Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще ходите ли на концерта на MADONNA?

Ще ходите ли на концерта на MADONNA? 103 гласували потребители

1. 1. Ще ходите ли на концерта на MADONNA?

• Да
      12%
      12
    • Не
      70%
      69
    • Не , нямам физическата възможност !
      13%
      13
    • Не съм решил/а още !
      4%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не, защото не успях да си купя билети. В тази връзка, ако някой продава, моля да ми пише ЛС.

• Отговори 92
  • Прегледи 8,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лейдииис енд джентълмен, аз съм разглобена...физически, но съм заредена психически до пръсване.. В кратце за концерта... Още в 4 ч. бях се наредила на опашката към пропуските за голдън църкъл...пр

• Вчерашният концерт на американската певица Мадона на Националния стадион "Васил Левски" е довел до тежки наранявания на тревното покритие, които могат да се окажат фатални за плануваната подготовка на

• Мадона счупи рекордите Турнето на Мадона Sticky & Sweet влезе в историята като най-успешната обиколка на соло изпълнител за всички времена. За 85-те си концерта в последните две години, турнет

Hanibal Lektar & Madonna и другите с които дискутирахме темата.

Колко НЕ-та се появиха в темата. Едни от нямане на възможност а други от друго. Тая Мадона е просто 1 надута ... от простия народ изпълнителка. Ако беше Offer Nissim и Maya и 1000 лв да беше билета щеше да отида. И каквато ще да е пак няма да ида. Искам после от вас тези които ще отидете да ми кажете като статистика колко са били. Май ще са същите чалгари които бяха на Planeta.

LIS ... от 27 мнения само 4 са твърдо НЕ , ти , 3dfx , d1saster , juslen . Другите който казват че няма да ходят / вкл. и аз / ще го направят по причина че нямат физическата възможност !

Просто ти се чудя , как можеш да сравниш явлението MADONNA с звезди от средна класа ... ако мислиш че Maya не си е припявала нейни песни ... лъжеш се !

Ми да тя е просто надигната и надута от народа... 2-ри Фалшификат Галена. xD И Майкъл Джексън беше (и още е) световно признат , но я ми кажи ти колко пъти седмично го слушаше. Или ти на Мадона и Майкъла песните ги слушаше даже и в банята докато се къпеше xD Madona има само 2 песни хубави наистина , Frozen и justify my love това са... за тия 2 песни не си заслужава да ида да ги чуя - ФАЛШИВО след като си ги има в нета на "НЕРЕАЛНО" много добро качество. Нереално защото това не е нейния глас - компютрите,програмите в днешно време какво ли не правят biggrin.gif

little amorе също няма да ходи.

Редактирано от LIS (преглед на промените)

LIS , вземи прочети малко факти за нея ... за благотворителните и концерти , за фондовете и за потпомагания и тогава да спорим ...

Колкото до слушането ... слушам доста по различна музика НО не мога да зачерктна такова име като нея с лесна ръка и да я нарека " надигната и надута " запоцнала от нулата от 1980 / година в която ти сигурно си прохождал / и задържала се на върха на славата до сега !

• 2 седмици по-късно...

Ами не, няма да отида, защото нямам възможност.

Да, съгласна съм, че това ще бъде нещо грандиозно, мисля, че сега след смътта на Джако тя е най-известния изпълнител. Но аз не съм й фен, но ми се намират една две песнички в уинампа ми. ;)cool.gif

LIS ... от 27 мнения само 4 са твърдо НЕ , ти , 3dfx , d1saster , juslen . Другите който казват че няма да ходят / вкл. и аз / ще го направят по причина че нямат физическата възможност !

Просто ти се чудя , как можеш да сравниш явлението MADONNA с звезди от средна класа ... ако мислиш че Maya не си е припявала нейни песни ... лъжеш се !

Чичо Митко и аз съм твърдо не ... тя не ми е любимка ... /иначе няма кой да ме кара до София ... biggrin.gif / :P

Hanibal Lektar & Madonna и другите с които дискутирахме темата.

