Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лондон, 19 век, бал... Кого искате да срещнете там?

Лондон, 19 век, бал... Кого искате да срещнете там? 147 гласували потребители

1. 1. Лондон, 19 век, бал... Кого искате да срещнете там?

• Очарователният и нежен хитрец, който омагьосва сетивата ви само с една крива усмивка, слабият ангел на дамите, който може да Ви вкара в грях… той е толкова красив, че е болка да го гледаш, красив като греха, и толкова забавен - за бога, спри да се хилиш като глупачка!
      13%
      17
    • Грубиянът, който има спешна нужда да се образова, и ти нямаш търпение да се нагърбиш с уроците, защото въпреки че върви и се държи като наскоро събудена гризли, знаеш че в ръцете му и ти ще научиш едно-две неща! Той не понася жените, освен когато са в леглото му, заклел се е че никога няма да се влюби или ожени, какво по-добро предизвикателство от това, да му покажеш колко много греши?
      13%
      17
    • Тихият и скромен, почитател на вкаменелости или може би учител, абсолютно скучен и безинтересен… Но каква е тази похот скрита дълбоко в невероятните му очи? И божке… това тяло, как ли го поддържа? Едва ли с четене на книги само…
      2%
      3
    • Загадъчен и мистериозен, с красива усмивка… Цялото му същество нашепва за дълбоко скрити тайни, които едва ли ще сподели точно с теб, но защо да не се пробваш да изкопчиш нещо, все пак любопитството не е част от седемте смъртни гряха, да помислим...как можеш да му влезеш под кожата и да разкриеш загадките му?!?
      22%
      28
    • Романтикът по природа, но бунтовник по душа. Няма да има сила, която да го спре, за да ти набере цвета от оранжерията на Херцогиня Кранфорд, или да ти направи серенада в 3 през нощта, с риск баща ти да го скъса от бой, но когато стане свидетел на неправда, цялото му същество се опълчва срещу нея… Ще помогнете ли на този красив възстаник да сбъдне идеалите си?
      7%
      10
    • Суперменът, готов във всеки един момент да разбие нечия глава, само защото тази глава го е погледнала накриво. Той е толкова ревнив, толкова избухлив и невъздържан, но само като го погледнеш и става мек като перце, като нищо можеш да се нагърбиш с укротяването му!
      3%
      5
    • Интелигентният тип, същински еталон за възпитание, уравновесеност и хладнокръвие. Но целият му камуфлаж отива по дяволите, когато си край него, и той се превръща в същински прелъстител, дебнещ хищник и прекрасен любовник.
      29%
      37
    • Бизнесменът, който е толкова хладен, само сделки и сметки са му в главата, или поне така изглежда, но зад стоманеният му поглед има нещо скрито, което те привлича!
      3%
      5
    • Друг !
      3%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Идеята за такава анкета е страхотна,просто нямам думи Публикувано изображение

и аз като останалите доста се почудих кого да избера :rolleyes:

• Отговори 73
  • Прегледи 15,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

От няколко дни се колебая и накрая се реших да гласувам за "мистериозния". Много трудно ми беше. Все си харесвах по нещо в определенията. Явно съм долям каприз :huh: Определено ми повлия последната книга,която прочетох-Скандал на Аманда Куик-Саймън си е мистериозен Публикувано изображение

П.С. Страхотна идея!

:speak: Като гледам резултатите, просто не мога да спра да мисля че това жените сме абсолютни мазохистки. Само 3% за юношата дето си пада по вкаменелости и бере цветя и всичко друго разпределено измежду лошите момчета. Ама пусто обичаме да възпитаваме и превъзпитаваме. Що така? Аз гласувах за еталона за възпитание. Хладнокръвен тип ... какво предизвикателсатво!

Гласувах от онез дни и си обмислях сериозно ама много сериозно мотивите. Щот нали знаете момичета лесно е да решиш, трудно е да обясниш. Та моят избор естествено е романтика. и бунтаря и кавалера. Мога да чета за много серсеми и да им викам дори браво ама опре ли до личен избор искам си романтик и нежна душа(не го разбирайте превратно) живея с такъв мъж и мога само да кажа че по кораво рамо и по мила усмивка няма за мен. Знам че звучи противоречиво , но е и интересно така че пожелавам ви го!

• 2 седмици по-късно...

Първо, страхотна тема, няколкото изброени характера са направо страхотни.

Аз гласувах за Суперменът, готов във всеки един момент да разбие нечия глава, само защото тази глава го е погледнала накриво. Той е толкова ревнив, толкова избухлив и невъздържан, но само като го погледнеш и става мек като перце, като нищо можеш да се нагърбиш с укротяването му!

Обичам ги такива, избухливи и ревниви, които пазят своето с цената на всичко, които са пред другите зли, страшни и заплашителни, а пред мен, по меки и от памук. Които винаги знаят, какво искат, как да го получат и най-вече, как да ги задържат. Публикувано изображение

Хиляди пъти съм си го представяла, определено ще избера Интелигентният тип, същински еталон за възпитание, уравновесеност и хладнокръвие. Но целият му камуфлаж отива по дяволите, когато си край него, и той се превръща в същински прелъстител, дебнещ хищник и прекрасен любовник.

Веднага се сещам за Клейтън Уестморланд и характерите на всички херцози Клеймор - уверени в себе си мъже, които губят контрол в присъствието на правилната жена, хищник, който по време на бала те издебва на терасата и си открадва целувка....

