Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви филми харесвате и гледате?

Какви филми харесвате и гледате? 302 гласували потребители

1. 1. Какви филми харесвате и гредате?

• комедии и/или пародии
      33%
      94
    • романтични
      9%
      26
    • трильри
      12%
      34
    • научно-популярни и/или документални
      3%
      9
    • криминални (вкл. за гангстери и мафиоти)
      6%
      17
    • ужасии и страхотии
      13%
      39
    • сериали и/или сапунки
      2%
      6
    • екшьни
      12%
      34
    • драми
      6%
      17
    • детски и/или анимационни
      2%
      7
    • фантастика
      0%
      0
    • мюзикали (с песни и танци)
      0%
      0
    • уестърни
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

На мен най-много ми харесват комедиите ;)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 135
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тук ще падне доста обсъждане.Не мога еднозначно да отговоря кой жанр харесвам. Трудно ще ми е да се огранича само в рамките на комедията, трилъра или екшъна, защото има много добри филми от всичките жанрове. Иначе гласувах за "трилъри", защото имам най-много любими филми от този жанр.

И на мен любимите ми филми са "трильри" Публикувано изображение

Приключенски, комедии, криминални филми. Много обичам и научно-популярни.

Редактирано от iveta7
2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. (преглед на промените)

На мен по-принцип най-много ми харесват комедиите, макар че много рядко се срещат наистина хубави.

На мен по-принцип най-много ми харесват комедиите, макар че много рядко се срещат наистина хубави.

Изброй някои комедии, които са ти харесали.
Изброй някои комедии, които са ти харесали.
Мен ме изкефиха "Страшен филм" 1 и 2 (3 - не), макар че това са по-скоро пародии... Иначе много ми харесват филмите с Джим Кери: "Аз, моя милост и Айриин", "Ейс Вентура - Зоодетектив". За други не се сещам, но 100% има още.

Екшъни/фентъзита==(;)) (ани)матрицата, лекс (много стар и също толкова добър филм), пришълец, терминатор, филми с джеки чан... Ах за малко да забравя Морталката - жесток филм. Star Wars също е хубав. Hulk и той не е за изхвърляне. Изобщо филмите за мутанти и други подобни гадини са моята страст Публикувано изображение Предполагам, че "Аз, роботът" също ще ми хареса.\n (Публикувано изображение)

Комедии също обичам==Шрек, Ледена епоха, Приятели... други качествени не се сещам.\n

Анимация==Cartoon Netowrk ;)\n

cout<<"Bug in the Matrix - your hard drive has beed formated"; Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

обичам психарии ;) и фентъзи!!!

Обичам детските (анимационни) филми, приказките, ревливите романтики и еротичните психо трилъри

Всичко което е сполучливо съчетано с драмата има шанс да бъде добро ;)

Няма филм с Джеки Чан, който да не ме накара да се смея със сълзи. За мен той е невероятен комик и прави страхотни физиономии. Други комедии, които много ми харесват са пародиите, но добрите такива - например "Страшен филм".Иначе много обичам и фантастика, но тази фантастика, която ни показва, колко е безгранична вселената и ни кара да се замислим (например "Соларис", макар и да не е абсолютно точен).

Всякакви

Индийски? Например "Моят приятел слона" ? Публикувано изображение

Екшъни/фентъзита==(:)) (ани)матрицата, лекс (много стар и също толкова добър филм), пришълец, терминатор, филми с джеки чан... Ах за малко да забравя Морталката - жесток филм. Star Wars също е хубав. Hulk и той не е за изхвърляне. Изобщо филмите за мутанти и други подобни гадини са моята страст Публикувано изображение Предполагам, че "Аз, роботът" също ще ми хареса.\n (Публикувано изображение)

Комедии също обичам==Шрек, Ледена епоха, Приятели... други качествени не се сещам.\n

Анимация==Cartoon Netowrk ;)\n

cout<<"Bug in the Matrix - your hard drive has beed formated"; Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение

Аз много обичам да гледа Cartoon Network-чето,просто от малък го гледам(още от 5г.),а иначе харесвам най-много ужасите.Относно ужасите да споделя(майка ми като стане нещо страшно веднага скача и ме хваща Публикувано изображениеПубликувано изображение ).
  • 5 месеца по-късно...

Комедии и фантастика - ТОВА е истината. :)... ... е може и малко екшъни

Редактирано от Nescafe (преглед на промените)

Определено трилърите.Кефят филми като "Гепи", "Две димящи дула" и "Боен клуб".

Научно-популярни - за животни /Анимал планет/, - за космоса и науката, фантастични, комедии /"Белите не могат да скачат" - голям филм !!!/, но не ситуационни или пресилени, силни драми и исторически. Брех, че съм изчерпателен... Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Аз гласувам даже ако може и с двете ръце за трилъри...не че не харесвам другите жанрове може би на второ място са комедиите:)

Но трилъри харесвам, защото ме държат под напрежение и ако са и психо трилъри комбинацията е супер :)

а едни от любимите ми са:

1. Мълчанието на агнетата

2. Кожодерът

3. Седем

4. Анибал

5. Распятието

...др. не се сещам засега...;) и спирам да изброявам, защото със сигурност съм пропуснала доста филми които си заслужават да се споменат Публикувано изображение

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

според мен си пропуснал 8мм заслужава да е в класацията ти за мен любим дори факта че съм си го купил на DVD трябва да ви говори много / правя забележка това е единствения ми филм който съм си купил на DVD / може да ви прозвучи много странно филма е от 1925 г. и е на Чарли Чаплин "Треска за злато" друг който мога да сложа в класацията си е в жанра уестърн и се казва "Златото на Макена" 1969 г. също добавям и "Леон" с Жан Рено нека него бъркаме с "Лео" на Жан Ван Дам немога да пропусна култовия филм "Матрицата" също и "Междузвездни войни", "Индиана Джоунс" споменавам и съветските "Диамантената ръка", "Кавказка Пленница", "Операция И" накрая идват Българските толкова са много че с риск да не обидя някой артист или режисиор ще спомена само един "Господин за един ден" споменавам него най вече заради персонажа който ми хареса най много това е ролята която играе Ицхак Финци :) професионална деформация

абе 8мм и аз съм го гледала ама малко се отвратих май любим филмов жанр май нямам ама ето някои от любимите ми филми: Ледена епоха :) Властелинът на пръстените Троя Американски прелести Отблизо Секс игри(1,2,3...) също запознай ме с вашите е сладък филм,снощи гледах един филм който много ми хареса-паднал ангел като се сетя за още ще пиша;))) някой гледал ли е 'авиаторът'? ;)

Ами харесвам екшън, комедия, научно популярни и др. Абе просто филма трябва да ме грабне. Има и готини криминале сериали - от рода на "От местопрестъплението" по Нова ТВ

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.