Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да стана Кадрови Войник .... и още нещо

Featured Replies

Тоника СВ идваха да ни пеят

Е на мен други са ми пели.. и понякога все още пеят .........

• Отговори 53
  • Прегледи 28,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

....ако си умен и интелигентен няма да затъпееш... това е, всичко зависи от теб самия....

Oх успокои ме. Пък аз си мислех, че съм затъпял от казармата, а то било по рождение...

Oх успокои ме. Пък аз си мислех, че съм затъпял от казармата, а то било по рождение...

Явно..щом си признаваш че си затъпял.. така ще да е било :angry:

Аз пък не мога да разбера защо го "плюете" така момчето. Иска да ходи в казарма, а това на вас ви се струва най-извратеното желание на света. Защо мислите, че всеки трябва да разсъждава като вас? Той няма как да разбере какво е казармата, докато не влезе да опита и за види отвътре какво е. Е, вече няма как да стане това, разбира се. А проблема на повечето от вас е, че сравняват всичко с казармата, която те са карали. Но нали се сещате, че не за всеки казармата е била безмислица и място, на което нищо не са научили?

Аз пък не мога да разбера защо го "плюете" така момчето.

Иска да ходи в казарма, а това на вас ви се струва най-извратеното желание на света. Защо мислите, че всеки трябва да разсъждава като вас?

Той няма как да разбере какво е казармата, докато не влезе да опита и за види отвътре какво е. Е, вече няма как да стане това, разбира се.

А проблема на повечето от вас е, че сравняват всичко с казармата, която те са карали. Но нали се сещате, че не за всеки казармата е била безмислица и място, на което нищо не са научили?

Просто.. защото първо не са разбрали нищо, второ защото явно са просто "дребни" хорица, и не на последно място, като им чета мненията, май повечето са някакви мамини синчета и женчовци....

Мненията може би щяха да са по-различни, ако и мотивите не бяха такива :

Здравейте , искам да карам казарма колкото и налудничево да ви звучи.Мислих мислих и как така цял живот - няма да си имам понятие от Оръжие . Как се вика , аджеба няма да знам Пушка какво е... след 1 година завършвам и примено искам за 1, 2 години да съм в казарма , възможно ли е ?

Аз пък не мога да разбера защо го "плюете" така момчето.

Иска да ходи в казарма, а това на вас ви се струва най-извратеното желание на света. Защо мислите, че всеки трябва да разсъждава като вас?

Той няма как да разбере какво е казармата, докато не влезе да опита и за види отвътре какво е. Е, вече няма как да стане това, разбира се.

А проблема на повечето от вас е, че сравняват всичко с казармата, която те са карали. Но нали се сещате, че не за всеки казармата е била безмислица и място, на което нищо не са научили?

Плюем го, защото идеята му е безумна. Дори и да влезе в казарма, малкото полезни неща, които може да научи там ще са в първия един месец. В останалото време просто ще става все по-тъп и по-тъп. Според теб колко полезни неща може да се научат в казармата, в продължение на три години, примерно? Каквато и казарма да си карал, полезните неща в сравнение с неполезните са изключително малка част.

Според теб колко полезни неща може да се научат в казармата, в продължение на три години, примерно?

1.Да търкаш тоалетните с четка за зъби!

2.Да стържеш мръсотията от стълбите на 5 етажна сграда със стъкълце от счупена бутилка!

3.Да шиеш дрехите на старите кучета!

4.Правенето на сапунка може да ти трябва в следващите 40 години!

5.За 3 дни научаваш закона на джунглата!

6.Да правиш "скатка" не може да те научи и най-добрата домакиня!

7.И т.н. :help wanted3:

• Автор

beli който Търси - Намира. Всичко това което е изброено от теб е било във МИНАЛОТО. Сега не е така и + тва взимат висок доход на месец. Договора е за 3 години. След като завърша ако не кандидатствам с нещо , ще опитам там. Това е - няма смисъл да се дъвчи повече темата.Не става Въпрос за Задължение , а договор който ще подпиша аз самия - ако ако не ми изнася и има поне една от твоите точки - няма да влизам. Нещата са толкова прости а тука го надухте и го направихте панаир.

всъщност, младежа просто иска да има понятие от пушки........

Абе я си карай живота не ти трябва казарма, такава простотия и загуба на време е че не можеш да си представиш. Върши нещо полезно - работи , учи.

Мненията може би щяха да са по-различни, ако и мотивите не бяха такива :

Ако трябва да съм честен, първия ми порив и на мен беше такъв.

И си прав. Така е. Абсолютно безмислено е заради изучаването на 5 вида оръжия да се загубят три години от живота.

Плюем го, защото идеята му е безумна. Дори и да влезе в казарма, малкото полезни неща, които може да научи там ще са в първия един месец. В останалото време просто ще става все по-тъп и по-тъп. Според теб колко полезни неща може да се научат в казармата, в продължение на три години, примерно? Каквато и казарма да си карал, полезните неща в сравнение с неполезните са изключително малка част.

Тъй де, ама колкото и да е безумна все пак това е неговия избор, нали?

Така може да спорим за всяка една професия, без значение колко е интелигентна или затъпяваща.

