Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да стана Кадрови Войник .... и още нещо

Featured Replies

С две думи - май никой не те подкрепя в начинанието да станеш кадрови войник ;) Но ти сам си преценяваш... Според мен плюсовете са много по-малко от минусите, така че се отказвай, докато е време. Това е, успех! ;)

• 2 години по-късно...
  • Отговори 53
  • Прегледи 28,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добър ден. Срамно че причината да се регистрирам в вашия форум е точно тази тема, въпреки че компютрите са ми много по интересни. Но все пак по въпроса. Знам че това е остарял материал, но дали някой от вас не знае вече къде човек може да намери информация за това как да станеш кадрови войник. Не бързайте да ме флеймвате с въпроса "защо по дяволите". Просто ме интересува като опция. Тъй като в последните 5 години се боря на собствен гръб за висше образование и вземам да изпушвам. Така че нямам нищо против да ида на мисия да изпозастрелям някого, ако това ще ми донесе пари за учене. Така бил съм в казармата и не бих казал, че си там е мястото за интелектуалци, и да там се затапява, но от друга страна там беше и единственото "работно място" където получих уважение за работата си дори и да беше скубане на трева между паветата или метене на плац :offtopic_s: Като цяло казармата става все по приятна, колкото повече я забравяш. Извинявам се за губенето на време и директно на въпроса.

На всяка страница където търся информация виждам един и същ линк -

http://www.profarmy.bg/index.htm
. Хихи, забавното е, че тоя линк отдавна явно е променен. Очевидно някоя парфюмерия му е харесала името. Prof. Army става и за Pro Farmy звучи добре за продаване на парфюми наистина, само дето трябва да е с Ph а не с F. Чудно как дози сайт е бил брутално продаден на фирмата но се тая. Знам че такава информация може най-добре да се получи при военното окръжно, но в момента не съм в България. Така че ако някой може да ми намери линк към достоверна информация, ще съм му благодарен. С google намирам само тоя. Също така искам да изразя възмущението си, за това че дори висшите военни училища имат такси(350-600лв. WTF?). Поне те да бяха безплатни баси. Като цяло идеята ми да ставам кадрови, е по-скоро на майтап, но все пак ми е интересно, че не мога да намеря никъде истинска директна информация.

Редактирано от case (преглед на промените)

Така че нямам нищо против да ида на мисия да изпозастрелям някого, ако това ще ми донесе пари за учене.

Значи нямаш нищо против да застреляш някого.

Повече няма нужда да се коментира.

Значи нямаш нищо против да застреляш някого

Ти не би ли го направил,ако този някой влезе у вас,......направи куп гадости и те накара да смениш,примерно,името или вярата си....?

case,попитай във форума на Българските военни !

http://mybgarmy.info/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.