Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Никога не съм...

Featured Replies

Добър отговор!

Никога не съм си представяла,че животът ми ще протече така!

То всеки е така!

Никога не си правя големи планове за бъдещето,мечтая но до там. :)

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 154,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз съм стояла - приличах после на зомби,и повече не повторих Никога не съм правила лазаня (таквиз сложнотии - мерси)

• Нема и да пее!   Никога не се излагал(а) публично?

• darkterminal
    darkterminal

Кой тфа? Ас ли? Ма повишавал съм бре... Даже ми се е случвало да истерясам... Грешен съм... Грешен...   Никога не е искал да бъде светец/светица...

Публикувани изображения

То всеки е така!

Никога не си правя големи планове за бъдещето,мечтая но до там. :)

Няма бъдеще,няма минало-за мене има само сега,само този момент.

Никога не съм затъвала в блато!

Няма бъдеще,няма минало-за мене има само сега,само този момент.

Никога не съм затъвала в блато!

И аз и в прекия и в преносния смисъл.

Никога не сервилнича!

Редактирано от Evva (преглед на промените)

И аз и в прекия и в преносния смесъл.

Никога не сервилнича!

Най-вероятно ми се е случвало.....

Никога не съм бил в нокаут.

Никога не съм падал от пиянство ;)

И аз май не съм. Никога не съм удрял жена ...

Аз пък ниога не съм ходил на Луната! :)

Хаха..и аз не съм -->Никога не съм правила секс в колата си?

Срамота! Ама и аз не съм, че нямам кола. Взема ли си, ке и правим сефтето :) Никога не съм ходил на пого О.0

Никога не съм ходил на пого О.0

Хъ-хъ, ..съм. Играли сме пого.

Никога не съм чупила кост (на себе си).

Никога не съм чупила кост (на себе си).

Чупила съм(на себе си)

Никога не съм приемала скъпи подаръци(освен от членове на семейството ми)!

Никога не съм си мислела, че ще се влюбя в най-неромантичният мъж на света.

Никога не съм си мислела, че ще се влюбя в най-неромантичният мъж на света.

Не съм се влюбвала в такъв мъж! ;) И не бих могла. ;)

Никога не съм била в Египет,много искам да видя пирамидите.

И аз си мислех, че не бих могла но се влюбих. Пък и повечето мъже са имунизирани срещу романтика.

И аз си мислех, че не бих могла но се влюбих. Пък и повечето мъже са имунизирани срещу романтика.

Много тъжeн извод ,за съжаление верен . ;)

А и сърцето не пита в кой ще се влюби.

Май или ще свикнеш ,или ще пробваш да го промениш.Дано успееш. :wors:

Успех! :)

Никога не казвам -никога!

Както се казва"Човек предполага ,а Господ разполага!"

Ае аз все си мислех, че преди две години личната лекарка като вика тука всички младежи за имунизация, а аз му дадох айляк и отидох на бира, ще се отрази това нещо, а то каква била цялата работа О.0 Иначе по мое виждане жените, които се влюбват в мъж и после заявяват че не бил достатъчно романтичен, грижовен, добър и прочие, просто в началото не знаят какво искат и се хвърлят на първият срещнат.

А относно мотото по-долу, като го видях, та се сетих за един лаф от едно време. Една позната там преди години все го повтаряше това "Никога не казвай никога.", а аз много обичах да я питам "А ти защо го казваш?" и да гледам след това инатливата и физиономия. Та както тогава, така и сега все още ми звучи малко банално. То е ясно какво означава, но структурирано във вид "Никога не се предавай" или "Никога не се отказвай от мечтите си." лично на мен доста повече ми харесва :wors:

Никога не съм вярвал в съдба, сили над мен или каквото и да е там, което може да ръководи живота ми и на което да разчитам. Както се казваше в Терминатор 2 май, няма съдба, живота е такъв, какъвто си го направиш и ако чакаш от горе да те огрее, ще останеш с пръст в уста.

