Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

К'ви луди, кви 5 лева бе младеж ? Няма да кажеш к0лтурно "Добър вечер, има ли някой на бара?" ами си се развикал като поп на литургия. Ае вземи един поздрав и радвай там : Том & Джери Простотията IV...

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

Не рИви де...къв е смисъла...или ти с някаква определена цел?:D

Без цел, с причина :P

Препечения, стига с тези ревове, стига с това нещо. Намери си някоя мацка да ти угажда и ще си много на кеф...

Препечения, стига с тези ревове, стига с това нещо. Намери си някоя мацка да ти угажда и ще си много на кеф...

Мерси ама от съвети немам нужда

А като плачеш ,по-добре ли се чувстваш?:D

Ебавам се до там не съм стигнал още ама има време за всичко :P

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Ти затова си все на кеф:D

Ем по добре да с ехилим, от колкото да ревем :P

Еее,тъкмо бях тръгнала за носни кърпички,пък ти.....get%20out.gif

Зарад такива неща не ревем

Кога рева за последно?:P

На един филм :D

Аре лека от мене

Кумата, как е :P Това горе за кефа, малко като сарказъм звучи, ама нали е от теб, мисля че е положително насочено. В смисъл, че наистина това мисли въпреки, че за жалост аз не винаги съм на кеф... О.0 Както и да е, важното е че сега съм. Ама много :D

Слънчицеееееее, Павка , Печен ... как сте бре хора ??? Как ми липсвахте ... особенно ти Луничке !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Слънчицеееееее, Павка , Печен ... как сте бре хора ??? Как ми липсвахте ... особенно ти Луничке !

Аз съм пълен айляк, ама от тия най-пълните :D В неделя сутринта ще ходя до Троян да отпразнуваме на Надя именният ден и сега като се сетя, че само утре остана да тъпея тука и много кеф ми става. Удариха 20 дена без да сме били заедно и взех тикове да получавам. То мизерия... Иначе при тебе как е бачкането ? Много пари сигурно си пребарал. И аз от идващата сряда ще почвам една тъпня там да има сухо, ама ще е временно само и после пак трябва да търся.

• Автор

Кумата, как е :P Това горе за кефа, малко като сарказъм звучи, ама нали е от теб, мисля че е положително насочено. В смисъл, че наистина това мисли въпреки, че за жалост аз не винаги съм на кеф... О.0 Както и да е, важното е че сега съм. Ама много :headphones:

Еее,Павка..разбира се че към тебе ще е винаги положително насочено,няма и грам сарказъм.Имайки впредвид колко си щастливо влюбен,не бих си и помислила да се ......:(

Еее,работния Митак се завърна....:clap:

Павка ... като заговорихме за пари ... знам и 200 и 2000 лв. Парите, майка не правят човека ... Хубаво е да ги имаш НО не е голяма работа ... който не го мързи той не ги вади !

Да си изкарате хубаво с Надето !

Луничкеееее ... защо млъкна ... я да ми пуснеш една хубава музика :headphones: !

• Автор

Павка ... като заговорихме за пари ... знам и 200 и 2000 лв. Парите, майка не правят човека ... Хубаво е да ги имаш НО не е голяма работа ... който не го мързи той не ги вади !

Да си изкарате хубаво с Надето !

Луничкеееее ... защо млъкна ... я да ми пуснеш една хубава музика :( !

Aз да млъкна:headphones:

Поздравче ....

Редактирано от ilein78 (преглед на промените)

Ей тази песен ви я пускам специално за вас двамата и аз ще се изнасям да лягам, че утре ще трябва да се става рано, да обикалям, да търся някой хубав букет за Надя, че тя много се радва на цветя :headphones:

Поздрави и лека вечер!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.