Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Никога не съм...

Featured Replies

е, имах и чорапи и обувки на висок ток

никога не съм изневерявала на двама едновременно

и аз никога на дваМА?

...а трябва....И аз не съм.....

Никога не съм влизала облечена в морето....

Влизал съм

Изпревариха ме....и аз не съм пушил чай

Никога не съм блъскал кола в дърво.

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 154,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз съм стояла - приличах после на зомби,и повече не повторих Никога не съм правила лазаня (таквиз сложнотии - мерси)

• Нема и да пее!   Никога не се излагал(а) публично?

• darkterminal
    darkterminal

Кой тфа? Ас ли? Ма повишавал съм бре... Даже ми се е случвало да истерясам... Грешен съм... Грешен...   Никога не е искал да бъде светец/светица...

Публикувани изображения

И аз нямам! :cool:

Всеки допуска правописни грешки, :shake_puter: но в случая не е правописна грешка, :) а липса на знание /нищо лично,миличка,просто уточнявам/и само не разбрах: Що е то дребнавост???

извън протокола: просто бях написала една дума с уголемена буква и какво направиха.........хората

по темата: никога не съм се карала с непознати

Не обичам да влизам в безсмислени спорове ,но понякога видимо се налага да отговориш.

Писах за Серенгети не от скука или да се намирам на лафче, а защото ,да работя там е детската ми мечта,прочела съм почти всичко за парка.Обичам животните и само факта ,че когато записвах висше се съобразих с желанието на родителите ми сега не завършвам ветеринарна медицина,но не съм се отказала ,никога не се отказвам от мечтите си решила съм второто ми висше да е това .Знам че един ден ще съм там било като турист или като лекар.

За едно обаче си права не е правописна грешка,от известно време под давлението на мой преподавател пиша на БДС ,това ме затруднява и често сменям съседни букви „к” вместо „с”и както в случая „и”вместо „е”.Но мисля че това са дребни неща и това неудобство ще го преодолея, като свикна да пиша свободно!Съжалявам за затруднението, което създавам пишейки така ,честно не съм подозирала ,че някой чете под лупа непретенциозните ми коментарчета в празни.

Не съм искала цитирайки те да го правя проблем ,но ме развесели наблюдателността и зоркостта ти,нещо в което между впрочем няма нищо лошо,но реших да си посипя главата с пепел и да се надсмея над себе си .Това за дребнавостта се отнасяше за мен,не знам защо се товариш и си решила че е за теб.Точно за това го използвах ,да кажа че не е дребнаво заяждане ,а лека закачка към някой който така внимателно следи за правилното изписване на наименованията.Наистина нямаше нищо лично.Честно не съм чела почти нищо твое ,всъщност не чета никого в празни ,а само коментара който е пред моя,за да мога да отговоря.Така че няма личен елемент и някакво заяждане.Н о наскоро по-доста неприятен начин на вниманието ми се натрапи един твой коментар в „Поезия”,който признавам не ме остави безразлична . Не знам дали тук е мястото, но така и така съм почнала да ти се обяснявам,не виждам причина да ти го спестя.Пък и кога по–добра сгода за това.

Тук ще отворя още една скоба.Не пиша във форуми и почти форумно„девствена „ долетях в калдата .И да съм тук го дължа на една жена ,която много уважавам-Смирена.Притчите ,които публикува ме привлякоха.Винаги с удоволствие чета нейните постове ,безкрайно ми е симпатична,една истинска дама ,което личи от всеки неин пост,много деликатна и толерантна жена,безкрайно и се възхищавам.