Ае аз все си мислех, че преди две години личната лекарка като вика тука всички младежи за имунизация, а аз му дадох айляк и отидох на бира, ще се отрази това нещо, а то каква била цялата работа О.0Иначе по мое виждане жените, които се влюбват в мъж и после заявяват че не бил достатъчно романтичен, грижовен, добър и прочие, просто в началото не знаят какво искат и се хвърлят на първият срещнат.

Не си прав.Mожеш да срещнеш много стойностен човек ,с много достойнства ,но на който романтиката да е чужда и да се влюбиш в него.Това не означава ,че е „първият срещнат”.

Аз харесвам романтичните жестове ,но ако само липсата им е недостатъка на един мъж ,но той ме кефи като човек ,като разбирания,визия ,култура ,ценностна система бих преглътнала този факт.

И обратно,ако един мъж е много романтичен ,това автоматично не го прави най-добрия избор,поне не за мен.

Познавам много романтични мъже в които посмъртно не бих се влюбила .Просто това е единственото им достойнство :P .

Бих избрала един по-обран от към романтика мъж ,но който има други качества ,отколкото някой само заради факта че е по-романтичен.

Романтиката е един бонус,но не и определящото в избора.Приятен бонус все пак. ;)

Но ако липсва ще пада мрънкане след това ,много ясно и "не защото не знаят какво искат",а защото няма угодия,а и винаги е добре да те поглезят и то романтично.

А относно мотото по-долу, като го видях, та се сетих за един лаф от едно време. Една позната там преди години все го повтаряше това "Никога не казвай никога.", Та както тогава, така и сега все още ми звучи малко банално. То е ясно какво означава, но структурирано във вид "Никога не се предавай" или "Никога не се отказвай от мечтите си." лично на мен доста повече ми харесва

Да прав си това е клише и като всяко клише звучи много ,а не "малко" банално и изтъркано,"лаф от едно време",както казваш .

Признавам рядко ги ползвам,но в случая беше препратка към отговора в предния ми пост.В който самодоволно заявих ,че никога не съм се влюбвала в неромантичен мъж.И метнах това до болка познато клише за да кажа ,че не съм застрахована да го направя ,мотивите за което ти споделих по-горе.

Можех да го кажа по-оригинално ,но признавам не ми се мислеше много и смело яхнах клишето.

Все пак не може всеки път да се изказваме ex cathedra и оригинално(е някои го могат или поне си вярват ,че е така :P ) и подходих по-лежерно и непретенциозно към отговора.

Не подозирах ,че някой ще се вдигне на бунт срещу клишетата. ;)

Всъщност си прав,въпросното звучи наистина много крайно и категорично.Но от друга страна е по-общо ,а твоите примери са по-конкретни и не го покриват.

А в това клише ,както и във всички останали има много истина ,те затова са и станали клишета,от факта че много хора ги отъждествяват със себе си и ги ползват.Така че клишетата са необходимо зло ,което ползваме ежедневно и има готови такива за всяка житейска ситуация.

Никога не съм вярвал в съдба, сили над мен или каквото и да е там, което може да ръководи живота ми и на което да разчитам. Както се казваше в Терминатор 2 май, няма съдба, живота е такъв, какъвто си го направиш и ако чакаш от горе да те огрее, ще останеш с пръст в уста.

Тук съм вече на диаметрално различна от твоята позиция."Вярвам в съдбата".

Наистина е глупаво човек "да разчита само на късмета си" или съдба,както искаш го наречи ,а не на собствените си сили и труд.

Но категорично не мисля ,че всичко зависи единствено и само от теб.Според мен може да си най-добрия ,но "нямаш ли шанс","не си ли на точното място в точното време "(тук ги накаканизах доста клишета,сори изкуших се :sobbing: ),"някой друг ще се окичи с златния медал"(да живеят клишетата :sobbing: )

Както гласи едно от най-най-изтърканите и най-древни клишета ,древно като Вечния град Fortuna favet fortibus(Фортуна /съдбата/ обича смелите).