И отговарям директно на въпроса ти: според мен, полезните неща в казармата се учиха за не-повече от шест месеца. От там нататък всичко е харчене на държавни пари и забравяне в последствие на наученото в първите шест месеца. Публикувано изображение

Не се занимавай с глупости - бил съм в тази среда и не е това положението, което ти описват във военното окръжие... Всъщност девиза им е: "СТАНИ ЕДИН ОТ НАС - НЕДЕЙ ДА СПИШ У ВАС!" Публикувано изображение Нямаш си и представа за какво става въпрос, пък и относно мисиите, за които ви лъжат, са просто мираж за вас... И поне половината неща от изброените точки на beli99 все още ги има в казармата... А как доход от 700 лв. на месец ти се струва висок??? Там няма нито кариера, нито бъдеще - системата е затлачена и не помръдва... Не се лъжи, запиши си висше и си гледай живота, а не го пропилявай! :P

kvkkvk,доход от 700 лева е доста надценен за длъжността Кадрови войник. Все пак мисля,че системата ще се отпуши,имайки предвид,амбициозният им Министър,но за жалост,времето му свършва. Много се надявам,замислените от него неща да се реализират все пак,пък защо не и отново от самият него/не става въпрос за началника му-Премиер-Министъра/. В МВР не случваме на такъв Министър от доста отдавна ! Затова и "пушиме",де ! В същност,ако трябва да съм конкретен,всичко,обучавано по стар манталитет,просто трябва да си отиде... Възхищавам се на ВВС и техният Генерал,ако не се лъжа се казваше Радев.

Възхищавам се на ВВС и техният Генерал,ако не се лъжа се казваше Радев.

а аз се възхищавам единствено на жените-военни Публикувано изображение

а аз се възхищавам единствено на жените-военни Публикувано изображение

Донякъде и аз ..... Някои ако желаят , могат да бъдат и манекенки дори... Но като цяло, жените в армията.. това е друга бира...

П.С ЛИС, ще успееш ли да вземеш изпитите по ФП или ще разчиташ на обаждане от приятел..... което е доста често срещано за съжаление.. и после такива като мен си бъхтят главите.. да не говоря дали ще издържиш.. все пак не е девически пансион... нито е както си го мислиш....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Ако те привлича войниклъка. защо не се обърнеш към някоя от големите международни фирми, които набират наемници? някои от тях предлагат и обучение, а парите са несравнимо по-добри. В Ирак например наемниците бяха повече, отколкото частите на всички държави, освен САЩ, взети накуп. И взимаха средно по 1000 долара на ден. Е, това вече си зависи и от това какво обучение си минал и имаш ли опит.

Ако те привлича войниклъка. защо не се обърнеш към някоя от големите международни фирми, които набират наемници? някои от тях предлагат и обучение, а парите са несравнимо по-добри. В Ирак например наемниците бяха повече, отколкото частите на всички държави, освен САЩ, взети накуп. И взимаха средно по 1000 долара на ден. Е, това вече си зависи и от това какво обучение си минал и имаш ли опит.

Защото като го гледам, няма да мине изпитите първо..и второ мисля че няма да устиска.. все още витае във въздуха....

Ето какво представляваше казармата едно време ...

Клип 1!

Клип 2!

90 % от клипа си е живата истина ...

Имаше един не забравим лаф " Различно умни влязохме , еднакво тъпи ще излезем " !

Към всички който защитават " родната казарма " ... направо ми капеше мед на сърцето като гледах как едно " тъпо като галош " лейтенанче , шашкаше 45 готишен старшина ... Не знам къде сте служили / сигурно в щаба на ІІІ армия / ... ама аз какви равоти мога да Ви разказвам !

Ето какво представляваше казармата едно време ...

Клип 1!

Клип 2!

90 % от клипа си е живата истина ...

Имаше един не забравим лаф " Различно умни влязохме , еднакво тъпи ще излезем " !

Към всички който защитават " родната казарма " ... направо ми капеше мед на сърцето като гледах как едно " тъпо като галош " лейтенанче , шашкаше 45 готишен старшина ... Не знам къде сте служили / сигурно в щаба на ІІІ армия / ... ама аз какви равоти мога да Ви разказвам !

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Митак, първи клип направо ме разби хахахахаах

Стани,какъв е проблема!?Ще се опитам да цитирам бате Арни,кайто казва:

"Имай мечта,състави план за реализирането й,следвай плана" Това са 3-те основни стъпки към успеха. Публикувано изображение

Така беше,адаш ! И до днес не ми вярват,как съм изкарал 2/две/ години и 3/три/ месеца в казармата... Публикувано изображение

Вярвам обаче,че това е останало в миналото !

В смисъл-тъпоумието и простащината.

Така беше,адаш ! И до днес не ми вярват,как съм изкарал 2/две/ години и 3/три/ месеца в казармата... Публикувано изображение

Вярвам обаче,че това е останало в миналото !

В смисъл-тъпоумието и простащината.

Това ме подсеща за вица... Тъп, по-тъп, най-тъп, военен, полицай .. и военен полицай Публикувано изображение

П.С Явно си поумнял в казармата, и след това затъпял в полицията :blink:

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Това ме подсеща за вица... Тъп, по-тъп, най-тъп, военен, полицай .. и военен полицай Публикувано изображение

П.С Явно си поумнял в казармата, и след това затъпял в полицията ;)

Много умно и конструктивно изказване...!

Спирам дотук ! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.