Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

• Автор

eййй ... доживях Луничке ... да се засечем !!!

сега мога да се :)

ЕЕеее,ти и преди това можеше,ама неискаше:cool:

Как си Митак?Днес май по-рано си се прибрал от работа?!

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

Илианка , лане мое , винаги ми е било приятно да си поприказвам с теб . Няма такъв случай

ЕЕеее,ти и преди това можеше,ама неискаше

когато не мога ... значи действително съм толкова гроги че не е истина ... утре работен ден и геройте са уморени ... и за това по ранно . Снощи / към 1:00 ч. / тъкмо си изпратих / уж / последните клиенти и ... ми се натресоха 2 човека на шеф ... ха изгониги де ... и ги чаках до 2 ч. !

Ама днес нормално !

Ти как си мечо ???

• Автор

Илианка , лане мое , винаги ми е било приятно да си поприказвам с теб . Няма такъв случай

когато не мога ... значи действително съм толкова гроги че не е истина ... утре работен ден и геройте са уморени ... и за това по ранно . Снощи / към 1:00 ч. / тъкмо си изпратих / уж / последните клиенти и ... ми се натресоха 2 човека на шеф ... ха изгониги де ... и ги чаках до 2 ч. !

Ама днес нормално !

Ти как си мечо ???

Аз съм си мноого добре,както винаги всъщност:)Радвам се ,че се засякохме тази вечер,но сега ще лягам да поспя малко.Лека и спокойна нощ от мен :cool:

Лека Слънчице ! ... и аз ще последвам твоят пример / за лягане / ... обещавам !

А само да кажа здраси на Еви !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Лека Слънчице ! ... и аз ще последвам твоят пример / за лягане / ... обещавам !

А само да кажа здраси на Еви !

Привет и от мен! kiss.gif

Отдавна не се бяхме засичали в бара! :cool:

Жалко ,че тази вечер явно Ви се спинка и ще ме оставите сама,една самотна нощна птица в бара! :)

Ще взема да се напия от мъка. :)

Редактирано от Evva (преглед на промените)

То не е от забавления Еви ... поне от моя страна , предполагам че при Луничката е също ... умора !

Ти как си ???

То не е от забавления Еви ... поне от моя страна , предполагам че при Луничката е също ... умора !

Ти как си ???

Благодаря Митак добре съм. :)

Нещо си развалих режима на сън и вместо да спя вечер го правя през деня.Цяла нощ се ровя в интернет или чета книжки. :cool:

Но трабва да се вземам в ръце ,защото само след дни ,ще ми се налага да ставам рано всеки Божи ден и ще ми е трудно да го правя това упражнение с тия нощни литературни "оргии". :)

Много се радвам ,че се засякохме дори за малко! :)

Еви ... много трудно се минава от един режим на друг / за организма говоря / .

Почвай от сега ... дори и да не ти се спи ... вземи книга / задължително да си я прочела поне 5 пъти за да не ти стане интересно / , никакви цигари преди сън / ако си пушачка ... аз съм и го избягвам / , стаята в която ще спиш по - добре да е хладно / е не да замръзваш ... ама да не е сауна / ... и всеки ден си налагай сама на себе си по бързо заспиване / знам не звучи невероятнно / и по - ранно ставане / хихихи / !

Ще успееш ! Гаранция !

Еви ... много трудно се минава от един режим на друг / за организма говоря / .

Почвай от сега ... дори и да не ти се спи ... вземи книга / задължително да си я прочела поне 5 пъти за да не ти стане интересно / , никакви цигари преди сън / ако си пушачка ... аз съм и го избягвам / , стаята в която ще спиш по - добре да е хладно / е не да замръзваш ... ама да не е сауна / ... и всеки ден си налагай сама на себе си по бързо заспиване / знам не звучи невероятнно / и по - ранно ставане / хихихи / !

Ще успееш ! Гаранция !

Благодаря за съветатите Митак ! :cool:

Мда звучат невероятно от устата на такава Нощна птица ,като теб! :)

Точно налагането ми е проблема,иначе сравнитело лесно заспивам,просто не ми се ляга. :)

Вечер някакси се чувствам по-свежа и жизнена,през деня ми е по-лениво.

