Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще ходите ли на концерта на MADONNA?

Ще ходите ли на концерта на MADONNA? 103 гласували потребители

1. 1. Ще ходите ли на концерта на MADONNA?

• Да
      12%
      12
    • Не
      70%
      69
    • Не , нямам физическата възможност !
      13%
      13
    • Не съм решил/а още !
      4%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Нещо ме гложди в последно време , един приятел ми каза

Мадона пеела фалшиво

Вярно ли е?

• Отговори 92
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лейдииис енд джентълмен, аз съм разглобена...физически, но съм заредена психически до пръсване.. В кратце за концерта... Още в 4 ч. бях се наредила на опашката към пропуските за голдън църкъл...пр

• Вчерашният концерт на американската певица Мадона на Националния стадион "Васил Левски" е довел до тежки наранявания на тревното покритие, които могат да се окажат фатални за плануваната подготовка на

• Мадона счупи рекордите Турнето на Мадона Sticky & Sweet влезе в историята като най-успешната обиколка на соло изпълнител за всички времена. За 85-те си концерта в последните две години, турнет

Мадона пеела фалшиво

Вярно ли е?

Още дъъълго време ще те гложди.. :)

П.П. Това можеш да го кажеш на банковата й сметка biggrin.gif

Мадона пеела фалшиво

Вярно ли е?

мда, вероятно затова е наречена кралицата на попа, именно защото пее фалшиво...

Казват че това е нещо което не трябва да се пропусне. Вие как мислите.. Заслужава ли си Поп кралицата?

173667_88830_madonna_smebg.jpg

не не отивам

Според мен,ако не правеше такова шоу,а само пееше нямаше да има толкова почитатели.И нямаше да е поп-кралица.

Според мен,ако не правеше такова шоу,а само пееше нямаше да има толкова почитатели.И нямаше да е поп-кралица.

Мда, за да стане кралица не е достатъчен само гласът. Но при нея има една огромна съвкупност от глас, харизматичност, танци, декори и шоу като цяло. И всички знаем, че не става дума за година или две да е на върха...

Заради концерта на Мадона Столичната община въвежда промени в организацията на движение и размествания в разписанията на движение на колите от градския транспорт в София.

На 29 август са забранени престоят и паркирането на пътни превозни средства до 24,00 часа на 31 август по алеите около стадион "Васил Левски" при сектор "Г".

Забраната ще важи също от 7,00 часа на 27 август до 18,00 часа на 30 август за алеите около стадиона при сектори "Б" и "В", както и за моста пред стадион "Васил Левски".

Престоят и паркирането ще бъдат забранени и от 7,00 до 24,00 часа на 29 август на ул. "Гурко" – между бул. "Евлоги Георгиев" и бул. "Васил Левски".

В деня на концерта няма да се допуска влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. "Евлоги Георгиев" – между пл. "Орлов мост" и бул. "Драган Цанков";

– в посока "Орлов мост" – от 12,00 до 24,00 часа, с изключение на автобусите на градския транспорт;

– в посока "Орлов мост" – от 17,00 до 20,00 часа включително и автобусите на градския транспорт;

– в посока бул. "Драган Цанков" – от 15,00 до 24,00 часа, с изключение на автобусите на градския транспорт.

Движението ще бъде спряно и от 15,00 до 24,00 от часа по ул. "Гурко" – между бул. "Евлоги Георгиев" и бул. "Васил Левски", с изключение на автобусите на градския транспорт.

От 17,00 до 20,00 часа на 29 август се променя частично маршрутът на автобусни линии с номер 72, 75, 76. 114, 204 и 604 в посока "Орлов мост".

Поповете да си гледат попските работи и да оставят кралицата на попа на мира cool.gif ... momolord , баща ми / бог да го прости / имаше един лаф : " Видяла жабата че подковават коня и тя дигнала крака " ... в смисъл да не видят нашите нещо и да не се направят на интересни :) !

Интересно ми е защо другарите комунисти не последваха примера си на колегите си от Русия ... ама не е късно !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

yvsot: Към информацията подадена от Madonna за организация на движението и автомобилния трафик добавям още.

Броени дни делят родните фенове от най-мащабното събитие в музикалната история на България – концерта на една от най-великите жени на планетата Мадона! Еуфорията около мега събитието вече е в пиковата си форма, а техническата подоготовка за концерта вече тече с пълна сила от началото на седмицата. До заветния 29 август на стадион Васил Левски ще бъде построена най-голямата сцена, пристигала някога у нас, с внушителните 85 метра дължина, 35 метра дълбочина и почти 40 метра височина.

Предвид огромния брой от над 50 000 фенове, които се очаква да посетят шоуто, са предпиети специални мерки за охрана. За охраната на концерта ще бъдат ангажирани близо 450 души - това е най-големият брой охранители, ангажирани за концерт у нас до този момент. Осем служители от звено "Лична охрана" ще пазят персонално Мадона.

