Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-тъпото по телевизията

Featured Replies

Кое е според вас най-тъпото нещо което дават по телевизията? :speak: Аз лично от малък мразя новините и аз незнам защо biggrin.gif

• Отговори 71
  • Прегледи 9,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То има ли нещо умно по телевизията, та сте я праснали тази тема. Аз най-много да изгледам някой качествен филм там (ако примерно е и озвучен на български) и да видя новините. За друго хубаво не се сещ

• Иди и стани рязан като ги обичаш джакалите.Не коментирай тук

• Не знам .. гледала съм точно само един турски сериал и никак не останах доволна, + това края не беше хубав.Доста взеха да ги пропагандират тея сериали.Особено като пусна БТВ и започнат да говорят за "

Публикувани изображения

Най - тъпото хмм ... рекламите biggrin.gifbiggrin.gif

Най-тъпото ли?Всички турски сериали,които се пръкнаха по бг телевизиите angry.gif

Рекламите. И реалити шоутата, разбира се. Както и разните там игри... и... Ами да, прав съм, като избягвам да гледам телевизия изобщо.

• Автор
Рекламите. И реалити шоутата, разбира се. Както и разните там игри... и... Ами да, прав съм, като избягвам да гледам телевизия изобщо.

И аз напоследък включвам ТВ-то най-много един път в седмицата кат си имаш нет зако ти е ТВ :)

И аз напоследък включвам ТВ-то най-много един път в седмицата кат си имаш нет зако ти е ТВ :)

И двете имат негативно влияние върху някои индивиди, единствено е трудно да се определи кое е по-голямото зло.

• Автор
И двете имат негативно влияние върху някои индивиди, единствено е трудно да се определи кое е по-голямото зло.

най-вероятно ей тоя наркотик пред който съм ся :)

Зако го казваш, като няма да се усетят :)

тъпите сериали, тъпите предавания, тъпите реклами , изобщо всичко тъпо

Всички шоута продуцирани от Къци.

Евала особено някои стари реклами които са от 5 години направо са музика за ушите ми  :) За тва пък щракам biggrin.gif

• Автор

Аз мраза много рекламите за превръзки .. biggrin.gif гледам някой филм и почват реклами и половината реклами за дамски превръзки :)

Всички шоута продуцирани от Къци.

Ами предаванията на и продуцирани от "мега смешния и забавен" Робин Кафалиев?

Кое е според вас най-тъпото нещо което дават по телевизията?

най-тъпото на телевизията е, че изобщо съществува

надявам се Интернет да промени това

• Автор
най-тъпото на телевизията е, че изобщо съществува

надявам се Интернет да промени това

И аз така мисля, откакто имам нет намразих ТВ-то biggrin.gif

• 1 месец по-късно...

Цялата телевизия са шарлатани... Но да кажем Планета и ФЕН са баш тъпните.

Но да кажем Планета и ФЕН са баш тъпните.

Подкрепям напълно!

По бтв сериал след сериал..... не можеш да видиш нещо смислено! :lol6:

по тв изобщо освен по такива от сорта на дискавъри ма и там вече тъпнеят всичко е тъпоооооооо... :lol6:

тв гледам само за новини.

Всичко с изключение на прогнозата за времето.

• Автор

Ами и аз да ви кажа телевизията ме тъпее но ми се случи един път ( и не само 1) да ми се развали компа и тога няма к'фо друго да се праи ;)

Ами и аз да ви кажа телевизията ме тъпее но ми се случи един път ( и не само 1) да ми се развали компа и тога няма к'фо друго да се праи :P

Приятелю, преди години хората като не са имали компютри и телевизори какво са правили през свободното си време? Работели са - да, но днес, предполагам си от голям град и не знаеш как се държи мотика (а и си малък), но няма ли да ти е по-хубаво да излезеш с приятели (дори сам) да се разходиш из градчето ти, да хапнеш нещо от някоя закусвалня примерно. Защо трябва да се затваряш между тези четири стени?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.