Просто сме Нощни птици-сови,явно нощта е нашата стихия и така ще си ходим недоспали,като сомнамбули през деня.

я да си пожелая " Добър вечер " ... пак сам ... НО и сам войнът е войн !

а ... кой се появи ...

Здрасти Мечо , как така си будна по това време ?!?

Здравейте Луничке ,Митко!

Много пусто в последно време в бара или аз все такъв момент улучвам. :)

• Автор

Здравейте Луничке ,Митко!

Много пусто в последно време в бара или аз все такъв момент улучвам. :)

Хей,радвам се ,че се засичаме с теб.Пусто е -права си.И това не е случайно:P

Хей,радвам се ,че се засичаме с теб.Пусто е -права си.И това не е случайно:P

Защо къде са всички?

Нашите приятелчета ги няма ,а и другите са се изпокрили нещо!

Явно много им се спи и само ние защитаваме честта на Нощните птици! :)

Момичета ... ще ми пожелаете ли " Лека нощ " ... че вече почвам да пиша с носа си ;) !

• Автор

Защо къде са всички?

Нашите приятелчета ги няма ,а и другите са се изпокрили нещо!

Явно много им се спи и само ние защитаваме честта на Нощните птици! :baby:

Нали ние сме тук;)

Ти как си мила,все се разминаваме с теб...аз и поспрях да пиша както преди....което също не е случайно;)

Момичета ... ще ми пожелаете ли " Лека нощ " ... че вече почвам да пиша с носа си ;) !

Лека нощ Мите,спокойни сънища:baby:

Момичета ... ще ми пожелаете ли " Лека нощ " ... че вече почвам да пиша с носа си :baby: !

Лека нощ и сладки сънища Митак! ;)

Нали ние сме тук;)

Ти как си мила,все се разминаваме с теб...аз и поспрях да пиша както преди....което също не е случайно;)

Благодаря добре съм!

Надявам се ,че тази случайност е една влюбена случайност или много приятна поне! :baby:

Тогава си напълно извинена за отсъствията ти. :baby:

Липсва ми нашия тим,нещо се разпадна отборчето ни,но се надявам да го сплотиш ,като съдържателка на бара и да ни свикаш под знамето на "Празни"

Радвам се ,че си тук тази вечер! kiss.gif

• Автор

Благодаря добре съм!

Надявам се ,че тази случайност е една влюбена случайност или много приятна поне! ;)

Тогава си напълно извинена за отсъствията ти. :baby:

Липсва ми нашия тим,нещо се разпадна отборчето ни,но се надявам да го сплотиш ,като съдържателка на бара и да ни свикаш под знамето на "Празни"

Радвам се ,че си тук тази вечер! kiss.gif

Малко се разпръснахме ,така е,но важното е че ни беше приятно,и мисля че пак ще бъде така...стига да го поискаме:baby:

Аз също много се радвам че си тука,и занапред ще те посещавам доста по-често;)

Малко се разпръснахме ,така е,но важното е че ни беше приятно,и мисля че пак ще бъде така...стига да го поискаме;)

Аз също много се радвам че си тука,и занапред ще те посещавам доста по-често:baby:

Искаме го и затова ще бъде пак хубаво! :baby:

С Вас четиримата са ми най-готините "Бели нощи",а и утрини. ;)

Наистина беше страхотно удоволствие да си пишем ,затова се радвам ,че пак успяхме да оцелим безсънията си,отдавна не бяхме го правили. kiss.gif

• Автор

Искаме го и затова ще бъде пак хубаво! ;)

С Вас четиримата са ми най-готините "Бели нощи",а и утрини. :baby:

Наистина беше страхотно удоволствие да си пишем ,затова се радвам ,че пак успяхме да оцелим безсънията си,отдавна не бяхме го правили. kiss.gif

Сетих се как се уговаряхме за още 10мин,а то мине час после пак си викахме (най вече Бардот)хайде още 10 мин....хахаха

kiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.