Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли Windows XP на български?

Featured Replies

Стана супер много благодаря на знаещите :rolleyes: Бачка си на български отлично :yanim: :bye:

• 4 седмици по-късно...

:clap: Мдаааааааа Това си е Новичкият Български Интерфейсен Пакет Създаден на 10 Ноември 2005 г. 21:44:38 За Което Много Благодаря! Избегната е Проверката на Майкрософт за Валиден Сериен Номер При Изтеглянето ,Но Проверката Си Остава Преди Инсталирането За Съжаление :angry: Май Ще Си Останем С Версията от 2003г. sad.gif Ако Някой Иска Може Да Ми Припомни Как Точно Се Заобикаляше Онлайн Проверката На Майкрософт Подробничко ,че Съм Позабравил Нещо.Някакво Блокиране на ActiveX Control Мисля ,че Се Правеше ...???

Български Интерфейсен Пакет за Windows XP ® (10.11.2005г.) (5.76МБ) cool.gif

Редактирано от CrazyLover (преглед на промените)

Ако Някой Иска Може Да Ми Припомни Как Точно Се Заобикаляше Онлайн Проверката На Майкрософт Подробничко ,че Съм Позабравил Нещо.Някакво Блокиране на ActiveX Control Мисля ,че Се Правеше ...???

<{POST_SNAPBACK}>

Windows Genuine Check fix

Първо си инсталираш Windows Genuine Advantage (ако влезеш в windows update се инсталира самичко) и после заменяш LegitCheckControl.DLL който се намира в windows/system32 с този. После честит ти genuine windows :bighat:

• 3 седмици по-късно...

Първо си инсталираш Windows Genuine Advantage (ако влезеш в windows update се инсталира самичко) и после заменяш LegitCheckControl.DLL който се намира в windows/system32 с този. После честит ти genuine windows :down:

<{POST_SNAPBACK}>

100X :down::speak::speak:

Определено споделям мнението, че българският език е безкрайно удобен за някои програми, но да си призная веднъж се провах да работя на PC което беше с операционна система на български и щях да откача, звучеше ми много особенно и се чувствувах все едно за пръв път я виждам /ОС/.

Определено споделям мнението, че българският език е безкрайно удобен за някои програми, но да си призная веднъж се провах да работя на PC което беше с операционна система на български и щях да откача, звучеше ми много особенно и се чувствувах все едно за пръв път я виждам /ОС/.

<{POST_SNAPBACK}>

Еми то по тази логика да си карама на Английски версии тогава, щом ще се побърквате... :rolleyes:biggrin.gif

Всичко е въпрос на време, като поработиш на такава ОС (побългарена) един два месеца и си готов, после като седнеш на такава (непобългарена) и ще се чувстваш по същия начин, поне така беше при мене...

П.П. Подкрепям изцяло идеята за ОС на БГ и всичко останало също на БГ, все пак Българския език ми е майчин език, а не някъв друг...а и така софтуера става по-достъпен, не мислиш ли?

cool.gif

Първо си инсталираш Windows Genuine Advantage (ако влезеш в windows update се инсталира самичко) и после заменяш LegitCheckControl.DLL който се намира в windows/system32 с този. После честит ти genuine windows ;)

<{POST_SNAPBACK}>

При мен оба4е тоя номер не става sad.gif:angry::down:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.