Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще ходите ли на концерта на MADONNA?

Ще ходите ли на концерта на MADONNA? 103 гласували потребители

1. 1. Ще ходите ли на концерта на MADONNA?

• Да
      12%
      12
    • Не
      70%
      69
    • Не , нямам физическата възможност !
      13%
      13
    • Не съм решил/а още !
      4%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

а забрана на фотапарати и такива други? (дано "не") :S

• Отговори 92
  • Прегледи 8,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лейдииис енд джентълмен, аз съм разглобена...физически, но съм заредена психически до пръсване.. В кратце за концерта... Още в 4 ч. бях се наредила на опашката към пропуските за голдън църкъл...пр

• Вчерашният концерт на американската певица Мадона на Националния стадион "Васил Левски" е довел до тежки наранявания на тревното покритие, които могат да се окажат фатални за плануваната подготовка на

• Мадона счупи рекордите Турнето на Мадона Sticky & Sweet влезе в историята като най-успешната обиколка на соло изпълнител за всички времена. За 85-те си концерта в последните две години, турнет

Фотоапаратите, камерите са стриктно забранени.Можеш да ползваш телефона си. sad.gif

В очакване на Мадона

1331.jpg

29.08.2009 09:41

Десетки фенове са се събрали край стадион "Васил Левски" още в петък, за да влязат първи за концерта й

Най-нетърпеливите фенове на Мадона (Madonna.com), вече са пред националния стадион "Васил Левски" и ще прекарат нощта на палатки, за да са сигурни, че ще влязат първи за концерта й в събота, съобщи БНТ.

Първите пристигнали още в петък сутринта. До вечерта събралите се около стадиона са няколкодесетки.

Въпреки умората, настроението сред почитателите на поп кралицата е превъзбудено. Докато чакат, някои от тях играят карти или си говорят за Мадона, но най-вече, както го наричат самите те - "мадонясват", разказва "DarikNews".

Един от чакащите фенове споделил, че е разговарял с организаторите поради възникналото недоволство, че не им се предоставя химическа тоалетна, тъй като не били в периметъра на стадиона.

Феновете споделили още, че утре след 15 часа голяма част от тях няма да пият вода, за да не изгубят мястото си на стадиона.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17:30 ч. Очаква се там да се съберат над 50 хил. български фенове. Ще се влиза през 38 пропускателни пункта.

Ненавършилите 18 г. ще бъдат пускани само с придружители. Децата с ръст под 120 см ще могат да гледат шоуто безплатно, но само ако са с родител с билет. Ще бъдат допускани и деца без придружител, но само ако имат декларация от родителите.

На стадиона ще има три информационни центъра - до метростанцията, на Орлов мост и до централния вход на стадиона, които ще упътват зрителите през кой пропускателен пункт да минат.

Медиите определиха очакваното грандиозно шоу като

"концертът на годината"

и "най-очакваното музикално събитие на 2009".

Кралицата на попа ще пее на най-голямата сцена, строена някога у нас - тя е дълга 85 метра, дълбока 35 метра и висока близо 40 метра.

В една от закритите зали на стадиона ще бъде и личният будоар на Мадона, където тя ще бъде настанена в часовете преди концерта. Помещението е разделено на три - гримьорна, стая за масаж и трето помещение за почивка, каквото до сега нито една звезда не е поискала за престоя си у нас.

То ще предствлява специална по-малка стая построена в пространството на голямото помещение от специални шумоизолирани плоскости на принципа "стая в стаята" с индивидуални стени, под и таван, съобщи БГНЕС.

Тази персонална стая е изискана от мениджмънта на Мадона, за да може да бъде осигурено абсолютно уединение на звездата в последните минути преди качването й на сцената.

В. "Труд" писа, че до личните покои на звездата в сектор "Г" на стадиона е подготвена и детска стая за четирите хлапета на Мадона - Лурдес, Роко, Дейвид Банда и Мърси, които щели да пристигнат с бавачките си.

Концертът е част от турнето Sticky&Sweet, което, с 280 млн. долара приходи от продажба на билети, подобри собствения рекорд на Мадона за най-печелившо турне на соло изпълнител.

Шоуто в София се очаква с подчертан интерес и от феновете на звездата в Турция, съобщи БТА.

Автобуси с нейни почитатели заминават от Истанбул специално за концерта в България. Няколко туристически фирми организират тридневни пътувания до София.

Водещи турски вестници като "Хюриет", на влиятелната медийна групировка Доган медия, която притежава и телевизионните канали Си Ен Ен Тюрк и Канал Д, са изпратили свои кореспонденти, за да предават новините от София във връзка с концерта.

Досега Мадонна е гостувала веднъж в Турция. През 1993 г. тя пя на стадиона Исмет Иньоню край Босфора.

