Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Ето това ми се зарежда в момента:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /www/kaldata.com/www/root/static/index/index_1_1.php on line 785
  • Отговори 133
  • Прегледи 17,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Да, просто исках да споделя. Дано го оправят бързо, защото обичам, като си отворя браузъра, да виждам страницата на kaldata. :)

Заради името на темата си позволявам вмъкване и се извинявам на автора.

От полагаемите 2мВ за прикрепяне на снимки към коментарите си съм изразходвал 1.36мВ. Поредния коментар поисках да подкрепя с малка снимка от 14кВ и системата не я публикува. Изтрих и публикувах отново, и резултата същия.

В моя телевизор ли е проблема или да чакам неволята?

приятен ден на всички

Очевидно в твоя. Нямам проблем с качването на малки файлове с jpg формат, въпреки, че и аз имам оставащи само 500 кВ. Какъв формат е картинката която искаш да качиш ?

post-14325-1246000438_thumb.jpg

Картинката бе блабла.png. Имам подобни картинки в профила за прикачени. Всъщност напоследък трудно се логвам тук и това става след поредни презареждания, като се случва да видя кода на стиловете на страницата. Ще го преживеем някак си.

• 2 седмици по-късно...
  • Администратор

Местихме сървърите днес и имаше профилактика. Сменени са DNS-ите и е възможно до 24-48 часа на места сайтът да не се отваря докато се ъпдейтнат записите по целия свят Кой от кой край на света отваря бавно сайтът за да проверим свързаността?

Местихме сървърите днес и имаше профилактика. Сменени са DNS-ите и е възможно до 24-48 часа на места сайтът да не се отваря докато се ъпдейтнат записите по целия свят

Мда, още сутринта си добавих един DNS на нетерра за да си отворя сайта - 212.73.140.66. Който има проблем с отварянето - да го използва. Ако може да ми прочете поста Публикувано изображение

Едит: Забравих: От КейбълТел не се отваря/ше сайта, ако има значение но от БТК примерно няма/ше проблем :help:

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

Местихме сървърите днес и имаше профилактика. Сменени са DNS-ите и е възможно до 24-48 часа на места сайтът да не се отваря докато се ъпдейтнат записите по целия свят

Кой от кой край на света отваря бавно сайтът за да проверим свързаността?

При мен си е нормално, даже малко по-бързо. И нямах грижи с достъпа :help:

При мен всичко е наред. Не забелязвам разлика. Сутринта форумът изобщо не се отваряше.

• Администратор

Подменяме изгорял хард диск от вчера и възстановяваме данните, очаква се още едно прекъсване по - късно днес за около 20-30 мин. Извиняваме се за причиненото неудобство.

• 3 седмици по-късно...

И на мен ми възникна едно проблемче :)

Свързано е с блога - като натисна настройки и ми излиза това съобщение:

Сега установявам, че и при опит за създаване на нова публикация ми излиза следното съобщение:

Нямате достъп до тази опция

:)

post-40174-1248619254_thumb.jpg

• Администратор

И на мен ми възникна едно проблемче :)

Свързано е с блога - като натисна настройки и ми излиза това съобщение:

Привет,

Опитай сега .. трябва да няма проблем вече.

• 2 седмици по-късно...

Чудех се, само аз ли имам проблем с форума днес. Основно със скоростта и факта, че през опрадалени интервали ми дава Error :yanim:

И при мен го имаше този проблем НО вече е оправено !

Благодаря, за информацията.

Значи проблемът не е бил в моя "телевизор" Публикувано изображение

Хубав ден !

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Нямам представа къде да постна питанката си.Не се сърдете,че е тук. Какво трябва да означава това? Следните грешки бяха открити Потребителят ****** не може да получава нови съобщения вече Това лично съобщение не беше изпратено

• Администратор

Нямам представа къде да постна питанката си.Не се сърдете,че е тук.

Какво трябва да означава това?

Следните грешки бяха открити

Потребителят ****** не може да получава нови съобщения вече

Това лично съобщение не беше изпратено

Възможно е на потребителя да му е пълна кутията и да няма място за новото съобщение.

Възможно е на потребителя да му е пълна кутията и да няма място за новото съобщение.

Благодаря.Само още едно върпосче.

Ако потребителя изтрие част от съобщенията си,ще получи и автоматично моето или да пробвам след ден-два да го пратя отново?

• Администратор

Благодаря.Само още едно върпосче.

Ако потребителя изтрие част от съобщенията си,ще получи и автоматично моето или да пробвам след ден-два да го пратя отново?

Здравейте,

Написано е ясно: Това лично съобщение не беше изпратено

Няма как да го получи автоматично когато си изтрие съобщенията след като не е било изпратено.

Поздрави.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.