Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-тъпото по телевизията

Featured Replies

реклами и сериали

• Отговори 71
  • Прегледи 9,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То има ли нещо умно по телевизията, та сте я праснали тази тема. Аз най-много да изгледам някой качествен филм там (ако примерно е и озвучен на български) и да видя новините. За друго хубаво не се сещ

• Иди и стани рязан като ги обичаш джакалите.Не коментирай тук

• Не знам .. гледала съм точно само един турски сериал и никак не останах доволна, + това края не беше хубав.Доста взеха да ги пропагандират тея сериали.Особено като пусна БТВ и започнат да говорят за "

Публикувани изображения

Сериалите и сапунките са най-тапи според мен.Турските сериали просто не ми се говори за тях по-тапо нямя!

Рекламите някои сериали,ТУРСКИТЕ ФИЛМИ НАЙ ГИ МРАЗЯ (да си ходат на север),рекламите който дават за н'екви електроуреди който масово рекламират по телешоп...

Не харесвам рекламите по време на някой сериал или филм, както и новините и времето..

Подкрепям напълно!

нямам какво да добавя,евала,подкрепям и аз.тая планета и фен пълнят мозъците на децата с тъпотии,които никога няма да им потрябват в живота.телевизията отдавна е загубила авторитет..

Най-тъпото ли?Всички турски сериали,които се пръкнаха по бг телевизиите angry.gif

Съгласен съм. И тъпите им реклами, които от 40 минутно филмче го правят час. :magnifier:

aMoPe подкрепям те но не напълно, аз също мразя Рекламите ..но турските филми до някаде са поучителни..

aMoPe подкрепям те но не напълно, аз също мразя Рекламите ..но турските филми до някаде са поучителни..

+1000

Ахаха, големи комплексари сте се събрали тук :write a letter: Това, че турци са го правили филма, не означава, че филма е боза :whist: Вие си знаете, трошете си главите.

Напоследък изобщо телевизия не гледам. Всичко е много, ама много тъпо, не може да ти задържи вниманието. И дори да го направи, то като на всеки 20 мин. има реклама, бързо го изгубва. :)

има си добри и лоши филми и сериали , независимо от това дали са турски ,американски и т. н. ... :angry:

а относно темата: рекламите са ми най голимия дразнител!, леле колко пъти съм ги псувал... ;):):mad:

Най-тъпите и манипулирани предавания по българските телевизии за мен са новините на НОВА и bTV.

Най-тъпите и манипулирани предавания по българските телевизии за мен са новините на НОВА и bTV.

И рекламите им са по 10 минути, скапаняци! :cool:

Всичко без мачовете от шампионската лига.А Биг Брадър и турските сериали трябва да ги забранят със закон и публикувана извадка в Държавен вестник.

... турските сериали трябва да ги забранят със закон и публикувана извадка в Държавен вестник.

Зверски съгласен :ph34r: Редом с филмите на разни репортери за това или онова, и тъпите коментари по новините.

Иди и стани рязан като ги обичаш джакалите.Не коментирай тук

И рекламите им са по 10 минути, скапаняци! :wors:

А в Германия минутите за реклама в един ден са точно 10, закона им забранява да рекламират повече от 10 мин, и при това плащат много пари за тея минути .. :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

А в Германия минутите за реклама в един ден са точно 10, закона им забранява да рекламират повече от 10 мин, и при това плащат много пари за тея минути .. :wors:

Това се отнася само за обществените телевизии, не бъркай нещата.

Не знам .. гледала съм точно само един турски сериал и никак не останах доволна, + това края не беше хубав.Доста взеха да ги пропагандират тея сериали.Особено като пусна БТВ и започнат да говорят за "Перла" дрън дрън .. Дано след време не се казваме всички "Мехмед" и "Инджи" :wors:

Това се отнася само за обществените телевизии, не бъркай нещата.

Еееее ами по нашите обществени телевизии да не би да е така, както при тяхните? :)

• 3 седмици по-късно...

ем сериалите с които човек се ражда и умира преди да са свършили :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.