С думи прости бори се "направи каквото трябва ,пък да става каквото ще",и ако "съдбата е на твоя страна""ще кацне птиченцето на рамо ти"

Но на 19 на колкото си е нормално "да хвърчиш в облаците"и да вярваш ,че "морето е до колене".Най -важно е ти какво ще направиш ,но и ако "пръстчето на съдбата" се намеси в твоя полза ще се "окичиш с палмата на първенството",иначе колкото и да се пънеш "ще си тръгнеш с подвита опашка" и някой друг "ще обере овациите",защото както знаеш "всичко е за победителя"

Е аз като поживяла няколко годинки повече от теб и помъдряла(това второто е под въпрос :sobbing: )ще ги кажа "не питай старило ,а патило" ,та може да си добър ,много добър ,но не е ли "твоя ден""ще блъскаш стената с глава " и нищо няма да стане (освен някоя цицина).

Тук смятам да спра,защото на дължина май го стигнах рекорда за най-дълъг пост ,а за брой клишета в текст подобрих световния рекорд.

P.S.Ама и ти си много добър ....в боравенето с клишетата.Само в последното ти изречение изброих 5 такива. :vomit:

Тъй като считам клишетата за кича на речта (устна и писмена)това дето си спретнахме двамца стана баси панаир на клишетата и парад на кича. ;)

И в унисон с по-горното едно последно клише за се вместя в темата:

Никога не съм се влюбвала от пръв поглед. :hit:

Според мен пък се получи интересен дебат.Хубаво е да отстояваш позициите си. И дали и заради  моите няколко годинки в повече съм напълно съгласна с Evva. Може и наистина клишетата да са кича на речта, но са станали такива именно защото са нещо като поговорки доказали верността си с времето. Те са един кратък и бърз начин да изразиш мнението си и колкото и да са неоригинални веднага се сещаш за какво иде реч. Както и да е.Всеки е прав за себе си, което е добре защото представете си колко скучен би бил живота ако  винаги сме на едно и също мнение.                       п.п. В този ред на мисли - Никога не съм правила първата крачка в една връзка.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Значи първо един поздрав за модовете, които следят за офтопика. Да пият една бира в моя чест, да си бичат айляка и да не слухтят много тука ;)

Evva, булка, много нещо изписа, което означава че съм засегнал темите, които са ти интересни, но от всичкото което прочетох, реално малко си казала. Това с клишетата няма да го коментирам, че то направо отиде в "трета глуха" (т'фа май пак се води за клише), ама по другите два мотива имам какво да кажа О.0

Не си прав.Mожеш да срещнеш много стойностен човек ,с много достойнства ,но на който романтиката да е чужда и да се влюбиш в него.Това не означава ,че е „първият срещнат”.

Аз харесвам романтичните жестове ,но ако само липсата им е недостатъка на един мъж ,но той ме кефи като човек ,като разбирания,визия ,култура ,ценностна система бих преглътнала този факт.

И обратно,ако един мъж е много романтичен ,това автоматично не го прави най-добрия избор,поне не за мен.

Познавам много романтични мъже в които посмъртно не бих се влюбила .Просто това е единственото им достойнство :down: .

Бих избрала един по-обран от към романтика мъж ,но който има други качества ,отколкото някой само заради факта че е по-романтичен.

Романтиката е един бонус,но не и определящото в избора.Приятен бонус все пак. ;)

Но ако липсва ще пада мрънкане след това ,много ясно и "не защото не знаят какво искат",а защото няма угодия,а и винаги е добре да те поглезят и то романтично.

