Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

ако е като Боженци - без мен

Добре

Ето една карта къде се намира селото

979074l.jpg

Аз си мисля за Безбог

май трябва да намина през туристическото дружество.....

• Отговори 2k
  • Прегледи 81,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

ако е като Боженци - без мен

Мнеммм...Аз не харесвам Боженци, но двама души вече ми разказват, че самата Ковачевица била много по красива и по истинска :eek:

Мнеммм...Аз не харесвам Боженци, но двама души вече ми разказват, че самата Ковачевица била много по красива и по истинска :eek:

за това говоря, де

Не знам дали е като Боженци... Е, що пък не ви харесва последното? Много хубаво си беше. Спокойно, очаквах навалица, ама не. Една хубава домашна баница, балкански ябълки... чист въздух, какво повече? Една ракия може би biggrin.gif

Не знам дали е като Боженци... Е, що пък не ви харесва последното? Много хубаво си беше. Спокойно, очаквах навалица, ама не. Една хубава домашна баница, балкански ябълки... чист въздух, какво повече? Една ракия може би biggrin.gif

много комерсиализирано като за мойта фирма

аз за ей това доста се двоумих но другата година може и да отида....

На мен не ми хареса факта, че от етнографско селище са го направили на кръчмарско. Както съм споделила и в блога си, за разходката до там...игла да бях хвърлила, от кръчми и кафета, нямаше къде да падне :P

На фона , на еднато единствено заведение за хранене в Етъра, Боженци ми се стори място за кръчмарски бизнес :eek:

много комерсиализирано като за мойта фирма

аз за ей това доста се двоумих но другата година може и да отида....

Хубава камина. :eek: Моят много не си пада по селските обстановки и затова сега хвърлям усилия да го убедя дори за това село Лещен, иначе нямаше да продаде къщата в Копривщица.

Хубава камина. :eek: Моят много не си пада по селските обстановки и затова сега хвърлям усилия да го убедя дори за това село Лещен, иначе нямаше да продаде къщата в Копривщица.

цената беше повече от добра. Домашна храна, пълен пансион. Просто няма как да тропаме из горите и баирите с децата

П.П. на Семково има няколко добри хотела. Че и с басейни. И се стига с кола до там.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Може и да ви е смешно, но искам да гласувам, а няма за кого :cheers:

Имам си документ за гласуване на друо място и мога да си гласувам, където си искам...А не знам къде да ида biggrin.gif

Имам си документ за гласуване на друо място и мога да си гласувам, където си искам...А не знам къде да ида biggrin.gif

ела в Русе biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

по този повод: сутринта колегата чул по ТВ следното

"В неделя: станете рано, скрийте личните карти на баба си и дядо си, спасете България" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Как пък ти...

Ще гласуваш за Мадона!

Ако искаш де...

И ако ти е кеф.

Мисля си, че току що една млада и готина мацка ме агитира да гласувам за нея :P

Вече нямам проблем !

как се загубих само :P

Да идвам ли да те взимам ? :cheers:

За любимият човек ..

как се загубих само :cheers:

И ти как обясни къде си - "Тук съм до една къща... с едни прозорци... с една врата и две дървета отпред" biggrin.gif

На кака заплеса biggrin.gif Аз няма да се обаждам, обещавам :)

да наистина съм заплес,обърках спирките laugh.gif

И ти как обясни къде си - "Тук съм до една къща... с едни прозорци... с една врата и две дървета отпред" biggrin.gif

Тц,бях до 3 банки :P

Едва днес забелязах, те темата "Секс,еротика" е към подфорума "Хоби, развлечение и свободно време"...Смешка...

Чудя се защо не си лягам ,като толкова много ми се спи,че две не виждам. ;)

Чудя се защо се мотам като след 25 минути трябва да изхвърча ohmy.gif Мотлаааа....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.