Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за информация за IP адрес

Featured Replies

здравеите.. :bye: има ли програма която да работи тека... въвеждам едно ип адресче и тя да ми показва някъкво инфо за него от сорта .....град,доставчик,име на компа и т.н....защтото искам да разбера едни писма кои ми ги е пратил на пощтата :bighat: ако може да помогне!?!? щте сам много благодарен :baby:

а да и предварително се изжинявам ако заглавието на темата ми не е конфигорирано правилно.....не се сетих за нещто по разбираемо :hush:

• Отговори 56
  • Прегледи 27,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте искам да попитам има ли програма или WEB сайт от които като напишеш нестонахождението на даден човек там кадето е регистриран нета му или като му напишеш ЕГН да ти искара неговият IP адрес.

• незнам точно по тези зисиквания дали има програми , но знам че има такива , които могат да ти искарат ип на някой , но мисля в други варианти

• Има една NetTools много е лесна

Иначе има и програми като VisualRoute, които дори ти изобразяват търсения обект на карта, ама чак пък толкова...

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
Иначе има и програми като VisualRoute, които дори ти изобразяват търсения обект на карта, ама чак пък толкова...

<{POST_SNAPBACK}>

ми кажи някоя само не VisualRoute :eek:

• Администратор

По далеч от доставчика (т.е. до компютъра на самия потребител) няма да стигнеш, особено ако е зад NAT. Така че трябва да се задоволиш със знание на адреса на доставчик. И само ако потребител е с реално IP можеш и други неща да научиш за негов компютър

има една програмка-Domain-İP lokator се казва,и мисля че я гледах в

download.bg,тя дава доста инфо,поне така съм чувала.опитай с нея.ето и линка-http://www.download.bg/prg_view.php?id=33281

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

пробвай с този сайт: http://www.ripe.net/

RIPE Database Search - пишеш в това поле ip-to което те интересува , и виждаш от коя държава и град е купено ip-to , / infoto na IPS/ ;)

относно ip адресите от mIRC : ip adresa е на комп, а не на програмата .. програмите ползват различни портове /6667/ за да се свързват с и-нет.

успех

• 1 месец по-късно...

От тук дадените програми нито една не показва от кой град е човекът. А аз искам да разбера точно това, от кой град ми е изпратено писмото. Благодаря

Ами имаше един сайт,но не от тук зададените обаче не мога да се сетя,защото той ми попадна случайно :) А и на мен ми се случва всеки ден по 5-7 писма получавам ама то има една програма със анонимни майл ти си измисляш домейн и пращаш аз съм го правил о-флуудих една поща :)

От тук дадените програми нито една не показва от кой град е човекът. А аз искам да разбера точно това, от кой град ми е изпратено писмото. Благодаря

Сайта, който аз използвам е http://ip2location.com/free.asp

В полето където пише

IP Address(es):

, пишеш ип-то на което искаш да видиш инфото и цъкаш на Find Location.

След това ти се появява една страница с инфото, пише ти държава, град, улуца, дори има и карта :ph34r:

При мен колкото пъти пробвах толкова пъти позна.

Всичко е точно и вярно :wors:

Е да но мен ме изкара че съм от София - а аз съм от Шумен.Нищо,важното е че поне на калтата изкарва нещо.

Изкарва те от софия, защото доставчика ти е Софийски.

Това показва от кой град е доставчика.

Поне аз така мисля, защото един приятел прави следното.

От оряхово е там има един интернет доставчик "Net Surf".

Този доставчик до колкото разбрах неговите думи е Софийски.

И като написа IP-то си като Град изписа, че е от София :-)

Дано си разбрал, че както обясних и аз ;)

Изкарва те от софия, защото доставчика ти е Софийски.

Това показва от кой град е доставчика.

Поне аз така мисля, защото един приятел прави следното.

От оряхово е там има един интернет доставчик "Net Surf".

Този доставчик до колкото разбрах неговите думи е Софийски.

И като написа IP-то си като Град изписа, че е от София :-)

Дано си разбрал, че както обясних и аз ;)

Точно така.Правелно и разбираемо го написа.Мисля,че няма програма,която да изкарва от кой град си,защото неможе. :wors: Освен ако няма камери у вас biggrin.gif .Ако интернет доставчика е във твоят град ще показва твоя,но достатъчно е да открие някой друго по-подробни подробности :wors:

Трябва да се радваме и на най-малкото!

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

Този сайт ме надуши, че съм от Варна. А прехваления Visual Route ме локализираше само в София biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.