Първо не четеш какво пиша! Ти някак ги извъртя нещата все едно съм казал, че тези които са романтични са стока, а останалите за нищо не стават О.0 Недей така да преиначаваш цялата история. Говоря по принцип, че ако човек знае какво иска от една връзка и от половинката, никога няма да чуем реплики "Влюбих се в него/нея, но той/тя това нямаше или онова му/и липсваше." То затова първите месеци са най-зор, защото тогава трябва да прецениш дали човека до теб, наистина може да бъде част от теб и си заслужава да му отдадеш сърцето си или не. Та затова за мен всички жени и мъже, които казват че наистина обичат някой, но му липсва нещо и само го правят на проблем, то явно не го обичат истински, защото любовта означава да виждаш само добрите страни или както казах по-горе, просто не знаят какво искат. Не виждам какво повече има да се каже тук...

А за романтиката, при много мъже това дали я има или не се определя от самата жена. Няма романтик, които да не е изпитал поне една силна любов и всичките нежни думи и чувства да са насочени към една единствена жена. Разбира се и тази жена трябва да предразположи за това. Някой просто се държат тъка, че убиват романтиката в една връзка, като постоянно искат мъжа да е такъв, какъвто не е, като после изкарват него виновен. А и това да обичаш някой, а да искаш да се промени означава, че не го уважаваш като личност и не го обичаш заради това, което е, щом искаш да е някой друг. Този проблем също го има при много жени. Та недей да съдиш толкова бързо кои били романтици и кои не. Всяко нещо си има две страни, а и повече и човек никога не може да бъде напълно сигурен коя е правилната...

Тук съм вече на диаметрално различна от твоята позиция."Вярвам в съдбата".

Наистина е глупаво човек "да разчита само на късмета си" или съдба,както искаш го наречи ,а не на собствените си сили и труд.

Но категорично не мисля ,че всичко зависи единствено и само от теб.Според мен може да си най-добрия ,но "нямаш ли шанс","не си ли на точното място в точното време "(тук ги накаканизах доста клишета,сори изкуших се :gamer2: ),"някой друг ще се окичи с златния медал"(да живеят клишетата :doh: )

Както гласи едно от най-най-изтърканите и най-древни клишета ,древно като Вечния град Fortuna favet fortibus(Фортуна /съдбата/ обича смелите).

С думи прости бори се "направи каквото трябва ,пък да става каквото ще",и ако "съдбата е на твоя страна""ще кацне птиченцето на рамо ти"

Но на 19 на колкото си е нормално "да хвърчиш в облаците"и да вярваш ,че "морето е до колене".Най -важно е ти какво ще направиш ,но и ако "пръстчето на съдбата" се намеси в твоя полза ще се "окичиш с палмата на първенството",иначе колкото и да се пънеш "ще си тръгнеш с подвита опашка" и някой друг "ще обере овациите",защото както знаеш "всичко е за победителя"

Е аз като поживяла няколко годинки повече от теб и помъдряла(това второто е под въпрос :biggrin: )ще ги кажа "не питай старило ,а патило" ,та може да си добър ,много добър ,но не е ли "твоя ден""ще блъскаш стената с глава " и нищо няма да стане (освен някоя цицина).

Точно ти хвърчиш в облаците, като вярваш че морето е до коленете и още куп такива нереални глупости, защото аз ако искам да постигна нещо, се боря с всички сили за него, докато накрая победя. И дори да имам падения, не се отказвам. Това мисля че е духът, който всеки трябва да поддържа. Твоята съдба я виждам, като да правиш нещо и за всеки неуспех да обвиняваш нея с думите "Ех, явно не е било писано." Иначе ми е ясно какво искаш да кажеш и да вземем за пример търсенето на работа : Понякога се скъсваш да напъваш на едно място и с връзки и с какво ли не и не става, а друг път просто ти потръгва и дори без много усилия, постигаш много по-завидни резултати. Късмет ли е това, шанс ли е, не знам, но определено аз не се уповавам на него и играя на сигурно (до колкото може). Така че ти си вярвай там в твоите идеи, а аз в моите, но не си прави лукса да казваш кой е прав и кой не, защото вече там си много далеч от истината.