Вътре и около стадиона ще бъдат разположени над 2 километра предпазни и обезопасителни заграждения, които ще опишат широк периметър около целия стадион. Ще бъдат оградени подстъпите откъм бул. "Евлоги Георгиев" и стадион "Юнак", както и откъм езерото Ариана и Борисовата градина. За допълнителна сигурност около зоните с техниката и шатрите на Мадона ще бъдат издигнати специални непрозрачни заграждения.

Ще бъдат обособени 15 зони за сигурност. Входовете на Националния стадион в деня на концерта ще бъдат отворени след 17.30 ч, а влизането към секторите ще се осъществява през 38 контролно-пропускателни пункта. Феновете с електронни билети ще минават през специално обособен вход "E-TICKETS". На входовете на отделните зони на стадиона ще бъде осъществявана и втора контрола за това дали билетът отговаря на съответния сектор.

Специални указателни табели ще бъдат поставени на Орлов мост и до близки около стадиона спирки на градския транспорт, където потокът от фенове ще може навреме да се ориентира за сектора и съответния вход, през който ще става влизането на стадиона. Три информационни центъра ще бъдат изградени на важни точки около стадиона, където публиката ще може да получи информация за отделните сектори, както и указания за хората с електронни билети от къде точно да влязат. Тези центрове ще бъдат позиционирани срещу метростанцията, на Орлов мост и до централния вход на "Васил Левски".

В зоната за сигурност ще бъдат разположени шест линейки с два медицински екипа, както и един противопожарен екип с необходимия професионален екип. Препопъчително е в деня на концерта по възможност да се избягва придвижването с лични автомобили с цел улесняването на пътния трафик в района на стадион "Васил Левски".

Лица под 18 години ще бъдат допускани само с придружител и след задължително подписване на специална декларация, съобразена с изискванията на Закона за закрила на детето. Декларацията за придружител може да бъде изтеглена от сайта на ВИП Секюрити vipsecurity.bg.и попълнена предварително или попълването да стане в деня на концерта пред съответния вход на стадиона, където ще има готови разпечатани бланки.

Поради огромния брой посетители на концерта, в деня на концерта се налага спиране на движението на МПС, с изключение на масовия градски транспорт, по бул."Евлоги и Христо Георгиеви" в участъка между бул."Драган Цанков" и площад "Орлов мост" както следва:

* в посока бул."Драган Цанков" – площад "Орлов мост" - за времето от 12.00 ч. до 24.00 ч. на 29 август 2009 г.;

* в посока площад "Орлов мост" - бул."Драган Цанков" - за времето от 15.00 ч. до 24.00 ч. на 29 август 2009 г.

Във времевия интервал от 15.00 ч. до 24.00 ч. ще бъде спряно и движението по бул."Ген. Йосиф В. Гурко" в отсечката между бул."Васил Левски" и бул."Евлоги и Христо Георгиеви" в двете посоки.

Поради наложеното спиране на движението, престоят и паркирането на МПС се забранява и паркираните автомобили ще бъдат отстранени както следва:

* за външния периметър на сектор "Г" - стадион "Васил Левски" – от 22 август 2009 г. до 01 септември 2009 г., включително;

* за външния периметър на останалите сектори на стадиона – от 27 август 2009 г. до 30 август 2009 г., включително

На стадиона е забранено внасянето на всякакви аудио и видео записващи устройства, а също и на професионални и любителски фотоапарати. Публиката ще бъде проверяна на входовете и при установяване наличието на такива устройства, те няма да бъдат допускани на стадиона.

При дъжд се препоръчва носенето на дъждобрани - няма да бъдат допускани големи чадъри, които биха могли да застрашат безопасността на останалите зрители. Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети.

Зрители във видимо нетрезво състояние или такива, намиращи се под въдействието на наркотични и упойващи вещества, няма да бъдат допускани на стадиона при никакви условия, дори и при наличието на закупен билет за концерта.

Съвсем ограничени количества билети за шоуто на цени от 100 и 150 лева правостоящи места и 110 лв. седящи места все още могат да бъдат закупени от трите новооткрити каси около стадион Васил Левски, както и от касите на Тикетпро в страната и онлайн на ticketpro.bg. / www.club.bg

yvsot: Това е малко тип реклама! При необходимост и преценка на модератор, да се махне.

След супер успешните мега партита на Слънчев бряг, Ялта е подготвила нова изненада на феновете на електронната музика.

На 29-ти август най-добрият български клуб ще е домакин на афтър партито на кралицата на попа.

След концерта на Мадона на стадион Васил Левски, Ялта ще посрещне многобройните почитатели на звездата, като зад пулта е осигурила великият Пол Оукънфолд.

Определеният като най-влиятелен диджей в света от най-престижните медии и записан в Книгата за рекордите на Гинес с това си прозвище, е специален гост в турнето на Мадона.