Аз гласувах за Загадъчен и мистериозен, с красива усмивка… Цялото му същество нашепва за дълбоко скрити тайни, които едва ли ще сподели точно с теб, но защо да не се пробваш да изкопчиш нещо, все пак любопитството не е част от седемте смъртни гряха, да помислим...как можеш да му влезеш под кожата и да разкриеш загадките му?!? :) Мисля,че най-точно описва моя приятел Публикувано изображение

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Ох, тъкмо се радвах, че моя пич се изравни с избраника на Петето след гласа на herzoginqta и Загадъчния пак поведе с един глас... хм, голяма борба ще е.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

аз избрах Загадъчен и мистериозен, с красива усмивка… Цялото му същество нашепва за дълбоко скрити тайни, които едва ли ще сподели точно с теб, но защо да не се пробваш да изкопчиш нещо, все пак любопитството не е част от седемте смъртни гряха, да помислим...как можеш да му влезеш под кожата и да разкриеш загадките му?!? много искам да срещна такъв мъж който да те привлича невероятно силно и да е мистериозен мъжага със сини очи и невероятно тяло ;):help:Публикувано изображение:inlove1:

Ох, тъкмо се радвах, че моя пич се изравни с избраника на Петето след гласа на herzoginqta и Загадъчния пак поведе с един глас... хм, голяма борба ще е.

Хихи Тихчо борбата май стана излишна, вече Интелегентния диша прахта на Загъдъчния!!!Отбор загадка е напред с цели 3 гласа :rolleyes:

"Интелигентният тип, същински еталон за възпитание, уравновесеност и хладнокръвие. Но целият му камуфлаж отива по дяволите, когато си край него, и той се превръща в същински прелъстител, дебнещ хищник и прекрасен любовник."

От изброените най-много ми допадна този тип... Може и комбинация между няколко, но нямам толкова търпение и нерви вече... Кво да се прави - остаряваме... Публикувано изображение

Хихи Тихчо борбата май стана излишна, вече Интелегентния диша прахта на Загъдъчния!!!Отбор загадка е напред с цели 3 гласа :eek:

Вече са само два, така че не се радвай толкова! :eek: :eek:

Нееееееееееее, "Нииииииие(Загадъчния) сме номер едно" :eek: Уи ар дъ чемпиънс, май фре-енд, уи'л кийп он файтинг то ди енд! :eek: Ооооооооле, оле, оле, оле, уи ар дъ чемп, уи ар дъ чемпиънс :eek: (извинявам се, но ме домързя да си сменя режима на клавиатурата ;) )

Ехеее човек да не се обади, как може 19:19, ще има дузпи!!! Много съм разтроена!

Гане аре да правим дует...аз ще ти пригласям Публикувано изображение

Ехеее човек да не се обади, как може 19:19, ще има дузпи!!! Много съм разтроена!

Гане аре да правим дует...аз ще ти пригласям Публикувано изображение

Но проблем, само да смажа гръцмуля. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Нееееееееееее, "Нииииииие(Загадъчния) сме номер едно" :baby: Уи ар дъ чемпиънс, май фре-енд, уи'л кийп он файтинг то ди енд! :) Ооооооооле, оле, оле, оле, уи ар дъ чемп, уи ар дъ чемпиънс :) (извинявам се, но ме домързя да си сменя режима на клавиатурата :P )

хаха как има нерви да го напишеш това така. Моя романтик замина в небитието то май там си и беше ама айде тогава загадъчния с вас съм момичета и шъ пеем колко му е.

хаха как има нерви да го напишеш това така. Моя романтик замина в небитието то май там си и беше ама айде тогава загадъчния с вас съм момичета и шъ пеем колко му е.

Мързела какво ли не прави... Такааааа, вече сме трио "Българка", а скоро сигурно и "Мистерията.." Публикувано изображение

Ще се биете,а?До края,а?

А ние с "Интилехентния" ще се кефим стъпили върху останките!

There's no chance for you

It's all decided for you :speak::blink:

Мчи кък! Разбира се, че до края. Публикувано изображение

И като гледам резултата... Публикувано изображение

Ауууу, Слънце, бива ли така да ме изоставиш в критичен момент и да подкрепиш противника... :wors:

Ще се биете,а?До края,а?

А ние с "Интилехентния" ще се кефим стъпили върху останките!

There's no chance for you

It's all decided for you :wors: :wors:

Само така! :)

Ауууу, Слънце, бива ли така да ме изоставиш в критичен момент и да подкрепиш противника... :)

Само така! :yanim:

ми то аз като паднах неравна в боя и гледам загадачно да се скатавам сега хихи. пък и ти мъжко момиче ще го глътнеш туй предателство знам хихи.

Ауууу, Слънце, бива ли така да ме изоставиш в критичен момент и да подкрепиш противника... :speak:

ми то аз като паднах неравна в боя и гледам загадачно да се скатавам сега хихи. пък и ти мъжко момиче ще го глътнеш туй предателство знам хихи.

Знае,слънчо, знае... откъде да изгрее... :)

Загадъчен и мистериозен, с красива усмивка… [ 21 ] [27.27%]

Интелигентният тип, същински еталон за възпитание... [ 19 ] [24.68%]

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Те хубавите неща трудно стават.Бас ловя,че "Загадката" ще излезе зестрогонец. :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.