Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Неродено дете

Featured Replies

Здравейте.

Търсех в интернет информация, само че е много трудно да се намери такава, заради което и пиша темата. Може би е рядкост и заради това. Случи ми се на плажа мин. год. да изгоря на мъничка детска ръчичка на крака си и то, от нищото - няма от къде. На един приятел му показах снимка, каза само "Това си е Creepy". Обаче, все ме навежда на мисълта за бъдещо дете. Странно е и ми дарява някакво спокойствие. Иска ми се повечко информация да прочета по въпроса за примерно бъдещи деца, предзнаменования, знак, някакви ей-такива. Ако някой има инфо, линкове ще съм благодарна.

Мерси! :lol6:

На кой крак - ляв или десен и на кое точно място от крака - на лява подбедрица ли беше стигмата? На левия прасец?

• Автор

Не това имах предвид и по-точно желаех информация от книги, предавания по реални случаи (поне които ги представят за реални), но благодаря ти :) . Бях гледала преди известно време по 1 предаване за едно семейство, жената бременна с близнаци - момче и момиче, но момчето умира в утробата и се ражда само момичето. Мъжа й сънува починалото момче-близнак като пораснало, казвайки му да не се притеснява, че скоро ще роди момче (демек той ще се роди) и минава време - жена му бременна с момче. Ражда се и е копие на сестричката си, която е от първото раждане - близнаци, макар 2 различни бременности, една след друга.

В случая ми направи впечатление, че попаднах случайно да гледам за този случай и то след това с ръчичката, а бях търсила из нет-а инфо и още търся.

На кой крак - ляв или десен и на кое точно място от крака - на лява подбедрица ли беше стигмата? На левия прасец?

На левия крак, на коляното, все едно те е хванало за коляното с ръчичка - крака ми целия червен, а на коляното ми бяла детска ръчичка ---> (ето снимка) http://img269.imageshack.us/img269/3779/detskarachichka3.jpg . На десния полувината ми прасец от външната страна беше останал пък бял все едно нещо е имало на него облегнато.

Не това имах предвид и по-точно желаех информация от книги, предавания по реални случаи (поне които ги представят за реални), но благодаря ти :line dance: . Бях гледала преди известно време по 1 предаване за едно семейство, жената бременна с близнаци - момче и момиче, но момчето умира в утробата и се ражда само момичето. Мъжа й сънува починалото момче-близнак като пораснало, казвайки му да не се притеснява, че скоро ще роди момче (демек той ще се роди) и минава време - жена му бременна с момче. Ражда се и е копие на сестричката си, която е от първото раждане - близнаци, макар 2 различни бременности, една след друга.

В случая ми направи впечатление, че попаднах случайно да гледам за този случай и то след това с ръчичката, а бях търсила из нет-а инфо и още търся.

На левия крак, на коляното, все едно те е хванало за коляното с ръчичка - крака ми целия червен, а на коляното ми бяла детска ръчичка ---> (ето снимка) http://img269.imageshack.us/img269/3779/detskarachichka3.jpg . На десния полувината ми прасец от външната страна беше останал пък бял все едно нещо е имало на него облегнато.

Знаех, че е на левия крак в зона под бедрото. Нямаш нужда от книги или други подобни случаи. Такава информация няма да срещнеш из нета и въобще не ти трябва. Ти сама си разбрала най-добре. Скоро... cool.gif Розово. biggrin.gif

• Автор
Знаех, че е на левия крак в зона под бедрото. Нямаш нужда от книги или други подобни случаи. Такава информация няма да срещнеш из нета и въобще не ти трябва. Ти сама си разбрала най-добре. Скоро... cool.gif Розово. biggrin.gif

От къде знаеше, че е на левия и под бедрото? ohmy.gif;) Сякаш и друг път се е случвало подобно... ?

Да, така го усетих и така мисля - сякаш духа на моето бъдещо дете, което (налудничево звучи) чака да дойде времето да се роди и човека, от когото да е. И сякаш наближава това време. Още повече, че имах и сънища за дете. Всички бяха тип предсказание за сякаш близко бъдеще от 2-5 години да кажем.

Дано не бъркам, де. Но първо трябва се намери човека, от който да е хехехех, ако не съм го намерила още, де.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Да от каде знаеш :huh:

... предсказание за сякаш близко бъдеще от 2-5 години да кажем ....

Хе-хе-хе, 100 % съм сигурен че ще прозбучи грубо и подигравателно, нооо ... дали не е: "гладна кокошка просо сънува ... и намира под вола теле" ???

• Автор
Хе-хе-хе, 100 % съм сигурен че ще прозбучи грубо и подигравателно, нооо ... дали не е: "гладна кокошка просо сънува ... и намира под вола теле" ???

Аха, така прозвуча, но нищо - такава е приказката просто. ;) Разбирам.

А, ми, може и така да е (не крия, че желая да се омъжа, да имам дете - това са напълно естествени неща), но има някои работи, които не се обясняват с думи, а се усещат. Има хора, които са усещали преди еди си какво да се случи.

Е, аз не съм на 100% сигурна, но така го усещам. То ще се разбере. Едно е сигурно - отпечатъка ръчичка не е "гладна кокошка просо сънува", а е факт.

Един малък съвет...само не си го развивай като фикс идея. :blink:

Каквото и да означава,ще разбереш в близко бъдеще. :rolleyes:

Много тълкувания могат да се направят,но ми идва на идея една "практика",която се нарича семейна констелация,

при която "изиграването" на поставен въпрос,показва /НЕУТРАЛНО/причините за възникването на "проблема"/случката/ .Успех!

• Автор
Един малък съвет...само не си го развивай като фикс идея. :blink:

Каквото и да означава,ще разбереш в близко бъдеще. ;)

Много тълкувания могат да се направят,но ми идва на идея една "практика",която се нарича семейна констелация,

при която "изиграването" на поставен въпрос,показва /НЕУТРАЛНО/причините за възникването на "проблема"/случката/ .Успех!

Хехехех не, спокойно не ми е фикс идея и съм нямала фикс идеи :baby: . Така го чувствам, както споменах (както всеки един от вас е усещал нещо някога-нявга, че ще..), но не съм сигурна. Точно - каквото и да е, ще се разбере. Исках само малко инфо да прочета по в-са. Знам, че каквото и да е, ако има да се случва - ще се случи - когато трябва, където трябва, както трябва и т.н. cool.gif . Бог взел, Бог дал.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.