Два пъти номинираният за Грами артист е една жива легенда, на която е трудно да се изброят заслугите към съвременната музикална сцена. Правил е ремикси на Джъстин Тимбърлейк, Ролинг Стоунс, U2, Мадона, Снуп Дог, Мюз, Ню Ордър, Дъ Кюър, Масив Атак и много други.

Автор е на саундтраците на "Матрицата", "Парола: риба меч", "Не умирай днес", "Карибски пирати”, "Шрек 2”. Негова е музиката и в Big Brother, както и на последното попадение на Саша Барън Коен невероятна жлъчна комедия "Бруно”.

В момента Пол Оукънфолд работи по новият си албум "Pop Killer", който се очаква да излезе на пазара в началота на 2010 година.

Билети за специалното афтър партита на 29 август могат да бъдат закупени в мрежите на Еventim и Ticketstream, както и на Белия бар в Ялта. / www.club.bg

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

На застаряваща звезда, в криза, при тези цени на билетите, айде да пропуснем , а ?

Никога няма да дам толкова пари за един концерт на една бабичка. Че то 100лева в сектор В да седиш прав. ohmy.gif Ами ако искам да съм от първите дали колко ще ме ударят 1100лева сигурно. :)

На концерт има смисъл да се ходи само ако съм в първите 20 метра. Трябва бая да са закъсали с продажбите на билетите, слад като вчера на касата на ЕРП докато си плащах тока ми предложиха билети по 100 лв. Естествено, за най-отзад за тези пари. Е, аз за толкова 3 дни в Каварна бях най-отпред и гледах 7!!! групи. Мерси да гледам видеостена отдалеч за толкова. Пък и обичам малко по хард музика.

Оня ден ходих на Глен Хюз, ще ида и на Over the Rainbow. Концертите са безплатни, само пътни (не са малко, особено до Каварна).

Няма да ходя на концерта, макар и да искам...

Причината: няма с кого да ида. Да се грабна от Варна сама да ида на концерта в София е малко тъпичко и откачено.

Мадона е явление в съвременната музика, прави шоу, раздава се на сцената, НО няма глас. Сега да си го признаем честно. На живо е много зле. Но е наистина уникална по своята същност. Като нея няма втора, но глас няма. Това е!

Няма да ходя на концерта, макар и да искам...

Причината: няма с кого да ида. Да се грабна от Варна сама да ида на концерта в София е малко тъпичко и откачено.

Мадона е явление в съвременната музика, прави шоу, раздава се на сцената, НО няма глас. Сега да си го признаем честно. На живо е много зле. Но е наистина уникална по своята същност. Като нея няма втора, но глас няма. Това е!

Мога доста да поспоря с теб за това дали има или няма глас. На живо колко пъти ти лично си я слушала, че знаеш, че е много зле?! Клипчетата в ютуб и където и да е трудно могат да ти дадат РЕАЛНА преценка за това как пее на живо. Колко дивидита от турнетата й, в които пее на живо си изгледала?!

Не може да има продадени толкова много дискове, да няма конкуренция по приходи, гледаемост и да ми казваш, че всички ония хора, които отиват да я гледат отиват само заради шоуто и си запушват ушите щом запее.

До известна степен си права, няма шлифованите гласове на много от великите певици, но не е и нужно...

Мислиш ли, че не може да излезе и да застане неподвижно на микрофона да си изпее парчетата?

Пробвай да подскачаш и да правиш акробатични движения на сцената 2 часа без почивка и да пееш перфектно. И това в през 3 дена, месеци наред по целия свят..

И все пак, това си е твоето мнение и аз го уважавам...въпреки, че не го подкрепям.

Тя не ми е идол няма смисал да ходя!НО все пак успех на концерта.

И на мен не ми е идол, но ще ходя. Такава звезда трябва да се гледа поне веднъж в живота :)

Днес успях да се вмъкна и да снимам сцената...почти е готова.

280809032.th.jpg

Както и всички фенове... biggrin.gif

280809030.th.jpg

По бТВ новините преди малко показаха хора дето ще спят в палатки тази нощ - за да са от първите утре - верно ли има чак такива шантави хора ?

По бТВ новините преди малко показаха хора дето ще спят в палатки тази нощ - за да са от първите утре - верно ли има чак такива шантави хора ?

Да, точно тези на снимката са...плюс още 30...

Благородно завиждам на тези които ще бъдат на концерта й!

Звездите нямат възраст, а притегателна сила.. cool.gif

Приятно изкарване на феновете. Да по куфеете на воля. biggrin.gif

има ли ограничение, до кога пускат на стадиона?

Завиждам благородно на всички, които днес ще са на стадиона! Единствената причина да не съм там е финансова! Надявам се утре да споделите с нас поне емоциите, а защо не и малко снимков материал!

Приятно забавление!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.