Колко НЕ-та се появиха в темата. Едни от нямане на възможност а други от друго. Тая Мадона е просто 1 надута ... от простия народ изпълнителка. Ако беше Offer Nissim и Maya и 1000 лв да беше билета щеше да отида. И каквато ще да е пак няма да ида. Искам после от вас тези които ще отидете да ми кажете като статистика колко са били. Май ще са същите чалгари които бяха на Planeta.

Ми да тя е просто надигната и надута от народа... 2-ри Фалшификат Галена. xD И Майкъл Джексън беше (и още е) световно признат , но я ми кажи ти колко пъти седмично го слушаше. Или ти на Мадона и Майкъла песните ги слушаше даже и в банята докато се къпеше xD Madona има само 2 песни хубави наистина , Frozen и justify my love това са... за тия 2 песни не си заслужава да ида да ги чуя - ФАЛШИВО след като си ги има в нета на "НЕРЕАЛНО" много добро качество. Нереално защото това не е нейния глас - компютрите,програмите в днешно време какво ли не правят biggrin.gif

little amorе също няма да ходи.

Лисчо, честит ти нов пореден ник първо..без малко да не те позная biggrin.gif

Питаш ме нещо виждам....ако случайно не си разбрал..пуснаха допълнително още 5000 билета от 19 май, защото още в първите дни след официалното пускане на билетите за шоуто бяха напълно продадени секторите с най-добра видимост на стадиона. Факт. Статистика за сега мога да дам за същият концерт в Лондон, на който имах щастието да присъствам ...

На 11 септември 2008, Мадона изнася концерт в Лондон пред 74 000 фенове с приход от 12 милиона долара и минава по приходи всички предишни концерти на Стадион Уембли.

А двете песни, които споменаваш няма как да ги чуеш на този концерт, щото не са в сетлистата...

Останалото, което си искал да кажеш за пореден път е изгубено в превода..Сори.

Никога! От както я чух как пее на едни награди на МТВ преди няколко години и пееше супер фалшиво ми стана ясно колко е добра. Също така концертите й по света може да са шоу, но в БГ едва ли.

Гроздето кисело-казала лисицата

biggrin.gif

Та и аз така-няма да ходя,ама някой ако ме заведе...

:)

MADONNA с нов албум на 28 септември!

847.jpg

Поп иконата, поставила рекорд от 37 хита в топ 10, както и седем №1 албума (включително последните четири) в Billboard, отново дава възможност на феновете си да „отпразнуват” музикалните й постижения. Warner Bros. Records официално потвърди излизането на уникалната компилация от най-известните й песни на 28 септември.

Всяко едно от парчетата са презаписани и подбрани от самата Мадона и феновете й. Хитовете обхващат цялата кариера на Материалното момиче, сред които “Everybody”, “Express Yourself” , “Vogue” и “4 Minutes”. Албумът “Celebration” ще е достъпен както в опаковка от 2 CD-та, така и на единичен носител. Към компилацията ще излезе и DVD, което ще включва най-популярните клипове на певицата заедно с няколко неиздавани досега.

Албумът ще включва и две нови песни, наскоро записани в Ню Йорк. Първият, също озаглавен „Celebration” е копродукция на Мадона и Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold) и е планиран за радио ротация от 3 август. Клипът към песента е сниман в Милано и е режисиран от дългогодишния й сътрудник Jonas Akerlund (“Ray of Light”). От днес (24 юли) по клубовете ще се завъртят няколко денс ремикса на новия сингъл “Celebration”.

Обложката е дело на уличния поп художник “Mr. Brainwash”, който е известен с „тоталното префасониране на модерни културни икони”.

Мадона, имаща зад гърба си множество награди Грами, над 12 №1 сингъла, поставила рекорди в най-престижната класация зад Океана Billboard, е един малкото артисти с близо 30-годишна музикална история.

От понеделник - 27 юли стартира новата игра на радио ENERGY, в която ще можете да спечелите двойни билети за концерта на Madonna в София на 29 август!

Източник

Тъй като имаше съфорумци, които искат билет, но в момента не могат да си го позволят, ето възможност за спечелване на безплатен такъв. ;)

Радио ENERGY представя:

U Sound Just Like MADONNA

От 27 юли до 23 август радио ENERGY ще подарява билети за най-голямото музикално събитие в България – концерта на МАДОНА!

