Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви филми харесвате и гледате?

Какви филми харесвате и гледате? 302 гласували потребители

1. 1. Какви филми харесвате и гредате?

• комедии и/или пародии
      33%
      94
    • романтични
      9%
      26
    • трильри
      12%
      34
    • научно-популярни и/или документални
      3%
      9
    • криминални (вкл. за гангстери и мафиоти)
      6%
      17
    • ужасии и страхотии
      13%
      39
    • сериали и/или сапунки
      2%
      6
    • екшьни
      12%
      34
    • драми
      6%
      17
    • детски и/или анимационни
      2%
      7
    • фантастика
      0%
      0
    • мюзикали (с песни и танци)
      0%
      0
    • уестърни
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано изображение значи от изброените харесвам научните, комедиите,романтичните ,сериалите! обаче не виждам къде са истотическите,приключенските, разни фимли с приказни герои( не всичко трябва да е взрив и кървища)! а анимационните къде са ?! аз си падам по такива най- много! не знам не мога да дам еднозначен отговор, гледам филми, които според мен имат смисъл(поне за хората които имат мозък де) , филми които те научават на нещо или ти показват нещо...... е разбира се гледам и филми, които да ме развличат......всеки си има вкус ...... важното е да се правят хубави филми и да има кой да ги гледа:P
  • 2 седмици по-късно...
  • Отговори 135
  • Прегледи 28,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Обичам остроумните комедии

По принцип не обичам сериалите, но определено "Ало ало" ме кара да се смея с глас...

Аз лично гласувах за ужаси защото ми писнаха другите многорядко дават ужаси и ми се догледа :rolleyes:

Еми по принцип най - много ми допадат комедийте но не се ограничавам само с тях. С голям кеф бих гледал и екшън, също така и някой трилър, но от типа "Заразно зло" или "Подземен свят", а не от тип некви страхотий. Не обичам обаче да гледам драми, просто не ми допадат. Публикувано изображение

• 4 месеца по-късно...

Аз много уважавам кръстоската Adventure/Fantasy.Дайте ми филми от типа на "Властелинът на пръстените","Проклятието на пръстена","Хрониките на Narnia",пък си дръжте екшънчетата за вас,хихихи!На второ място посочвам комедии тип "разложи се целия от смях".2 дни съм редактирал субтиртите на "Като порасна,искам да съм кенгуру" (Kad porastem bicu kengur),също и на "Fat Pizza"!

• 2 седмици по-късно...

а защо няма документални?

Обичам филмите които те грабват и не те пускат до края Публикувано изображение независимо от жанра

Умирам си за научна фантастика, но и много обичам да гледам комеди но рядко дават нещо стойностно по телевизията но затова пък има интернет :wub:

Не мога еднозначно да отговоря кой жанр харесвам.

Много труден избор.... :clap:

Съгласна съм. Аз гласувах за романтичните. В този хаос и напрегнато ежедневие общо взето търся споройствието на екрана. А и кой не харесва щастливия край. Определено избягвам ужаси (ех, Хичкок да беше жив). Малко са екшъните които ми допадат, а и рядко намирам истински вълнуващи трилъри. Няма фантастика която да е по-добра от книгата, ако имаш поне малко въображение. За научните си имам няколко ТВ канала. Любимия ми жанр е криминалния, но от него гледам не филми, а сериали подобни на CSI. Та до избора си стигнах по пътя на изключването, като другите алтернативи за цъкане бяха драми и приключенски (ако ги имаше в списъка).

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Екшъни разбира се. Те са най добрите да ти се качва адреналина. :yanim:

Незнам защо в анкетата няма " Фантастики" !?!? :yanim:

• 5 седмици по-късно...

От всички жанрове има хубави филми, но най- много ми харесеат трилърите.

Предпочитам трилъри и комедии!Все пак зависи най-вече от самия филм.

• 11 месеца по-късно...

смахнати комедии,здрави екшъни и драми..

Обичам детските (анимационни) филми, приказките, ревливите романтики и еротичните психо трилъри

Абсолютно съгласна с теб! Някви извратени психари....обожавам такива филми!!!!!!!!

също си падам по разни романтични лигавщини, зареждат ме с любовна енергия(не ме питайте к'во значи т'ва) ;)

обичам и приказките както е написала мирето, обичам и комедиите ..абе като се замисля всякви филми обичам без фантасмагорийте не са по моята част ;) и сега за правописните грешки ако имам такива моля ви се не съм в даскало да се притеснявам Публикувано изображение

• 11 месеца по-късно...

на мен ми харесват драмите,но напоследък гледам само филми на ужасите :speak:

Уау,аз съм един от тримата

гласували за серияли :) .

Гледам и научни,трилари,ужаси(любими)

екшъни..

Не обичам политически,военни

и комедии

На мен най-много ми харесват комедиите Публикувано изображение

И аз тях ги харесвам най-много,но освен тях обичам да гледам и някой анимации като- Kung Fu Panda,ICE AGE 1 & 2,Surfs Up и др. Публикувано изображение

П.П. : От време на време гледам и приключенски филми.

Определено съм за трилърите! То ако един филм не ме държи в постоянно очакване какво ще се случи в следващите минути, просто го изключвам! Това не означава, че не гледам други жанрове - от време на време някой ужас или малко романтика не вредят :)

• 2 седмици по-късно...

Криминалните определено,понеже в тях има от всичко по малко.И сериали но такива,в които всеки един епизод е сам за себе си.Не харесвам тези дето трябва да следиш епизодите.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Гледам трилъри, комедии и ужаси. Като съм подредила жанровете по низходящ ред.

ами аз малко се поколебах за кое да гласувам, защото по принцип гледам анимета е те са ужаси, сериали и анимирани Публикувано изображение гласувах за ужаси, защото описват най-добре аниметата пъки преди да ги открия само това гледах :)

Розавичките, ревливи романтични филми - тове е моят фаворит. А вече след тях идват комерии, екшани, фантастика, ужаси,научни/сяма мнага специялни ако са/, изторичестки също :angel19:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.