Новините от България във връзка с концерта на Мадона се отразяват подробно в турските медии. Почти всички излъчиха и материали за протеста на Светия синод на Българската православна църква във връзка с концерта.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2400071

пп. Никой не може да се сети на снимката късите зелени панталонки, говорещи по мобилния, чие притежание са. a089bae5d8e2dfcae72dc0498b35c896.gif

f2eb074fe8f64592b5d71f992afde4cb.gif

Кощунствата на Мадона спрямо Кръста Христов са форма на духовно безумие

По повод концерта на Мадона в София Информационна агенция „Фокус” се обърна с молба за интервю към д-р Десислава Панайотова, член на Работната група по въпросите на религиозното образование към Св. Синод на БПЦ, отговорен редактор на официалния сайт на БПЦ-Българска Патриаршия и директор на Центъра за религиозни изследвания и консултации „Св. св. Кирил и Методий”. В навечерието на 29 август - Отсичане главата на св. Йоан Предтеча и Кръстител, за когато е насрочен концертът, публикуваме част от интервюто, в което журналистката Д. Антова се опитва да разбере по-детайлно позицията на православните християни спрямо шоу-представянето на Мадона у нас.

Връзка към интервюто

Лейдииис енд джентълмен,

аз съм разглобена...физически, но съм заредена психически до пръсване..

В кратце за концерта...

Още в 4 ч. бях се наредила на опашката към пропуските за голдън църкъл...пред нас имаше 6000 човека.Към 4,30 започна саундчека, Мадона се разпяваше и пееше по няколко минути от почти всички песни..аз си пях,а хората около мен гледаха тъпо...

Към 6 отвориха вратите и започнаха да пускат...

Зад мен на опашката вече имаше хиляди...голдън съркъл беше 6000 души...та толкова трябваше да преборя, за да съм отпред и да виждам гащичките на Мадона...

Та като минах през проверяващите започнах 3-4 минутен спринт, а аз съм дългокрака и ми се отдава...само виках екскюз ми и сори да не блъсна някой...

Успях, разбира се да се добера най-отпред...където започна голямото чакане...

Жега, пот, цигарен дим, долепени до мен тела,чанти, коси....и така докато не излезе Пол Оукънфолд,на който изпяхме песничката Хепи бърдей, понеже вчера имаше рожден ден..

А той определено нажежи обстановката...особено в края като пусна новото парче на Мадона, Celebration, на което танцьорите й излязоха да танцуват...

Малко преди това мениджъра й Гай Осиъри снимаше феновете, както винаги прави, постави автографа си на някой от своите снимки и приятелски отговаряше на въпросите на феновете.

След Пол силно се надявахме Мадона да излезе, но трябваше доооста да почакаме..

Първо явно имаха някакъв технически проблем, защото излязоха сценичните техници и оправяха някои от екраните..около половин час...

И пак, чакане, жега, жажда, пот,цигарен дим около мен....

И така до 10 когато излезе тя...

сега спирам,за да продължа после разказа си със снимки...

Всичко ме боли в момента....още малко ми трябва да се посъвзема...

Това определено е концерта на годината.

Мадона много ни се радваше, бяхме страхотна публика...

И да, стадионът беше пълен....дори бяха продадени повече билети, отколкото места имаше...

После ще довърша..

Madona.jpg

Вчерашният концерт на американската певица Мадона на Националния стадион "Васил Левски" е довел до тежки наранявания на тревното покритие, които могат да се окажат фатални за плануваната подготовка на "лъвовете" преди двубоя с Черна гора в събота.

На днешния оглед на игрището се оказа, че има пасажи от черна трева и кал, които могат да възвърнат обичайното си състояние при положение, че не се провеждат тренировки на съоръжението до събота.

sport1.bg

Лейдииис енд джентълмен,

аз съм разглобена...физически, но съм заредена психически до пръсване..

Много добре казано. :wors: Само си пропуснала да споменеш десетките мексикански вълни на стадиона, докато хората чакаха с нарастващо нетърпение. :huh: Толкова голям ентусиазъм в публиката, не съм виждал на други концерти. Мадона не спести нищо на българските си фенове. Голямото закъснение, коеото на мига беше забравено, след бляскавото и появяване. Смяната на десетина тоалета, перфектната хореография и танцьори. Естествено, Мадона не спести и фалшивите нотки в гласа си, но това не би учудило никой, запознат с концертите и на живо. Споменах ли грандиозната сцена, както визуално, така и откъм техническо изпълнение. Светлинните ефекти и саунда, също бяха на добро ниво, даже бяха попрекалили с децибелите.

Ами това е.... Просто, Мадона

GAME OVER!

Освен написаното до тук да споделя, че Охраната от Vip Security са много зле, озобщо мерки за сигурност нямаше никакви, с изключение, че трябваше да си изхвърлим капачките на бутилките ;) Органазацията по влизането и излизането беше под всякаква критика и е въпрос на късмет, че не станаха инциденти. Хората се редяха, където им скимне, стигаха до входа след доста минути чакане и после обратно към правилната дестинация, а охраната просто нищо не знаеше. Постоянно се подпираха и изобщо не им пукаше какво става с тълпата, никаква организация и професионализъм.

