVidia

Когато Ви излизат сини екрани с грешки и сте преинсталирали многократно ОС заедно с всичките драйвъри, които хардуера Ви изсиква е задължително освен да си проверите паметта, проверете си и харда за лоши сектори!

Препоръчвам да си свалите и запишете на СД - ЦЪК

Има доста полезни програми, с които можете да проверите хардуера си за проблеми, както и системата си за вируси, рууткитчета и всякакви мрежови буби!

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.