Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

дъно адекватно на GIGABYTE EP45-UD3R

Featured Replies

• Автор

Да, сега си е на Default. Според Everest - http://img194.imageshack.us/i/20090726235101.png/

• Автор
Влизай в Биос, промени само напрежението на паметта: от Ауто го постави ръчно на 2.1 В ! Нищо друго не пипай и пусни теста.

Сложих го на 2.1. Пуснах Мемтест - до началото на четвъртия тест нямаше грешки. В Еверест няма промяна или поне аз не я виждам. Ако са се оправили нещата, а дано!, много благодаря! Ще го пусна няколко часа да се тества, но преди това ще му пусна System Stability Test-а на Everest.

п.п. И на предишното дъно по подобен начин се оправяше - бях го оставил веднъж повече от 24 часа на Мемтест - мина ги без грешка, но след два-три дена пак почнаха рестартите и грешки още в началото на теста.

п.п. Нещо важно изпуснах да спомена - по-рано днес, след първия рестарт го забелязах, до рам паметта диодчето светеше червено.

• Автор

System Stability Test-а на Everest 2 часа без проблеми. Сутринта пак беше рестартирал... В BIOS нищо не съм пипал.

Поръчах G.SKILL, защото за OCZ трябва да чакам, а това положение не се търпи. Не правя замяна на корсара с G.SKILL, тъй като единия компютър тъй или иначе се нуждае от рам, но корсара, поне според мен е за смяна.

Гаранцията на корсара не е ли доживотна, ако не могат да работят на посочените спецификации не би трябвало да имаш проблем да ти ги подменят?

• Автор
Гаранцията на корсара не е ли доживотна, ако не могат да работят на посочените спецификации не би трябвало да имаш проблем да ти ги подменят?

Да, доживотна е, само дето ще ми е трудно да ги убедя, че е за смяна. А май самата ревизия на паметта (1.2 по спомен, че не съм си в нас) има проблеми. Т.е. и да ми я сменят, не съм сигурен, че пак трябва да е корсар... Сега чакам новата - g.skill. До два часа трябва да е при мен :computer8:

kokomil, ще направя както ме съветваш, но обратно на стария компютър. Там трябваше други настройки, за да тръгне на 1066

.....

kokomil, ще направя както ме съветваш, но обратно на стария компютър. Там трябваше други настройки, за да тръгне на 1066

Е, пробвай и на стария компютър cool.gif Ще е интересно ако там работи без проблеми.

• Автор

Само да се похваля - взех паметта biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.