Като цяло концерта, много ми хареса и ако дойде пак - ще ходя - УНАКИЛНА Е :) "КРАЛИЦА" МНОГО И ПОДХОЖДА ЗА ТОВА КОЕТО ПОКАЗА!

Реших да не спамя темата...снимките и коментарите ми за събитието търсете тук

Много добро описание и снимки. Браво!

Мадона не харесала българската публика е последната новина

Мадона не харесала българската публика е последната новина

По-голяма тъпотия що не изръси..corn.gif

Това е като новината, че припаднала на сцената..

И още, че е виновна за тревата на стадиона..

а снощи някакъв "поп" я обвини, че е виновна за трагедията в Охридкото езеро..

Отвратена съм от българската злъч...завист и кво ли още не..

Май наистина не сме дорасли за концерти от нейната величина...

....

а снощи някакъв "поп" я обвини, че е виновна за трагедията в Охридкото езеро..

Отвратена съм от българската злъч...завист и кво ли още не..

.........

Че е голяма трагедия НО поповете на си гледат църковните дела ... и по - малко далавери със свещи и земи ...

Направо като го чух това Madonna ... свети човек да обвинява един концерт за трагедията ... първо се усмихнах НО после се замислех до къде може да стигне човешката глупост ... да обвиняваш една звезда че е изнесла един от най - големите концерти в България за това е нелепо ... даже е жалко ... Помислете си ако бе станало след концерт на Металика , какво щеше да бъде от тяхна страна ...

Нямам думи ! Не си погледнат светите дела ... два синода , далавери със земи и църкви ... Мадона им е виновна за чуждото нещастие !

Пфуууууу !

Че е голяма трагедия НО поповете на си гледат църковните дела ... и по - малко далавери със свещи и земи ...

Направо като го чух това Madonna ... свети човек да обвинява един концерт за трагедията ... първо се усмихнах НО после се замислех до къде може да стигне човешката глупост ... да обвиняваш една звезда че е изнесла един от най - големите концерти в България за това е нелепо ... даже е жалко ... Помислете си ако бе станало след концерт на Металика , какво щеше да бъде от тяхна страна ...

Нямам думи ! Не си погледнат светите дела ... два синода , далавери със земи и църкви ... Мадона им е виновна за чуждото нещастие !

Пфуууууу !

на кой в България му пука за тъпата църква и умствено изостаналите или об шмекери работещи там наричани свещеници попове или не знам си кво

voxy , пука им ... на болните мозъци ... има един раздел във форума ... хммм, само да не се захванат там ... че и Майкъл Джексън ще изкарат виновен !

Мадона счупи рекордите

Турнето на Мадона Sticky & Sweet влезе в историята като най-успешната обиколка на соло изпълнител за всички времена.

За 85-те си концерта в последните две години, турнето събра повече от 3,5 млн. фенове в 32 страни с обща печалба от 408 млн. долара и разби рекорда на предишното Confessions Tour от 2006 г.

Това съобщиха организаторите от "Лайв нейшън"(LiveNation.com).

Мадона счупи и няколко национални рекорда в Европа. На шоуто й в Цюрих публиката беше най-многобройната, събирана някога в страната - 72 хил. души.

Двата спектакъла в Швеция, посетени от общо 119 хил. души, счупиха рекорда за най-печеливш концерт в страната.Във Финландия за Sticky & Sweet бяха продадени над 85 хил. билета, което го превръща в най-посещавания концерт в цяла Скандинавия.

Огромна посещаемост е регистрирана също и в Буенос Айрес, Аржентина (256 хил.), Сантяго, Чили (146 хил.), Сао Паулу, Бразилия (203 хил.), Варшава, Полша (79 хил.), Талин, Естония (72 хил.), Букурещ, Румъния (65 хил.).

У нас свидетели на това грандиозно събитие на столичния стадион "Васил Левски" бяха 55 хил. души.

Звездата остана искрено щастлива от емоционалността на българските фенове и изказа благодарности за страхотното шоу, както към организаторите от българска страна, така и към зрителите.

Хора от екипа й признаха, че рядко са били посрещани от толкова жива и възторжена публика, казват организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис" (СМЕ).

От компанията отправят извинения към зрителите, които са имали проблем с пропускателния режим по време на концерта, особено в зоната със седящи билети на цена от 165 лв. и VIP зоната.

Създаденото неудобство е било по вина на наетата от охранителна фирма и от СМЕ обещават да компенсират клиентите чрез покани за други концерти в мрежата на Тикетпро.

Sticky & Sweet счупи предишния рекорд на Мадона за най-успешно турне на соло артист, поставен сConfessions Tour през 2006 г., което й донесе 194 млн. долара.

Предстоящия албум Celebration - пълната колекция с песни на Мадона, подбрана от самата нея ще бъде на пазара през септември.

vesti.bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.