Мнението ти за поезията и ми се стори брутално .Тук ще вметна че всеки има право на мнение ,аз уважавам чуждото такова и в този ред на мисли ,нищо лошо ,че Смирена не е докоснала душата ти с поезията си ,както се казва ” На вкус и цвет товарища нет” Но тук постват хора за които поезията е просто хоби.Аз се радвам на всяко тяхно стихче ,даже и на най –нескопосаното ,защото си личи че са писани от душа.Все пак тук е място за споделяне ,а не за критика.Това не е поетичен конкурс и ние не сме жури за да даваме тежки и категорични присъди на поезията им. Те ни разрешават да надникнем в красивите им души ,доверили са ни емоцията си и намирам за неумесно да ги подлагаме на критика по един неприемлив спорд мен начин.Та ние не сме литературни критици и е нелепо да се изживяваме, като такива.Ако човек толкова държи да я направи оценката ,смятам че тя би трябвало да бъде направена по едни по -деликатен начин ,без да наранява чуждото его ,защото творците са много деликатни и чувствителни същества и е жестоко по такъв излишно груб начин да бъдат оценени. ;)

Като те четох,се сетих за Енрико Карузо,преди време бях чела една биографична книга за великия тенор и бях очарована от него,но тук искам да споделя една случка точно по темата.Ще я преразкажа по памет, ако не съм съвсем точна ще ме извините.Карузо е бил поканен на частен прием на който е пяла известна певица.След края на изпълнението си тя е отишла при Маестрото и помолила за неговата оценка.Той бил много вежлив и и казал ,че изглежда великолепно на сцена ,че е една много красива жена и роклята и е много елегантна.Но певицата настоявала Карузо да даде оценка за пеенето и.Накрая великия тенор бил принуден да каже ,че изпълнението и не е лошо ,но тя е лишена от талант.

Това лирично отклонение бе за да кажа ,че този велик певец ,не се изживява като критик и щади чувствата и усилията, които е положил един творец и само изричното настояване да каже професионалното си мнение го е принудило да даде една безпристрастна ,но сурова оценка.

Между другото не познавам Смирена ,дори не ми беше в списъка с приятели ,пропуск който смятам да запълня на мига.

Пожелавам ти късмет през Новата година и по-малко подобни спорове,защото тук сме да се разтоварим и забавляваме, а не да вадим шпаги. Пак ще повторя нищо лично срещу теб ,не те познавам ,дори като писане тук във форума ,а и не държа .Малкото хора тук които са ме впечатлили и съм отличила с вниманието си съм го довела до знанието им,другите не ме касаят.За мен те са просто един ник нищо повече!

Сега да се вмъкна по темата никога не съм писала по-дълго и по-нелепо обяснение.

P.S.Ако и ма конкурс за най-дълъг и безумен пост аз го печеля безапелеционно!

Амин!

Аз нигога не бих могла да напиша такъв дълъг пост в 03.35h. Никoй не ме е ядосвал така,де.

Дадох отговор в ЛС - за да не спамим темата - извинявам се!

Аз нигога не бих могла да напиша такъв дълъг пост в 03.35h.

Никoй не ме е ядосвал така,де.

мен пък са ме ядосвали.... :snowballfight:

никога не съм обичала змии :)

И аз не съм

Не съм яздила камила

само коне :speak:

никога не съм се страхувала от паяци

О аз ,дори ги ям за следобедна закуска.......

Никога не съм се прострелвал.

Аз само веднъж Никога не са ме гонили с брадва

Това съм го правил не съм замерял човек с храна

е като малка съм се замеряла с пуканки, чипс... :eek: никога не съм харесвала сапунки

е като малка съм се замеряла с пуканки, чипс... :nono:

никога не съм харесвала сапунки

И аз..... Никога не съм опитвал ракия от бонбони "Лукче".

дядо ми, бог да го прости, си вареше ракийка човекът, но чак от лукчета... ;) никога не съм била в симулатор-тренажор на космонавти(а ми е доста интересно :) )

И аз. Всъщност не съм се качвал дори на лифт. ---> Никога не съм скачал с бънджи напушен.

аз и ненапушена не съм скачала... никога не бих участвала в Биг Брадър

Аз пък бих но не в България. НО Никога не бих участвала в Страх.

И аз. ---> Никога не съм скачал от влак в движение.

като малка веднъж така си бях въобразила, че съм скачала, че наистина си вярвах. :blink: никога не съм била блондинка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.