Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Преди малко поисках да си сменя e-mail във форума, но когато пиша новия ми изписва " Въведения e-mail адрес не съвпада. ".
  • Отговори 133
  • Прегледи 17,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Администратор

Преди малко поисках да си сменя e-mail във форума, но когато пиша новия ми изписва " Въведения e-mail адрес не съвпада. ".

Тествано - работи си. Най - вероятно не сте въвели един и същ e-mail в двете полета.

Не мога да изключа чата и разделите,които не употребявам.В "Нов отговор" ми работи само "Още инструменти".Направих Facebook настройки,които наблюдавам от няколко дни,нищо не се е променило:angry:

Виждам ,че доста хора са си сложили като подпис резултатите от speedtest.net и аз реших да го направя, но не става пише ми: тази снимка надвишава максимално разрешените размери от 100 x 400. .Въпроса ми е как другите са го сложили а аз не мога или правилата за подпис са се е променили след промяна на дизайна на форума?

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

съобщението за ново лично съобщение, докато си във форума със Dark Knight скин е на бял (светъл) фон с бели букви и почти нищо не се вижда съжалявам че не направих снимка при следващата възможност ще направя

• Администратор

съобщението за ново лично съобщение, докато си във форума със Dark Knight скин е на бял (светъл) фон с бели букви и почти нищо не се вижда

съжалявам че не направих снимка при следващата възможност ще направя

Оправено е.

Не мога да изключа чата и разделите,които не употребявам.В "Нов отговор" ми работи само "Още инструменти".Направих Facebook настройки,които наблюдавам от няколко дни,нищо не се е променило:)

Вчера за около час нещата бяха наред,а после пак се скапаха.

Току що забелязвам,че отново са наред.Явно ще си го карам на късмет:)

Но при Facebook настройките няма промяна.

п.п.Ако е полезно като инфо,аз съм с CleanCut.

добавка:

Windows XP Media Center Edition

Mozilla Firefox 3.5

Редактирано от Тамио (преглед на промените)

Привет! ... При постване , нямам достъп до емотиконите , и от менюто само опция ''още инструменти'' е активна ... Проблемът от ''моя телевизор'' ли е или ... ? Благодаря!

Привет!

... При постване , нямам достъп до емотиконите , и от менюто само опция ''още инструменти'' е активна ...

Проблемът от ''моя телевизор'' ли е или ... ?

Благодаря!

В твоя.

Оправи си браузера.

Моят проблем е следния:

Когато реша да използвам Bold и Italic едновременно, едното не се визуализира. Преди не беше така :lol6: Ето за какво иде реч:

1. Нормален текст

Публикувано изображение

2. Bold

Публикувано изображение

Дотук всичко е наред, но...

3. Като добавя и Italic той не се визуализира.

Публикувано изображение

Аз ли не правя нещо като хората...? :mad:

• Администратор

Сърдечно благодарим за множеството нагледни илюстрации към поста, но вместо вложения труд да ги направите можеше само да опишете с каква операционна система сте и кой браузър използвате за можем да тестваме дали има проблем. Иначе спокойно на горния пост в това състояние ви отговарям: Не потвърден проблем, при нас работи. това е написано с болд и италик.

Поздрави.

• Администратор

Е, при мен се вижда само Bold.

С Mozilla 3.5.3 съм, Win XP SP3

Явно при мен е проблема...

И аз съм с Mozilla 3.5.3 и горното е написано с нея.

Поздрави.

Сърдечно благодарим за множеството нагледни илюстрации към поста, но вместо вложения труд да ги направите можеше само да опишете с каква операционна система сте и кой браузър използвате за можем да тестваме дали има проблем. Иначе спокойно на горния пост в това състояние ви отговарям: Не потвърден проблем, при нас работи. това е написано с болд и италик.

Поздрави.

Виждам само bold , няма италик, скин - IP.Duo, Win7, Firefox 3.5.3.

ПП. По време на редакция се виждат както трябва, но в завършен вид - не.

Виждам само bold , няма италик, скин - IP.Duo, Win7, Firefox 3.5.3.

ПП. По време на редакция се виждат както трябва, но в завършен вид - не.

И при мен е по същия начин.

Не ми беше направило впечатление, защото не ползвам bold в комбинация с Italic.

При мен от известно време не работи лентата за бързо добавяне на тагове :

Публикувано изображение

Натискам на тях и нищо не става. Та каквото има там снимки, линкове и прочие ги пиша на ръка и не ми беше особен проблем, но сега се опитах да вляза в чата и там бутона "Добави" е на същото положение - напълно неактивен. От своя страна пък "Настройки" след него работи, като видях там че може да се направи "Enter" да бъде заместител на "Добави" но дори и така, пак няма публикуване. Явно е само при мен, защото гледам че другите пишат. С Firefox 3.5.3 съм без софтуер за блокиране на спам, java приложения и прочие по web страниците. Ако има някакво решение - казвайте. Ако не - здраве да е О.0

Поздрави, FEarBG...

Имам същия проблем обаче не винаги, а само понякога!Аз съм Mozilla Firefox 3.5.3, но пробвах на друг браузър например с internet explorer 8 нямам никакъв проблем или на google браузъра! Сигурно е от браузъра ако си Mozilla Firefox! Като публикуваш копирай линка и го постави в друг браузър и пробвай там дали ще стане(при мен става) ако не става незнам от какво може да е! Междудругото съм почти сигурен че е от браузъра(поне за мен) защото Mozilla-та понякога прави и други странни неща-според мен проблема не е от сайта

• 2 седмици по-късно...

При мен от известно време не работи лентата за бързо добавяне на тагове :

Публикувано изображение

Натискам на тях и нищо не става. Та каквото има там снимки, линкове и прочие ги пиша на ръка и не ми беше особен проблем, но сега се опитах да вляза в чата и там бутона "Добави" е на същото положение - напълно неактивен. От своя страна пък "Настройки" след него работи, като видях там че може да се направи "Enter" да бъде заместител на "Добави" но дори и така, пак няма публикуване. Явно е само при мен, защото гледам че другите пишат. С Firefox 3.5.3 съм без софтуер за блокиране на спам, java приложения и прочие по web страниците. Ако има някакво решение - казвайте. Ако не - здраве да е О.0

Поздрави, FEarBG...

И тука е така... направо ми бърка в здравето :)

Не е само това, вече не с показват иконките вдясно при нов отговор, а при кликане на иконката до ника на някой отваря направо профила му, а не прозорчето с информация.

Не е само това, вече не с показват иконките вдясно при нов отговор, а при кликане на иконката до ника на някой отваря направо профила му, а не прозорчето с информация.

Кликаш нов отговор, след това кликаш на усмивчицата и ти се показват всички иконки в дясно.

А до самия ник на потребителя в дясно има една зелена стрелкичка (или поне на мен на това ми прилича), кликаш отгоре и ти излиза прозорче с информация за потребителя, без да влизаш директно в профила му :computer8:

Да, но на тази стрелкичка направо ми отваря профила. А иконките вдясно въобще не ги визуализира. Само при мен ли е така ?

Да, но на тази стрелкичка направо ми отваря профила. А иконките вдясно въобще не ги визуализира. Само при мен ли е така ?

Ето как изглежда при мен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Сега тествах с Firefox - там работи, но под IE8 не! На други форуми, ползващи този модел, няма проблем. едит: тествах на другия компютър с IE8, там работи. Извинявам се, проблемът е при мен. едит2: оправих го с Reset на настройките. Нещо джаваскрипта се е прецакал, кой знае от какво. Извинявам се още веднъж!

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.