За да спечелят билет, слушателите на радио ENERGY ще трябва да покажат, че са истински фенове на поп кралицата. Всеки ден от понеделник до петък в сутрешното шоу NRJ Request и в следобедното NRJ In The Afternoon, слушателите на радио ENERGY ще имат възможността да изпеят един от най-големите хитове на Мадона. Най-добрите изпълнения ще бъдат излъчени в ефир и ще получат двойна покана за концерта на Мадона в София. За да участват в конкурса за най-добър кавър на песен на Мадона е достатъчно да изпеят поне 30 секунди от нейна песен!

Харесвам принципно Мадона но няма да отида. Просто не ми се дават толкова пари за час и половина шоу.

• 3 седмици по-късно...

Хиляди чехи протестират срещу шоу на Мадона

Близо 3000 жители на чешката столица Прага подписаха протестна петиция срещу концерта на Мадона в града, предаде Асошиейтед прес. Организаторът Иржи Стилер посочва, че местните жители се страхуват от хаоса в пътното движение и от шума.

Събитието на открито ще се състои на място, разположено между важна магистрала и голям жилищен район. Преди концерта бяха въведени засилени мерки за сигурност, затваряне на пътища и спиране на транспорта.

Според пражките власти до 22 ч. местно време (20 ч. по Гриниуч) шоуто би трябвало да е приключило и организаторите да почистят района, който се използва за първи път с такава цел. Стилер твърди, че протестиращите са ужасени от перспективата на същото място да се организират още по-големи концерти.

На шоуто в Прага - част от турнето на Мадона Sticky and Sweet (Лепкаво и сладко) се очаква да присъстват около 40 000 души.

Плакат с изображението на певицата като Дева Мария с надпис "Keep Rockin Poland" /"Разтърси Полша"/ беше разпънат пък от неизвестни над един от варшавските мостове в навечерието на концерта на звездата в полската столица, който трябва да се състои на 15 август, съобщава телевизия TVN24. Концертът ще се състои в деня, в който католиците празнуват Възнесение на Пресветата Дева Мария. Това предизвика истински скандал в консервативната държава.

Полски католици фанатици с подкрепа на депутатите и на бившия президент на страната Лех Валенса, както и на редица други видни политици, се обявиха против концерта и даже отправиха заплахи да го провалят. В отговор на нападките по адрес на Мадона поклонниците й поставиха плакат с големина 400 на 500 кв.м. на Гданския мост във Варшава - една от основните пътни артерии в столицата. Авторът на плаката е художникът Фернандо, който е написал: "Нека политиците се борят с безработицата във вашата страна, а да не протестират срещу концерта".

Въпреки че варшавските власти не отложиха концерта за друга дата, протестиращите не са се отказали от намерението си да го провалят. Едновременно с нейния концерт противниците му ще организират свое "патриотично" мероприятие.

Източник:logo.png

Така като гледам статистиката,болшинството са не.Аз също не бих отишъл.Трябва да съм някакъв луд фен маняк за да отида.

Попове vs. Мадона

Отменете концерта в Деня на Йоан Кръстител, зове пловдивски отец

Църквата скочи срещу Мадона. Свещеници от Пловдив поискаха Светият синод да спре грандиозния концерт на Кралицата в София. Причината е, че шоуто на годината на 29 август съвпада с деня, в който Българската православна църква почита паметта на Йоан Кръстител.

На този ден се пости, обясни отец Емил Паралингов от храма "Св. Параскева" под тепетата. Постът е строг - миряните са длъжни да прекарат деня на хляб и вода, в дълбоко въздържание от веселби и светски удоволствия, уточни свещеникът. Според него за да се промени датата на концерта, синодът трябва да излезе със специално становище. Нямаме официална позиция, отговори главният секретар на Светия синод Негово преосвещенство Стобийски епископ Наум. "Това е самоинициатива", категоричен бе той.

Източник: Стандарт

П.П. Хайде и тези да не останат по-назад... biggrin.gif

Ако шоубизнеса трябва да се съобразява с църковните празници, трябва да фалира. Всеки ден в църковния календар е някакъв празник.