Никога не съм се влюбвала от пръв поглед. :baby:

И аз не съм. Любовта от пръв поглед обикновено води до незадълбочена и краткотрайна връзка, което е напълно противоположното на това, което аз търся.

Никога не съм правил такъв флуд в която и да е тема (май О.0)...

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Никога не мога да те стигна :gamer2: -->Никога не съм ходила на солариум

Оливала съм се с повече от час с престоя в солариума (преди време). Никога не съм се боядисвала розова коса (: .

Evva, булка, много нещо изписа, което означава че съм засегнал темите, които са ти интересни, но от всичкото което прочетох, реално малко си казала.

Първо не четеш какво пиша! Ти някак ги извъртя нещата все едно съм казал, че тези които са романтични са стока, а останалите за нищо не стават . Недей така да преиначаваш цялата история.

Като за начало я дай малко по-кротко миличък.Не съм ти "булка" ,нито на теб нито на някой друг.

Доброто възпитание и кавалерството на никой още не са навредили. :D

Споко и на теб няма да ти се отрази зле да се държиш като джентълмен.Това за начало. ;)

Прочетох те внимателно ,явно не съм успяла да проследя летежа на мисълта ти,щом се считаш за неразбран. :P

Говоря по принцип, че ако човек знае какво иска от една връзка ... никога няма да чуем реплики "Влюбих се в него/нея, но той/тя това и липсваше." ...... Та затова за мен всички жени и мъже, които казват че наистина обичат някой, но му липсва нещо и само го правят на проблем, то явно не го обичат истински, защото любовта означава да виждаш само добрите страни или както казах по-горе, просто не знаят какво искат.

По никакъв начин не мога да се съглася с теб. ;)

Не мисля ,че да обичаш някой означава да си сляп за неговите недостатъци.

Защо е нужно да идеализираш човека до себе си,да го качваш на пиедeстал!?

Истинска според мен е онази любов,която се гради не на някакви илюзорни ,вменени на другия качества от теб,а заради неговите истински достойнства и въпреки всички онези неща ,които не харесваш в него,но ги приемаш,защото го обичаш . Перфектни и идеални хора няма.

Но ти от висотата на своя богат житейски опит на твоите 19 години,явно си на друго мнение.

Поздрави за което ,а и за рождения ти ден макар и на патерици-жив и здрав бъди. :)

Мисля обаче,че след още някой и друг рожден ден ще свалиш розовите очила и ще виждаш човека до теб по-ясно.

Защото ако живееш в заблуда за реалните качества на любимия рано или късно ще се събудиш и разочарованиeто ти ще е факт.

А за романтиката, при много мъже...... Разбира се и тази жена трябва да предразположи за това. Някой просто се държат тъка, че убиват романтиката в една

+1

Напълно съм съгласна.

Всеки може да бъде романтичен ,ако другия го предpазположи.

На едни просто им идва от вътре ,на други им трябва време и подход да се отворят за това. :)

Точно ти хвърчиш в облаците, като вярваш че морето е до коленете .....защото аз ако искам да постигна нещо, се боря с всички сили за него, докато накрая победя. И дори да имам падения, не се отказвам. Това мисля че е духът, който всеки трябва да поддържа. Твоята съдба я виждам, като да правиш нещо и за всеки неуспех да обвиняваш нея с думите "Ех, явно не е било писано."

Тук правиш това в което обвини мен по-горе.Четеш ме с неразбиране ,както дявола евангелието.

Здраво съм стъпила на земята и гоня целите си до дупка.

Не разчитам на случайността или на късмета.За мен шанса е както се казва "късмета е да си го накъсметиш".

За да успее човек ,според мен обаче е нужно не само много здраво бачкане ,но и акъл .

