Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Извинявай че се намесвам....ама само да подкрепя зодията ;)

Благодаря, но мога да се справя с укротяване на буреносни облаци и сам.... :)

Все пак това са моите най-любими облаци.....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 81,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

Мисля да изгледам "Теория на конспирацията" най-накрая тази вечер...

Благодаря, но мога да се справя с укротяване на буреносни облаци и сам.... :)

Все пак това са моите най-любими облаци.....

И все пак,лъскателството няма да те отърве.

И все пак,лъскателството няма да те отърве.

Ще те излъскам аз теб..... ........ kiss.gif ...

Мисля си, че е жестоко да те няма, да изчезнеш и те да те заличат.

Ммм, мисля си как с удоволствие ще си легна в леглото и ще спа утре до към 10 часа, защото ме сложиха за втори път втора смяна от 2 седмици- 3 насам без почивен ден и ще мога да се наспа. Мисля си как се променям - как преди не можех и седмица без почивен ден, а сега близо месец направих без 1 почивен ден и всяка сутрин ставам рано приемам зявки, стоки, мъкна тежки неща и се оправям сам сама - напълно сама - доставчици, тежка стока, клиенти, заявки, - сама. Мисля си как си слушам сега Еминем - Мокингбърд и пиша всичко това и Лени Кравитц - Бълийв. Мисля си как съм си объркала професията и е трябвало да стана детегледачка, заради това, че децата омекват пред мен само 2-3 приказки да им кажа, дори като плачат, както днес - плач, плач и моя милост на милинкото му каза 2-5 неща с определен тон като за дете и милото омекна даже се засмя, а за него е трудно това. Мисля си за това как.. ми се радват - чужденци и българи. Мисля си за една покана до Сант Петербург. Мисля си за 1 човече дето си лафихме известно време на английски, който се преселил в Англия и разговора беше хубав.. как се разбирахме - лесно като по мед и масло, за разлика на друг език - мислех за езиковите бариери и различията в езиците - ледно-трудно, смисъла в разговорите. Мисля си как ставаме мултифункционални - езици разни и работа. Мисля си как хората забелязват това, което си (не винаги, но в моя случай е така сега). Мисля си как човек може да е самотен дори, когато не е - когато има познати някакви, когато го канят извън БГ, на партита също, на мачове и подобни, на кафета, лафчета, правят ти компания и т.н., правят ти комплименти и жени и мъже (възраст всякаква)..как хора, които държат на родния си език специално почват на английски да говорят, когато ти не можеш, защото им харесваш като персона и никога не ти правят проблем като на други ..разберат ли че не си прост стават с по-отговорно изражение на лицето, когато говорят с теб. Мисля си, как всичко може да върви - работата да ти спори, с работодателя да се разбираш, да не ти липсва внимание от противоположния пол никак и да не ти липсват 'приятелски' контакти, и в същото време да си напълно сам и да се чувстваш така.. да има вечер, в която да бъдеш сериозния ти и да ти се доплаче мъничко. Мисля си как ще издържа цяло лято при тези скучибри на етажа, с които живея - змии. Мисля си как си мисля "аз не съм от тук и съм за малко, и съм над това". Мисля си дали някоя от тях може да се похвали, че 9 поколения назад се водят граждани. Мисля си за приоритетите ми. Мисля си за музиката, която слушам в момента. Мисля си как цял ден стоя на тишина и ако слушам музика са 5 песни от телефона, връщам се в хотела след работа и няма музикален канал, няма комп, няма нет, няма нищо. Хубава стая, но змии около мен и няма музика - тишина или дискусии без отпускане като с музика да легнеш в леглото и релакс. Мисля си как имам познати и никой не ми е близък тук. Мисля си как нямам човека, когото желая. Мисля си за работата да я изкарам до края. Мисля си как ще се простя това лято с плажа, защото все първи почти карам в 99%. Мисля си как сега просто трябва и го карам като преход към другия период и всичко е .... Преход. Мисля си колко спокойна съм станала, че да не отговарям на заядливите приказки на женичките от етажа (змиите) и да махам с ръка, угаждайки им (до 1 момент ще да е) - без гък да кажа. Мисля си как просто си гледам Пътя, който съм поела, знаейки целта.

И много неща си мисля в момента, но са хаостични и не ги изразявам всички.

Лека нощ.

как майка ми ще се събуди всеки момент и ще започне да ми вика,че не съм си легнала още :speak:

...за Вежди Рашидов...и коментарите, които чух...

За това, и че от днес започвам ......след като се наям biggrin.gifbiggrin.gif

при теб няма да стане... :P

Добро утро и добър ден ви пожелавам, а освен това си мисля колко ефектно някой се възползва от правописните грешки на другия biggrin.gif

А последното ме наведе на мисълта, че и в наименованието на google също има правописна грешка biggrin.gif , ама много доходоносна, бре

Добро утро и добър ден ви пожелавам, а освен това си мисля колко ефектно някой се възползва от правописните грешки на другия biggrin.gif

А последното ме наведе на мисълта, че и в наименованието на google също има правописна грешка biggrin.gif , ама много доходоносна, бре

Мисля си че федор-ка обърка темата :Pbiggrin.gif

Мисля си ... ЗА К'ВО МЕ БУДЯТ ТОЛКОВА РАНО!? biggrin.gif

Ааааа ясно, искат да ходя на работа biggrin.gif Миии ... айде на всички пожелавам лек ден и много усмивки! :P

Мисля си федора и шефката дали са си видяли поздрава laugh.gif

Радвам се, че Минкова си е възвърнала способностите... biggrin.gif

Иначе си мисля, че времето във Варна просто откачи!

Мисля си, всичко виждам аз, не се съмявай в мене :wors:

Гледай ся какво ще ти барна :lol6:

Радвам се, че Минкова си е възвърнала способностите... biggrin.gif

Иначе си мисля, че времето във Варна просто откачи!

То е за малко после пак спирам ,че да не ме закачат :gift:

Днес се диша и беше идеално за сън,и пакме събудиха заради една глупост :)

Вече и на море не ми се ходи. Само да си легна, да се опъна и да дремна...ех, мечти...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.