Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Защо никой не идва да ме "купи" за изборите?

• Отговори 2k
  • Прегледи 81k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

Мислех си какво ли може да накара някой да си сложи за аватар снимката на един починал шампион по снукър.

P.P.Обичах Пол!Излъчваше някаква доброта и спокойствие.

Защо винаги най-добрите си отиват рано,може би света не е достатъчно добър за тях.

Дано е на по-добро място!

Явно тоя, който си го е сложил е бил голям фен ;)

Каквото и да се каже за Пол ще е малко. Велик играч, който си замина рано от този свят.

А днес даже нямам време да мисля. От вратата, за краката стана моята biggrin.gif

А как само искам да става 18 ч. за да се видя с един човек от форума ;)

Хммм.. аниме-фенката как ги позна?! Аз толкова много се рових и никъде не видях тяхна снимка, която да прилича на тази...

Явно тоя, който си го е сложил е бил голям фен ;)

Каквото и да се каже за Пол ще е малко. Велик играч, който си замина рано от този свят.

Всъщност досетих се и сама ,въпроса ми беше риторичен.

Стана ми тъжно и тегаво.Мислех си ,че живота респ. смъртта е най-несправедливото нещо за което се сещам.

P.P. Лека му пръст на Пол Хънтър!

Мисля си за тези, които направиха теста по математика. Как може да има толкова несъобразителни, плиткоумни хора!

Мисля си за тези, които направиха теста по математика. Как може да има толкова несъобразителни, плиткоумни хора!

Плиткоумни, неплиткоумни, но си прибрали с охота паричките в джобчетата.

Мисля си за Сънчо :rolleyes:

Да, но като чета разни коментари от рода на "Те разбиха мечтите на децата ни." още повече се изнервям. Къв е смисъла да правят тест с неизучавани неща и задачи, които не могат да се решат за даденото ни време? Ясно... тяхното его... да се правят на много умни... Обзалагам се, че министъра не може за 180 минути да реши тези задачи и да изкара 5.50. Друг е въпросът за напрежението... аз не се притеснявам на изпити, но това не значи, че ще се справя с такива задачи!

оххх... искам да излязат резултатите и най-сетне да ми купят топкаааа... и монитор...

И тук идва моят ред да кажа "Ми купи си..."

Кака ми обеща баскетболна топка.. ама първо трябва да излязат резултатите. На мен ми се играе. Не излизам, защото ми е тъпо.

А за монитор нямам пари.. ама кака има... и ще чакам да реши да си домъкне задника до Техномаркет, Технополис или Метро, за да купи... чак когато го купи ще имам и скайп. Сега пиша в 4 форума и пак ми е скучно...

Много ми се спи, как ще изкарам още 2 часа не знам 7ae6f8b167079ba9dfad88ef39be5856.gif...

Редактирано от icicle_78 (преглед на промените)

Ясно... тяхното его... да се правят на много умни... Обзалагам се, че министъра не може за 180 минути да реши тези задачи и да изкара 5.50.

А, его! Кой ти мисли от тях за его? Важна е парата да влезе в джоба и колкото по-бързо, толкова по-добре. Ще седне някой от експертите да се занимава с това какво били учили и какво не дечурлигата... Че това е загубено време за други пари - я някой учебник да рецензира, я на обяд с някого, от когото може да изкара още парици, я запазен час при фризьора.

Малко повече съм саркастична от нужното, но ставам от следобеден сън и малко ми е болнаво. biggrin.gif

Със сигурност има и хора, вършещи си отговорно и качествено работата, но са малцина... щом се е стигнало до такъв гаф.

И все пак няма ли да загубят по-малко време, ако правят лесни задачи. Не като тази:

30. Иванчо живее в 10-етажна сграда. Асансьорът в сградата се движи с една и съща

постоянна скорост от първия до десетия етаж и обратно. Иванчо слиза с него за 20 секунди

от етажа, на който живее, а се качва за 24 секунди, защото не успява да стигне бутона на своя

етаж и слизайки на по-долен етаж, изминава оставащото разстояние по стълбите до вкъщи с

2 пъти по-малка скорост от тази на асансьора. На кой етаж живее Иванчо?

А) осми Б) седми В) шести Г) пети

днес беше егати великото прецакване

ще мине доста време преди да мога да се смея на тази случка.....................

Голяма буря се задава, тъмно е като нощ...

Проспах деня пред компа...Не съм доволна от себе си... :P

Колко талантливи хора има,с красиви и нежни души.Бог е бил особено щедър към някои.

"Adobe Encore DVD"....дали и с него ще се разберем :beat: .........Надявам се. cool.gif

:clap:

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Две седмици ще си починете от мене :beat:

Утре заминавам .

Да не плачкате много за мене и да се държите възпитано и кротко.

aruba-beach.jpg

ако не се удавя - ще се видим пак

Две седмици ще си починете от мене :beat:

Утре заминавам .

Ох, отивам да вадя легена biggrin.gif

Приятно изкарване и гледайте да не станете три малки черни негърчета biggrin.gif

Две седмици ще си починете от мене :)

Утре заминавам .

Хей Док ,а на кой остави бабичките-разбойнички и палавите сестрички? laugh.gif

Ще плачем ,ще плачем :sobbing: .......,но има и добра новина :при тая масова употреба на кърпички ,поне един отрасъл от икономиката( целулозно-хартиената промишленост) ще се вдигне на крака и ще повлече крак и за останалите отрасли.Това е светъл лъч и една добра възможност за излизане от Икономическата криза. :blink:

Така че плувай спокойно и събирай тен. vacation1.gif

мисля си колко обичам момичето, с което съм и как тя не го усеща... как търси друг у мен...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.