Да умееш да видиш своите шансове и да се възползваш от тях.

Това ,което казах и което ти е убягнало,че освен усилията които човек трябва да положи има обстоятелства извън нас ,които могат да попречат или подпомогнат осъществяването на целите ни.

Не се отказвам от мечтите си и никого не съм винила за неуспехите си.

Неуспехите не ги приемам за провал или някакъв своево рода знак на съдбата.

Приемам ги като опит и не търся оправдание за тях в лошия си късмет.

Вярвам,че всеки има своя шанс ,просто един успява да се възползва от него ,а друг не.

P.S.Поздравления ,че имаш мнение по всички въпроси и не пропускаш да го изложиш и да защитиш позицията си.

Адмирации за което,аз самата също отстоявам мнението си и изпитвам респект към всеки ,който го прави. :)

Но ако смекчиш малко тона и започнеш да уважаваш чуждото мнение и избор ,само ще спечелиш.

Казвам го съвсем добронамерено.

Но предвид възрастта ти е някак нормална тази категоричност и този патос,това опиянение от собствения глас и не чуване на аргументите на другия ,но и аз до преди няколко години "боледувах от това"така че всичко е ок,ще го израстеш. :)

Още веднъж поздрави за рождения ти ден. :)

Никога не съм се боядисвала розова коса (: .

Не съм!

Никога не съм била с къса коса!

Еми хич не ми влизаш в положението значи. Там в темата за рожденият ми ден обещах, че повече няма да образовам, както преди правех, ама то тъкмо да се отпусне малко човек и почвате да вилнеете. Т'фа по горе к'во беше ? Първо взе да ме съветваш как да се държа с теб, въпреки че тонът ми беше напълно заслужен и с цел, защото още в началото видях, че ще вземеш да ми се правиш на голямата кака, а аз малкият и още неопитен младеж, само да ти се любувам и възхищавам. Да, ама определено няма да е тая, особено след като прочетох сега какви си ги мъдрила. После това за любовта, че щом обичаш някой, то ти и го уважаваш и приемаш неговите лоши страни, за това съм съгласен. Ама после пак какви бяха тия изводи за моят житейски опит и това как ще виждам нещата след време просто не знам. Все едно ме познаваш от 18 години и всеки ден си пием кафето заедно, та може да заключиш през какви очила гледам и прочие. Ще ти кажа това, което съм казал на хиляди : Не прави грешката да ме сравняваш с теб, на моите години, защото просто аз не съм ти. И като завършек на тази мисъл, аз знам какви качества има любимият човек за мен и вече съм ги оценил. Не ми трябва повече време... За романтиката няма какво да го коментирам, то си е ясно като бял ден. Там за мотива около съдбата нещо си писала ти какво правиш, което лично мен не ме грее особено, та и него няма да коментирам. А относно последните ти слова, тона няма как да го смекча, защото както казах и преди, ти си позволяваш лукса да мислиш че ме познаваш, че знаеш на каква вълна съм (или там както ти го определи) или като цяло да ме приобщиш към някаква социална група, като така да стана по-лесен и разбираем за теб. Но има една много яка далавера и тя е, че се мисля за специален и различен от всички останали и всеки, който ми казва че ще мина по неговият житейски пък и едва ли не ще повторя неговите грешки, изглежда толкова банален в моите очи, че си няма и на представа. И последно за финал, причината за този патос и това опиянение от собствения ми глас е че ти си една от многото пчелички, които жужат около кошера с медa и на които не обръщам особено внимание, ако не извадят наистина добри аргументи или ако не ме ужилят ;) Вече ако се познавахме, думата ти щеше да има много по-голяма тежест в моето съзнание, но за в момента това е най-доброто отношение, което ще получиш :D Поздрави, FEarBG... По темата : Ем че аз съм си с къса коса О.0 Никога не съм ... смятал годините за фактор, че напоследък народа само на това набляга...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.