Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

И аз имам шоколадче, само че йогурт,много го обичам:)

че има ли такава Милка ... май не съм я опитвал ohmy.gif

я някой да пусне музка !!! Че много тихо :)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

• Автор

че има ли такава Милка ... май не съм я опитвал ohmy.gif

Има,има в момента много добре усещам че имаbiggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=I9qhYix7RWw&feature=related

Пускам нещичко да свири.....

водка за мен ... и швепс за брат Мето дето само надниква какво правим тук :clap:

Аре е, някой няма ли да разказва нещо интересно, да кефя. О.0

Аре е, някой няма ли да разказва нещо интересно, да кефя. О.0

чекай Павка , да ти разкажа какво стана като се връщах от обедна почивка ... две хлапета си карат велосипедите ... присичат кръстовището ... има канавка която трябва да поеме дъждовете НО счупила се една от решетките / само ендо ребро / и познай ... предната гума на колето влиза и ... хихихихихи ! Просто седнах на земята от хилеж !

• Автор

водка за мен ... и швепс за брат Мето дето само надниква какво правим тук :P

За тебе,наздраве!

vodka310308.jpg

И за Мето ако влезне:clap:

px_sch200ml.jpg

Хахаха,разглеждах си профила,репутацията ми е нула(каквото и да значи това):lol6:

чекай Павка , да ти разкажа какво стана като се връщах от обедна почивка ... две хлапета си карат велосипедите ... присичат кръстовището ... има канавка която трябва да поеме дъждовете НО счупила се една от решетките / само ендо ребро / и познай ... предната гума на колето влиза и ... хихихихихи ! Просто седнах на земята от хилеж !

Баси якото :clap: И аз да разправям. Оня ден така с Надя обикаляме по Пловдив и там се бяхме спрели на една пейка пред подлеза да му дадем малко айляк. Та тъкмо ставаме да тръгваме и се чува едно "Биииб", "Дзззз", "Бум", "Тряс" и като се обръщаме, един микробус изпраскал една бабка на пешеходната пътека. Аз си викам, тая вече се здрависва със Сети Петър, ама стана жената. Оня шофьора го беше спекло здраво, та я качи там и сигурно я е карал в болница някъде. Ае луда работа... Помислех си ако ние така като пресичаме се случи такова нещо, баси работата. О.0 Аз ще откача, на тоя шофьора ще му дадат пенсия по инвалидност след като свърша с него. Не могат да карат тия животни...

• Автор

Лани мое ... може ли един танц ?

Може,може:clap:

Мерси Печен...този пич не бях го чувала много отдавна.

Какво ще пиеш?:lol6:

Редактирано от ilein78 (преглед на промените)

Може,може:)

Мерси Печен...този пич не бях го чувала много отдавна.

Какво ще пиеш?:)

Кола с лед лимон и сламка, и една чаша лед с уиски

Ае баси работата, kal какво насра тоя форум. Баси гомното е сега. И Блога ми се е преебал и ЛС'ите ми ги няма, подписа не го изкарва, а е в нормите. Коментарите са твърде кратки и кой знае още колко простотии има, заради новата платформа. Преди си беше добре, сега стана баси и леша. Ае чал, аз няма да пиша повече тука. Отивам в GGbit докато не оправят тоя чеп...

Поздрави и лека вечер...

Ае баси работата, kal какво насра тоя форум. Баси гомното е сега. И Блога ми се е преебал и ЛС'ите ми ги няма, подписа не го изкарва, а е в нормите. Коментарите са твърде кратки и кой знае още колко простотии има, заради новата платформа. Преди си беше добре, сега стана баси и леша. Ае чал, аз няма да пиша повече тука. Отивам в GGbit докато не оправят тоя чеп...

Поздрави и лека вечер...

Споко бре Павка ... всичко ще се оправи !!!

Айде Печен ти си:)

Давай смелоbiggrin.gif

Мерси :)

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ срам мъ е biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

От кво бре,стига си откачал.

Хайде,давай....смело.

Нали знаеш ,че те подкрепям.:)

Само ти biggrin.gif

Лека

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.