Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

• Автор

Охо, к'во става нашите ;) Да ви

...

Охоо...как е?Чакай че се чудя да видя ли поздравчето...;)

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

Охоо...как е?Чакай че се чудя да видя ли поздравчето...;)

Е ще го видиш, как няма да го видиш. То е за теб и Митака. ;) Иначе да се оплача, днеска голямо обикаляне, голямо нещо беше. То до даскало за едни документи, та после до бюрото за работа, та после до една банка на внасям един пари, та хайде обратно и то в тоя дъжд. То роси де, ама студено си беше. И аз тръгнах с една риза с къси ръкави, та ми стана весело... Ама ще ме бъде де, няма да умирам още.

• Автор

Е ще го видиш, как няма да го видиш. То е за теб и Митака. ;) Иначе да се оплача, днеска голямо обикаляне, голямо нещо беше. То до даскало за едни документи, та после до бюрото за работа, та после до една банка на внасям един пари, та хайде обратно и то в тоя дъжд. То роси де, ама студено си беше. И аз тръгнах с една риза с къси ръкави, та ми стана весело... Ама ще ме бъде де, няма да умирам още.

Еее,къде ще мреш,много ясно че няма;)

Аз понеже категорично отказвам да приема ,че лятото свърши ,от днес му обявих един месец продължение...ще се обличам като че е 40градуса,ще ходя пак до морето ,изобщо ще правя "летни " неща ,пък да видим....

За Илианка

Flavour_for_Beverage.jpg

Чудесно,аз със какво да върна жеста...?

Редактирано от ilein78 (преглед на промените)

Аз ще ходя да лягам, че ми се спи много здраво. Да пиете по една бира в моя чест и ще ви уважавам ;) Лека ...

• Автор

Е ще го видиш, как няма да го видиш.

Мерси за поздравчето;)

Аз ще ходя да лягам, че ми се спи много здраво. Да пиете по една бира в моя чест и ще ви уважавам ;) Лека ...

Лека от мен...щом е за уважението ,как да не пием по биричка;)

Еее,къде ще мреш,много ясно че няма;)

Аз понеже категорично отказвам да приема ,че лятото свърши ,от днес му обявих един месец продължение...ще се обличам като че е 40градуса,ще ходя пак до морето ,изобщо ще правя "летни " неща ,пък да видим....

Чудесно,аз със какво да върна жеста...?

С " Каменица " ... досега се чудих защо баба Яга / така се казва РС-то ми / се бави като за световно ... е разбрах ... кокошчиците бяха отворили 7 скайпа ... едновременно и направо умираше машинота ! Затова ме нямаше !

• Автор

С " Каменица " ... досега се чудих защо баба Яга / така се казва РС-то ми / се бави като за световно ... е разбрах ... кокошчиците бяха отворили 7 скайпа ... едновременно и направо умираше машинота ! Затова ме нямаше !

;)При тебе отново започва веселбата.

Заповядай.

bottlek.jpg

;)При тебе отново започва веселбата.

Голяма ... и най - манинкото / Доника / се научи да сяда пред РС-то ... нищо че е на четери и половина годинки ... иска някакви Уйнгс да му тегля ... и някой ягодка ... идея си нямама за какво говори ... май за анимация ...

Ехххх ... при нас си занеехми Том и Джери , Ну по годи , Чоко и Боко ... а сега Уйнгс и Ягодка ;) !

• Автор

Голяма ... и най - манинкото / Доника / се научи да сяда пред РС-то ... нищо че е на четери и половина годинки ... иска някакви Уйнгс да му тегля ... и някой ягодка ... идея си нямама за какво говори ... май за анимация ...

Ехххх ... при нас си занеехми Том и Джери , Ну по годи , Чоко и Боко ... а сега Уйнгс и Ягодка ;) !

Леле,леле...;)

Всеки с неговите си интереси...каките в Скайпа,Доника си иска Ягодка...ти тука.....;)

Леле,леле...;)

Всеки с неговите си интереси...каките в Скайпа,Доника си иска Ягодка...ти тука.....;)

Аз когато всички спят ;)

Ехххх ... при нас си занеехми Том и Джери , Ну по годи , Чоко и Боко ... а сега Уйнгс и Ягодка :) !

Илианка ... моето мнение ми напомня този клип

http://vbox7.com/play:67a47e5e

гледай го и се посмей !

• Автор

Илианка ... моето мнение ми напомня този клип

http://vbox7.com/play:67a47e5e

гледай го и се посмей !

Хаха...наистина се посмях.:)

Аз ще взема да лягам вече.Лека и спокойна нощ от мен.

Хаха...наистина се посмях.:)

Аз ще взема да лягам вече.Лека и спокойна нощ от мен.

и аз ще си довечерям и ще последвам примера ти !

Лека нощ Лане мое ! !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Ханибалчо, ягодка, всъщност е анимацийката Ягодов сладкиш...нашата дребосъчка е луда по това сериалче...

strawberry-shortcake.gif

Strawberry shortcake, има го из торентите

Сори, че пиша толкова рано в темата, ама тъкмо да имаш време да изтеглиш няколко серии за детето

докторе само ти ли си тука ;д всички останали спят ли бе тцтцтц

те другите спят бе оставят си браузъра включен и спят както правех и аз преди ;д

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.