И ние да не останем назад laugh.gif

Попове се обявиха против концерта на Мадона

6_1288db.jpg

След Полша, недоволство срещу концертните изяви на Мадона се появи и у нас. Пловдивски свещеници се обявиха против концерта на звездата на 29 август, защото тогава църквата отбелязва християнския празник на Свети Йоан Кръстител.

Главата на Свети Йоан Кръстител е посечена по настояване на хитра и осквернена жена. Този ден трябва да се прекара в строг пост и молитви. Вместо това обаче жена със скандално поведение ще весели народа, възмутиха се поповете пред bTV.

"В момента при нас идва една нова Иродиада, която ще танцува, ще съблязнява, ще кощунства с нашите деца, ще иска душите им", смята отец Емил Паралингов, свещеник в църквата "Света Параскева".

Недоволството на свещениците е породено и от факта, че концертът ще се проведе в събота. Тогава, според православните канони, е денят за заупокойна молитва към бога, за душите на покойниците.

"Аз съм гледал нейни концерти, нейното поведение е арогантно, тази рок звезда се постара да се превърне в скандална личност, кощунство в кариерата й е да се разпъне на сцената", казва още отец Емил.

Според свещениците обаче истинските християни ще предпочетат да отидат в църквата, вместо на концерта.

"Поведението й е скандално, даже някой път непристойно, младите какъв пример ще вземат", пита вярващата Донка Дойчинова, която е отишла на църква.

"Аз специално съм против този концерт, не мисля и да ходя", казва пък млад мъж на име Милен Петков, който излиза от черквата.

Свещениците осъзнават, че нямат силата да отменят концерта. Тихият им протест обаче продължава в храмовете в града.

Дори и в Полша, където католическата църква е изключително силна и цяло лято имаше масови протести на вярващи срещу концерта на Мадона, той се състоя преди няколко дни без проблеми пред 80 000 души.

dir.bg

Аз по принцип не харесвам Мадона, така че не съм и помислял да ходя на неин концерт.

Но пък някакви си "попове" да дават мнение за или против концерта, това вече е върхът :grimace:)

Плюс това "християнския празник на Свети Йоан Кръстител" е май на Ивановден, доколкото имам някакви познания ...

Аз по принцип не харесвам Мадона, така че не съм и помислял да ходя на неин концерт.

Но пък някакви си "попове" да дават мнение за или против концерта, това вече е върхът :grimace:)

Плюс това "християнския празник на Свети Йоан Кръстител" е май на Ивановден, доколкото имам някакви познания ...

Аз пък я харесвам, макар че последните й албуми не са ми точно по вкуса, далеч повече ми харесват по-старите й парчета...Но пък не мога да си позволя да отида на концерта, затова и няма да отида...

Мадона вече превзема българската територия

15 тира с десен волан пристигнаха пред стадион “Васил Левски”. След разтоварването им ще започне строежът на мегасцената за концерта на годината. Събитието, очаквано не само от меломаните, ще се вихри на 29 август пред очите на 50 000 зрители, успели да се сдобият с билети.

Мадона настъпва към София. За феновете вече е ясно, че мегавълната няма да ни отмине. Първите 15 от очакваните 80 тира акостираха на стадион “Васил Левски”. От тях ще разтоварят елементите за скелето на гигантската сцена. Такова мегасъоръжение у нас все още не се е появявало – с дължина 85 метра, 35 дълбочина и внушителните 40 метра височина. Следващите камиони ще донесат преградните конструкции за закритите зали, където ще се помещава екипът. Цяла седмица 1000 души ще строят гигантските съоръжения и преди концерта стадионът ще има съвсем различен имидж. Най-стриктно и с внимание към детайлите ще обзавеждат покоите на Мадона – с гримьорна, стая за масаж и една за почивка, максимално изолирана от околното пространство чрез шумоизолиращи плоскости. В това специално помещение поп кралицата ще медитира преди да се появи на сцената. Вратите на стадиона ще бъдат отворени още в 17.30 в деня на концерта, така че ще има време и да се надникне тук-там, доколкото строгата охрана позволява.

Източник

;)

Бих отишла, но нямам физическата възможност, ще съм извън София тогава. Обаче имам билет - за сектор А. Така че ако някой е в обратната позиция - иска му се да отиде, а няма билет, да ми напише лично съобщение, за да обсъдим нещата ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.