Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви филми харесвате и гледате?

Какви филми харесвате и гледате? 302 гласували потребители

1. 1. Какви филми харесвате и гредате?

• комедии и/или пародии
      33%
      94
    • романтични
      9%
      26
    • трильри
      12%
      34
    • научно-популярни и/или документални
      3%
      9
    • криминални (вкл. за гангстери и мафиоти)
      6%
      17
    • ужасии и страхотии
      13%
      39
    • сериали и/или сапунки
      2%
      6
    • екшьни
      12%
      34
    • драми
      6%
      17
    • детски и/или анимационни
      2%
      7
    • фантастика
      0%
      0
    • мюзикали (с песни и танци)
      0%
      0
    • уестърни
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Всъщност не е важен толкова жанра колкото филма да е направен добре :speak: но иначе харесвам епоси /нещо си ги пропуснала Публикувано изображение /

ужаси трилъри драми,а също и комедии.Но комедии направени добре,

а не от онези тъпите без смисъл :shake_puter:

Редактирано от backata (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 135
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз харесвам фантастика,но тук за жалост няма такава категория.Ако пък е фантастика направена с компютърна анимация ще е още по-добре.

обичам психарии  :) и фентъзи!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Me too ;)

А също така комедийки и приказки.

Говоря за тези по HallMark, които просто рулират Публикувано изображение

аз се кефя на трилъри и криминалните.. е и някои комедийки може ама не толкова често :huh: и който не е гледал Final Destination двете части или Hide and Seek доста е изпуснал :newspaper::)

И аз най-се кефя на екшъни, комедии и фантастики любим екшън-Трите хикса лубима фантастика-Пълен мрак и Хрониките на Ридик любима комедия-Умиротвотителя любим актьор-Вин Дизел

Главно предпочитам комедии или по точно пародии, но също, както кажа kitty, който не е гледал Final Destination двете части или Hide and Seek доста е изпуснал!

Final destination това си е филм и половина заслужава си скърцането със зъби !!! Харесвам филми които не те остават да си поемеш дъх за любителите на комедии препоръчвам Sorority boys-Мъже с токчета Van Wilder и Eurotrip...

Гледали ли сте 'Мелинада и Мелинда' на Уди Алън ... става въпрос точно за това ... кой жарн е по-добър : комедията или драмата , за представяне на живота ...препоръчвам Ви го ! :nono:

Трилъри,исторически,мафиотски,уестърни.Главно старите филми харесвам.Сега тия в Холивуд нещо са затъпяли.Французите напоследък правят силни филми.Не обичам фантастика и повечето комедии защото са тъпички. :nono:

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Аз харесвам комедии ,екшани ,фантастика ,анимация.Много мразя драма ,трилъри ,а също харесвам и исторически.

• 3 седмици по-късно...

Добре... Разбираемо е, че много хора харесват поне по няколко от гореспоменатите жанрове, и всички тези хора са облаготетелствани с привилегията да гласуват по темата.

Когато влязох да надникна обаче се оказа, че аз нямам жанр, който да маркирам с чиста съвест и да си кажа доволно :

- Гласувах!

Почти всички torrent сайтове, да не казвам всички, имат категория Аnime... И се чудя Вие защо сте я пренебрегнали? Верно не сте такъв сайт, но това също е вид жанр сред филмите и бъдете сигурни не е никак непопулярен сред младите в България. Не може ли да го добавите? Може гласовете за този жанр да са малко. Може дори да е един единствен, но поне ще сте дали шанс на този човек да гласува реално за себе си.

М/у другото добра тема... Мисля, че няма форум, който да може да се измъкне от клопката и'.

Здравейте! Аз гласувах за криминалетата! Не гледам филм в който няма поне едно убийство! :cheers:

Ужасите и Триларите са страхотни...

"Land of the dead" Публикувано изображение

Ето и един ужас който си заслужава Публикувано изображение

Аз съм луд на тема трилари ,ужаси и комедии а и малко децки другото е малко боза освен тук там някои екшанче .Разбирасе си миля че ако не бяхте забравили пор*о резолтатите щяха да са други : Публикувано изображение

аз гласувах за романтични, нищо че са много лигави. Според мен един филм трябва да те разтоварва и отпуска, да ти показва розовото в този живот, достатъчно сивота има наоколо. Не че не харесвам и различни от романтичните филми - интересни са ми и такива със съдебни процеси, много ги харесвам. Пък ако знаете колко развинтено въображение имам, как да харесвам ужаси или военни, нали после ще се побъркам от моите си фантасмагории :) :bye:

Най-добрите филми според нем са Хорарите,защото те вдигат адренелина на хората,а аз често се нуждая от точно това!Фантастиката е другият ми любим жанър-с него се откъсвам от обичайното ежедневие и се прехвърлям в свят изпълнен с много опастности,неочаквани обрати и фантастични предмети и същества.На трето място е моят списък с любими жанрове идва Комедията.Много в полезно поне веднъж в седмицата да изгледаш един забавен филм,който да те забавлява от сърце и поне за миг да заправиш проблемите от живота.

Гласувах за "комедиите",но това не значи,че не обичам други жанрове.Харесвам "ужаси","детски","исторически",много рядко и "трилъри".Просто във всеки жанр може да има поне един хубав филм,който да ти е оставил трайни впечатления,което разбира се не значи,че жанра веднага ти става любим (след един филм).Така,че мога да кажа харесвам филмите,които ми направят силно впечатление и се запечатат с нещо в ума ми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.