Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще ни прецакат, ако не се намесим...

Featured Replies

Да в гърция гласуването е задължително и то по месторождение.

така е!

и глоба има.

Редактирано от жоро щангата (преглед на промените)

• Отговори 81
  • Прегледи 6,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Боже,искам България българска и свободна,Боже

значи който ви е закрил добре е направил- така ли?

Костов значи!

Да в гърция гласуването е задължително и то по месторождение.

така е!

и глоба има.

Ето, имаме участник с един (или повече от един) верен отговор. Всъщност това няма почти нищо общо с темата, затова няма да отговарям.

За Белгия съм сигурен. Ако не гласуваш, глобата не е голяма, но все пак я има.

Искам да помоля някои от участниците в тоя цирк да престанат да вдигат опашките на други за да пръднат и после да ги докладват. Не е зле да се опитате да продължите разговора с нормален тон и без нападки, в противен случай ще загубите тази възможност!

Хм, аз "докладвах" за това, че в тази тема се спомена одобрение на плащанка за вот и за доста грубо отношение към автора на темата (за грубостта - виж първата страница).

Ето, имаме участник с един (или повече от един) верен отговор. Всъщност това няма почти нищо общо с темата, затова няма да отговарям.

Хм, аз "докладвах" за това, че в тази тема се спомена одобрение на плащанка за вот и за доста грубо отношение към автора на темата (за грубостта - виж първата страница).

Нямах предвид теб.

ДПС са крали много,крадат и ще крадат докато могат.Не работят за България,а за техните интереси.Всички българи трябва да са против ДПС,а БСП са комбина с тях,ако БСП влезнат в парламента с повече депутати това означава,че пак ДПС ще дърпат конците.Ясно е коя е най-добрата и единствена алтернатива...

Редактирано от justdoit89 (преглед на промените)

:top secret:

към автора на темата ... в колко още форума ще я изплязкаш :zipper:

бърза справка с чичо Гощо

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=bu...D0%B5&meta=

аман от дървени философи като теб !

Censored,

а ти какъв идиот си и не считаш ли, че тук има хора, които подкрепят АТАКА, като мен и тези обиди които хвърляш кой ще ти ги контролира.

Ама нали си еничар и ти, боже господи какви продажници са се навъдили и из интернет!

Малко бой си ял като малък.

plakatcsj.jpg

5-дневно замразяване на акаунта, поради нарушение на т.2.13 от Правилата на форума!

stanley56

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Censored,

а ти какъв идиот си и не считаш ли, че тук има хора, които подкрепят АТАКА, като мен и тези обиди които хвърляш кой ще ти ги контролира.

Ама нали си еничар и ти, боже господи какви продажници са се навъдили и из интернет!

Малко бой си ял като малък.

хахаха

За момент си помислих, че съм в раздела с мистиката.

Как ми направи психологически профил малиииииии.

Баце, знам, че си цар на псувните, обидите и злобата.

Но не мислиш ли, че е време малко да се поукротиш и ти и останалите миротворци и да поговорим спокойно в деня на вота?!?!

Ти можеш ли изобщо да кажеш нещо ползотворно, смислено и като завършена мисъл в цяло изречение?

Хайде да пробваме, искаш ли?

пп. Иначе прав си да, ще гласувам вместо теб, пък и така си изглеждам от малък, кво да направя...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.