Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за информация за IP адрес

Featured Replies

tracert url(ip) може и да проследи нещо, но интересно цитираните от вас програми какво ще покажат за IP=192.168.1.2?

При мен tracert показва pmg-88tvqca98xl, а при вас?

• Отговори 56
  • Прегледи 27,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте искам да попитам има ли програма или WEB сайт от които като напишеш нестонахождението на даден човек там кадето е регистриран нета му или като му напишеш ЕГН да ти искара неговият IP адрес.

• незнам точно по тези зисиквания дали има програми , но знам че има такива , които могат да ти искарат ип на някой , но мисля в други варианти

• Има една NetTools много е лесна

http://ip2location.com/ определя 192.168.1.2 като PRIVATE IP ADDRESS LAN . А tracert на този адрес открива локалния компютър.
  • 4 седмици по-късно...

Тази също показва пълната информация за локацията: ipnetinfo

Тази също показва пълната информация за локацията: ipnetinfo

Олеле тази позна и името на компами та малко не по темата тогава как да скрия IP то си.

• 1 година по-късно...

Търся програма за проследяване на IP адрес като въведа ип-то да ми излезе града и ако може улица и т.н. :clap:

Благодаря предварително ;)

Търся програма за проследяване на IP адрес като въведа ип-то да ми излезе града и ако може улица и т.н. :clap:

Благодаря предварително ;)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...;hl=vtraceroute

чак улица не очаквай да излезе.

Онлайн може да използваш http://www.ip2location.com

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Oт тука можете да видите кой е собственик на IP-мрежата на която приндалежи IP-то и поне да съдите от коя държава и от кой град е тука

Редактирано от Enei (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

Здравейте !

Въпроса ми е как мога да открия IP адреса на даден потребител от форум ?

Знаете, че криейки се зад анонимността във форумите някои хора прехвърлят всякакви

граници на благоприличие ! Не съм отмъстителен , нито побойник ! Напротив пиша в сериозни

форуми и се отнасям с уважение към другите участници ! Лошото е , че един анонимник ме взе на мезе

и непрекъснато ме залива със заплахи и обиди ! Ако му намеря ИП адреса и му го напиша той ще се уплаши и

ще ме остави на мира ! Благодаря Ви ! Лека вечер !

1. Такова показване на адреси може да се тълкува като показване на лична информация и е наказуемо

2. Свържи се с администратора на форума

нека перифразираме последното смислено изречение:

ако поговоря спокойно с ръководните органи във форума и изложа своята гледна точка за проблема, след разследване може да последва санкция за потребителя

безумната ти идея определено няма да има очаквания резултат - най-много да доведе до обратното

я колко пъти съм си виждал ип-то в пхп-скриптовете - досега да е станало страшно

е за какво ти е ИП адреса?????? angry.gif

Този форум няма ли си Администратор, Модератори, правила, обърни се към тях, кажи им какъв ти е проблема и те ще предприемат съответните мерки!

IP-то може даже да не е реално... Проксита дал Бог!

Най-добрия съвет е на Сapnemo: Свържи се с администратора на форума.

<{POST_SNAPBACK}> А ако екипа на въпросния форум не предприеме нищо, просто не му обръщай внимание на този "анонимник". Всъщност повечето (ако не всички) форумни системи ти дават възможността да скриеш коментарите на който и да е потребител, ако искаш.

moonclub, не знам как това би му помогнало.

Друг вариант е да накараш човека да отвори някаква страница, където предварително има написан някакъв скрипт, който 'взема' IP-то на посетителя и го записва в някакъв текстов файл примерно. Ако си заинтересован, пиши...

Това с модератора , администратора и правилата вече съм го отиграл и ударих греда ! Всеки форум следва някаква политическа или икономическа линия и понеже аз се оказах на противоположния бряг в момента съм баннат ! Странно е защото оня ме псуваше , а когато се защитих мен ме изгониха , а той си стои ! Сега съм ограничен по ИП и влизам през прокси само да чета и оня продължава да ме плюе , дори е събрал съмишленици ! Трябва ми хакер , който да ме светне за някои неща ! Аз бързо схващам ! Може и на лична ! Онова форумче си плаче за хакване ! Честен кръст ! Ще черпя !

moonclub, не знам как това би му помогнало.

Друг вариант е да накараш човека да отвори някаква страница, където предварително има написан някакъв скрипт, който 'взема' IP-то на посетителя и го записва в някакъв текстов файл примерно. Ако си заинтересован, пиши...

А не е ли по-лесно просто да посети страница и по логовете да се засече?

Това с модератора , администратора и правилата вече съм го отиграл и ударих греда ! Всеки форум следва някаква политическа или икономическа линия и понеже аз се оказах на противоположния бряг в момента съм баннат ! Странно е защото оня ме псуваше , а когато се защитих мен ме изгониха , а той си стои ! Сега съм ограничен по ИП и влизам през прокси само да чета и оня продължава да ме плюе , дори е събрал съмишленици ! Трябва ми хакер , който да ме светне за някои неща ! Аз бързо схващам ! Може и на лична ! Онова форумче си плаче за хакване ! Честен кръст ! Ще черпя !

АКо отношението им е такова си мисля че не си заслужава труда...

Ако само ще му го показваш:

vipersig.jpg

Браво ! Точно това ми трябва и мисля , че ще е достатъчно !

Ти обаче сигурно си модератор тук ? Кажи ми как да намеря ключа към бараката ?

Браво ! Точно това ми трябва и мисля , че ще е достатъчно !

Ти обаче сигурно си модератор тук ? Кажи ми как да намеря ключа към бараката ?

Пействаш линка към изображението и ако този човек е наистина глупав, ще си помисли, че си зъл хакер или модератор на форума, та му знаеш адреса. Нищо не намеквам.

Редактирано от mxp (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

Здравейте !

Търся си програма чрез която като въведа IP адрес да ми изкарва местоположението на IP-то, съответно улица, блок и т.н. И да е безплатна ! Чувал съм че има и такива сайтове, но не работели перфектно и показвали само града. Ако знаете подобен сайт който да ми свърши работа ще съм ви много благодарен ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! :baby::P

Донякъде върши работа, но ми показва къде е интернет доставчика ми :baby: Който знае нещо друго да го дава. Трябва ми със точност адреса(без етаж и апартамент естествено :P ) !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.